reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@anja dzieki [emoji4] pojechalam co prawda po pieska, ale z zadnym nie poczulismy do siebie "tego czegos". A ona po prostu spojrzala na mnie i polozyla sie na pleckach. W Polsce mam pieska, i tam sytuacja byla zupelnie odwrotna. Poszlam po kotka ale on na mnie tak spojrzal i juz z nim wyszlam [emoji4] a kicia jest bardzo kochana. Wczoraj po raz pierwszy uslyszawszy nasze kroki na schodach wyszla z szafy na przywitanie

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@Aggs ojejku :) no slodziak. Ja tez ogolnie uwielbiam zwierzeta! Psa mamy no i mam kota ale to w rodzinnym domu a znow moj maz jest przeciwko kotom, ja tego nie rozumiem jak mozna ich nie kochac!! Jak sie wprowadzimy na swoje to na pewno bede miala caly zwierzyniec :)

@nafoczka dziękuję za link do tych cennych informacji

Ja dziś 20d . Nie chce się napalić ale kurcze ciężko. Jakoś mam przeczucie że coś się dzieje w temacie.

@hona widzę trzymasz sie twardo przed testowaniem?? Ja kurcze muszę jakieś dodatkowe moce zmobilizować aby wyczekac z testem do dzień po planowanej @. Tak sobie obiecałam miesiąc tematu a same wiecie jak jest

Dziewczyny ze wszystkim jestem w plecy zabralam się za porządki generalne i czasu brak na forum ale wpadam na szybkości po kolejnym praniu na ćwiczenia chyba czasu będzie brak trudno się mówi i tak mam 1 kg mniej od tego latania;).

No i lecę dalej mój mąż na szczęście mnie wyreczyl i zrobil obiad zaraz będę zajadac.

Pozdrawiam wpadnę potem.

@nafoczka dziękuję za link do tych cennych informacji

Ja dziś 20d . Nie chce się napalić ale kurcze ciężko. Jakoś mam przeczucie że coś się dzieje w temacie.

@hona widzę trzymasz sie twardo przed testowaniem?? Ja kurcze muszę jakieś dodatkowe moce zmobilizować aby wyczekac z testem do dzień po planowanej @. Tak sobie obiecałam miesiąc tematu a same wiecie jak jest
Ja tam co miesiac kupuje testy i testuje co 2 dni jeszcze przed terminem. Jestem niecierpliwa. Ale tak sobie mysle, ze kiedy ma sie takie parcie na dwie kreski, to ciezej zajsc w ciaze. Dlatego tez on kolejnej proby bede na spokojnie do wszystkiego poschodzic i nie pochwale sie od razu calemu swiatu jesli sie uda. Nauczona doswiadzeniem wole z tym poczekac. Po co calej rodzinie rodzinie robic nadzieje, a potem bach lopata rzyczywistosci po lbie. Partnerowi tez od razu nie powiem.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po rozmowie. Było calkiem sympatycznie. Nawet się pytali czy wolalabym byc z Markiem na zmianie czy raczej się mijać :-) w przyszlym tygodniu mam dostac papiery do wypelnienia i umowic lekarza juz z tymi papierami i skierowaniem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Totois30 @Calineczka24 @AgaB33 nie testowalam dzis, bo boje sie ,ze wczesnie,boje sie ,ze nie wyjdzie , boje sie,ze bedzie pozytyw. No i milion mysli na minute.Kazdej opcji boje okropnie. I choc w tym cyklu jakos jestem wyjatkowa niecierpliwa to i tak nie chce, aby to bylo przed terminem @. Moze jutro, choc czuje brzuch bardziej jak na okres, to w sercu jest duza nadzieja,ze jednak sie udalo. Alez bym miala prezent na swieta, moj M juz nic nie musialby mi kupowac :-) :) Wczoraj wyjmowalam test z torebki,i tak mnie kusilo,ale mowie, nie,badz twarda. Kurcze ale jutro moge sie skusic,chyba ze beda jakies namacalne oznaki, ze jednak malpa sie zbliza to wtedy odpuszczam.o_O

reklama
Do góry