reklama
@mamcia2014 ja na wigilie zawsze do babci i teściowej chodzę (do babci o 17, do tesciowej 18:30) ja przychodze dzieńń wcześniej i pomagam im robić i nigdy nie liczymy tak żeby było 12, ale jest np. 11 czy 10 (czasem 12) jak sie trafi liczymy dopiero jak zasiadamy do kolacji. Ale zawsze puste miejsce przy stole jest. My prezenty rozpakowujemy rano w dzień Wigilii - nasza trójka, a reszte pakujemy w torby i jezdzimy rozdawać (do naszych chrzesniaków i rodziców jeszcze rano) a do babci i teściów bierzemy na wigilie i rozpakowujemy po kolacji
muza_ton
Fanka BB :)
@gosia100 no teraz to w pracy jestem :-) a jakby tak dłużej w ciągu dnia nie pić np ze 3h to.mocz będzie silniej skoncentrowany i może jak.poranny potraktować można? Pewnie i tak mi dziś nie wyjdzie
@mamcia2014 u nas trochę mniej ludzi
U mnie w domu 6 dorosłych osób a potem do teściów 8 dorosłych. Ja robię roladke szpinakowa z łososiem na wigilię a tak to gyros, salatka ze słonecznikiem i babka z adwokatem. Dzielimy się z mamą i bratowa a do teściów zabieram to co sama szykuje.
@mamcia2014 u nas trochę mniej ludzi
U mnie w domu 6 dorosłych osób a potem do teściów 8 dorosłych. Ja robię roladke szpinakowa z łososiem na wigilię a tak to gyros, salatka ze słonecznikiem i babka z adwokatem. Dzielimy się z mamą i bratowa a do teściów zabieram to co sama szykuje.
Ostatnia edycja:
roki_1991
@AgaB33 @gosia100 @olaa90 dziękuję, ja już po wizycie. Lekarka powiedziała że mam się nie przejmować tymi przeciwciałami, bo nie dzieje się nic złego póki co. Tsh w normie co 1.15, usg zrobiła i powiedziała że nie ma żadnych zmian, ale te przeciwciała są sygnałem żeby mieć to pod kontrolą. Zalecenia to badanie tsh po pół roku, a jak będę w ciąży to mam od razu do niej przyjść na wizytę żeby w razie czego reagować czyli uff.... I jest tak jak mówiła mi @Funia90 i że generalnie antyTG nie jest tak groźne dla ciąży jak antyTPO. Także trochę mnie uspokoiła
@mamcia2014 idę w styczniu do dietetyczki (koleżanka mojej mamy) więc może będę miała motywację do ćwiczeń jeszcze muszę się pozbyć tak na moje oko jakieś 10 kg więc mam z czym walczyć
@AgaB33 dobry objaw, zgadzam się ja bym poczekala do rana z tym testem ale u mnie też tak było. Poszłam do gin w dzień jak beta była 14.3 i myślałam że mnie jakaś infekcja dopadła bo też miałam dużo takiej wydzieliny, ale gin mi powiedziała że to normalne w ciąży, wy wydzielanie jest większe. Trzymam kciuki kochana :*
@mamcia2014 idę w styczniu do dietetyczki (koleżanka mojej mamy) więc może będę miała motywację do ćwiczeń jeszcze muszę się pozbyć tak na moje oko jakieś 10 kg więc mam z czym walczyć
@AgaB33 dobry objaw, zgadzam się ja bym poczekala do rana z tym testem ale u mnie też tak było. Poszłam do gin w dzień jak beta była 14.3 i myślałam że mnie jakaś infekcja dopadła bo też miałam dużo takiej wydzieliny, ale gin mi powiedziała że to normalne w ciąży, wy wydzielanie jest większe. Trzymam kciuki kochana :*
membaris
@AgaB33 ja właśnie też się dziwie bo mam biały gesty śluz tylko czytałam że taki może być po owulacji. Doradźcie coś bo ja to sie w ogóle na tych śluzach nie znam :/ Aga a może faktycznie zrób test wczesniej? Akurat prezent pod choinkę pięknyKurcze wylatuje ze mnie dużo takiego białego ciagnacego czegoś, trochę to gestawe i ciągnie się jak śluz w dni płodne ale jest białe. Tak od trzech dni a dziś to tak sporo tego
@AgaB33 to jutro z rana rób będzie dzień później i pewniejszy bo z pierwszego moczu będziemy niecierpliwie czekać
@roki_1991 to super wiadomość a kiedy wyniki genetycznych?
