reklama
@anja dzieki [emoji4] pojechalam co prawda po pieska, ale z zadnym nie poczulismy do siebie "tego czegos". A ona po prostu spojrzala na mnie i polozyla sie na pleckach. W Polsce mam pieska, i tam sytuacja byla zupelnie odwrotna. Poszlam po kotka ale on na mnie tak spojrzal i juz z nim wyszlam [emoji4] a kicia jest bardzo kochana. Wczoraj po raz pierwszy uslyszawszy nasze kroki na schodach wyszla z szafy na przywitanie
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
anja93
Fanka BB :)
muza_ton
@nafoczka dziękuję za link do tych cennych informacji
Ja dziś 20d . Nie chce się napalić ale kurcze ciężko. Jakoś mam przeczucie że coś się dzieje w temacie.
@hona widzę trzymasz sie twardo przed testowaniem?? Ja kurcze muszę jakieś dodatkowe moce zmobilizować aby wyczekac z testem do dzień po planowanej @. Tak sobie obiecałam miesiąc tematu a same wiecie jak jest
Ja dziś 20d . Nie chce się napalić ale kurcze ciężko. Jakoś mam przeczucie że coś się dzieje w temacie.
@hona widzę trzymasz sie twardo przed testowaniem?? Ja kurcze muszę jakieś dodatkowe moce zmobilizować aby wyczekac z testem do dzień po planowanej @. Tak sobie obiecałam miesiąc tematu a same wiecie jak jest
mamcia2014
Dziewczyny ze wszystkim jestem w plecy zabralam się za porządki generalne i czasu brak na forum ale wpadam na szybkości po kolejnym praniu na ćwiczenia chyba czasu będzie brak trudno się mówi i tak mam 1 kg mniej od tego latania.
No i lecę dalej mój mąż na szczęście mnie wyreczyl i zrobil obiad zaraz będę zajadac.
Pozdrawiam wpadnę potem.
No i lecę dalej mój mąż na szczęście mnie wyreczyl i zrobil obiad zaraz będę zajadac.
Pozdrawiam wpadnę potem.
Ja tam co miesiac kupuje testy i testuje co 2 dni jeszcze przed terminem. Jestem niecierpliwa. Ale tak sobie mysle, ze kiedy ma sie takie parcie na dwie kreski, to ciezej zajsc w ciaze. Dlatego tez on kolejnej proby bede na spokojnie do wszystkiego poschodzic i nie pochwale sie od razu calemu swiatu jesli sie uda. Nauczona doswiadzeniem wole z tym poczekac. Po co calej rodzinie rodzinie robic nadzieje, a potem bach lopata rzyczywistosci po lbie. Partnerowi tez od razu nie powiem.@nafoczka dziękuję za link do tych cennych informacji
Elodia
@Totois30 @Calineczka24 @AgaB33 nie testowalam dzis, bo boje sie ,ze wczesnie,boje sie ,ze nie wyjdzie , boje sie,ze bedzie pozytyw. No i milion mysli na minute.Kazdej opcji boje okropnie. I choc w tym cyklu jakos jestem wyjatkowa niecierpliwa to i tak nie chce, aby to bylo przed terminem @. Moze jutro, choc czuje brzuch bardziej jak na okres, to w sercu jest duza nadzieja,ze jednak sie udalo. Alez bym miala prezent na swieta, moj M juz nic nie musialby mi kupowac Wczoraj wyjmowalam test z torebki,i tak mnie kusilo,ale mowie, nie,badz twarda. Kurcze ale jutro moge sie skusic,chyba ze beda jakies namacalne oznaki, ze jednak malpa sie zbliza to wtedy odpuszczam.
reklama