reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Aggs ja to uznaje za dobry omen :) obysmy sobie nawzajem kiedys pogratulowaly. A mam nadzieje ze tak bedzie!! Zreszta kazdej z nas tu obecnych ✊✊✊
ja tez mysle ze moze test juz pokazywac owu, ale moze na dzis juz koniec bo bylo mizianko rano a co za duzo to nie zdrowo...zobaczymy jutro :D :D
A @ powinna przyjsc od 3 do 6 tyg. Zobaczysz jak przyjdzie to czlowiek az odżyje..jest tak jakos lżej na duchu :) :*
@Totois30 dzieki kochana za te wszystkie rady. U mnie poczatek tez byl ladny, w sumie nic nie wskazywalo na to ze tak sie to skonczy w 8tyg....wiec tez zaczne brqc lutke od ewentualnego pozytywu no coz, trzeba dzialac dalej. Kiedys musi sie udac, prawda? I krecha w koncu cos pokazala, strasznie sir balam cyklu bezowu ale cos moze jednak jest na rzeczy... Wiec jak juz wspomnialam na dzis moze wystarczy ale jutro na pewno zaciagne chopa do ...lozka ;D

reklama
Dziewczyny, te luteine to jak bierzecie? To jest taka sama jak na oczy? Normalna doustna? Jakbym byla w Polsce to bym glupio nie pytala... bo tu chyba nikt nie przypisuje luteiny na ciaze... a bez recepty mozna kupic krem z progesteronem i luteine doustnie. Moze bym.w nastepnym cykly sprobowala takiej luteiny... pytam Was bo nie mam doswiadczenia z prowadzeniem ciazy przez polskich lekarzy w Polsce. Moja pierwsza zdarzyla sie tu w Stanach, od razu stracona i bez opieki ze strony lekarza, ktory stwierdzil ze zadnych badan nie trzeba.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@Aggs nie nie to nie ta co na oczy :) tutaj luteine przepisuje lekarz na recepte, i moze byc dopochwowo lub pod jezyk. Ja akurat mam tą pod jezyk. Mam zazywac 2x dziennie od 19dc do 26dc :) to jest na podtrzymanie ciazy i niby na lepsze zagniezdzenie sie zarodka itp i ogolnie ponoc dobrze wplywa na organizm. To jest tak jakby pochodny progesteronu, zeby byl w normie :) ja duzo o tym nie wiem..bo zaczne dopiero ja zazywac ale dziewczyny tutaj moze wiedza cos wiecej :)

@anja93 dzieki [emoji4] a jak sie ten preparat nazywa? To sobie poszukam tutaj po skladniku aktywnym. A noz pomoze...

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@Elodia chcialam napisac no co Ty szwagierka tez ma na imie Elodia ale to pewnie nie jest Twoje imie:D my mielismy slub 13 sieprnia 2016:) super miesiac, tez chcielismy sami odlozyc i udalo nam sie na wesele 80 osob ale nie mielismy zadnej pociechy na utrzymaniu, wynajmowalismy pokoj po taniosci i obroty na maksa i sie udalo:) bylo cudownie, gdyby nie to ze droga impreza to bysmy robili co roku:) ale jakby sie nie udalo uzbierac przyjecie tez by bylo najlepsze:) ja akurat zawsze ciesze sie na 110% z tego co mam:D zawsze to mi sie wydaje najlepsze;) jak zmieniamy auto to zawsze okazuje sie potem ze jest najlepsze na swiecie:D @anja93 ja właśnie zawsze mam dylemat jak czesto sie przytulac;) ostatnio wyszlo tak co poltora dnia ale jak w pt czulam owulacja to na drugi dzien M soe zatruł i tydz chorowal i odpuscilam bo myslalam ze po a gin powiedzial w sr ze niedawno pekl wiec chyba cos zle wyczulam i moze sie walnelismy w staraniach ale teraaaaaaz to nie ma przebacz;) @Aggs tak jak pisala anja , dodam ze giny daja po stracie zapobiegawczo ale ja mysle ze od pozytywu wole brac.jak sie nie uda w tym cyklu to zbadam progesteron i zobacze czy mi potrzebny w ogole:) jesli jest niedomoga lutealna to naprawde to lek na cale zlo ale to sa przy tym dlugie cykle bolesne miesiaczki i plamienie przed miesiaczka, ja mam tylko to ostatnie i to czasem i to po przytulaniu z M wiec moze mi nie potrza.a tak to idealne cykle co 28 dni, trwaja 3 dni ciut boli brzuch na poczatku.. Edit .to sie nazywa luteina 50 tabletki podjezykowe:)@hona kiedy testujesz?bo kciuki zacisniete:):*

@Totois30 Elodia mi sie wziela z tytułu ukochanej płyty ukochanego zespołu :-) a na imię mi Justyna :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Tak sobie w twój profil zerknęłam....Jestes zodiakalnym rakiem? I mój rocznik w dodatku no popatrz :-)
A co do tego kto czyta forum to masz rację. Nigdy nie wiadomo. Dlatego też najistotniejsze informacje zachwuję dla siebie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Do góry