@roki_1991 to super wiadomość a kiedy wyniki genetycznych?
roki_1991
@gosia100 póki co dopiero wczoraj wypożyczyłam bloczki parafinowe i dzisiaj ma przyjechać kurier zabrać to do lab. Na wyniki płci 3-5 dni roboczych. A na wady do 10 dni roboczych. Ale odebrałam wczoraj wyniki hist pat i jest tam napisane że nie uwidoczniono kosmków łożyskowych, także nie wiem czy w ogóle cokolwiek z tych badań wyjdzie.... ;(
Calineczka24
@Aggs i @Elodia toście mnie przebiły poszłam spać bo już oczy były słabe a Wy sobie pisałyście w najlepsze
Co do skarpetek to moj M ( piszę w skrócie od męża ) - bo jakby miał być skrót od imienia to K - spokojnie to cały czas ta sama osoba no więc jeśli chodzi o te skarpetki to mój M również lubi zwijać w kulkę i rzucać w wybrane docelowo miejsce taki chyba ich urok
@roki_1991 wstałam ! ale dopiero teraz dobre i to nie?
Cieszę się, że u lekarza wszystko dobrze.
@AgaB33 nic się nie stało ! kto pyta nie błądzi
Wydaje mi się, że beta powinna już wyjść jak termin @ masz na sobotę, a jutro już przecież czwartek. Sikańca zrob
Mi test pokazał dwa dni przed @ i pamiętam, że w tym samym dniu na betę pojechałam. Jak test pokaże to beta tym bardziej wyjdzie
@mamcia2014 My z M Święta spędzamy z jego rodzicami i rodzeństwem. Ja w tym roku to przygotowałam z siostrą męża pierniczki a w piątek z M jedziemy do teściów przyprawiać i panierować karpie
W drugi dzień Świąt jedziemy zawsze do mojej mamy
Swoją drogą myślałam, że Ty jako pierwsza zawitasz z rańca na forum bo Ty taki ranny ptaszek
A jak Wiktorek?
@olaa90 doczeka się mężuś w końcu sexu powiedz mu, że nie zasłużył widocznie jeszcze, żebyś nogi przed nim rozkładała
Idę wziąć Letrox i jakieś śniadanie zjeść bo mnie dziecko juz bombarduje od rana
Co do skarpetek to moj M ( piszę w skrócie od męża ) - bo jakby miał być skrót od imienia to K - spokojnie to cały czas ta sama osoba no więc jeśli chodzi o te skarpetki to mój M również lubi zwijać w kulkę i rzucać w wybrane docelowo miejsce taki chyba ich urok
@roki_1991 wstałam ! ale dopiero teraz dobre i to nie?
Cieszę się, że u lekarza wszystko dobrze.
@AgaB33 nic się nie stało ! kto pyta nie błądzi
Wydaje mi się, że beta powinna już wyjść jak termin @ masz na sobotę, a jutro już przecież czwartek. Sikańca zrob
Mi test pokazał dwa dni przed @ i pamiętam, że w tym samym dniu na betę pojechałam. Jak test pokaże to beta tym bardziej wyjdzie
@mamcia2014 My z M Święta spędzamy z jego rodzicami i rodzeństwem. Ja w tym roku to przygotowałam z siostrą męża pierniczki a w piątek z M jedziemy do teściów przyprawiać i panierować karpie
W drugi dzień Świąt jedziemy zawsze do mojej mamy
Swoją drogą myślałam, że Ty jako pierwsza zawitasz z rańca na forum bo Ty taki ranny ptaszek
A jak Wiktorek?
@olaa90 doczeka się mężuś w końcu sexu powiedz mu, że nie zasłużył widocznie jeszcze, żebyś nogi przed nim rozkładała
Idę wziąć Letrox i jakieś śniadanie zjeść bo mnie dziecko juz bombarduje od rana
reklama
Elodia
@Calineczka24. U @Aggs 8 godzin do tylu w stosunku do nas jest a ja jakoś zasnąć nie mogłam.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d