reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois dzieki. Ja od 16 roku zycia chodze do ginekologow z powodu bardzo bolesnych i bardzo obfitych miesiaczek. Czasem mam takie bole ze ledwo sie ruszam a jak juz wstane to mi za przeproszeniem leje sie po nogach. Dawali mi microgynum21, cilest, yasmin i mowili, ze taka juz moja uroda. To ja chyba sprawie sobie ten progesteron.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1513212490-00929e0d3c35719a-aaaaaa.jpeg

W sobote adoptowalam sobie taka kicie i nadalam jej imie Freya. Moze przyniesie mi szczescie z dzidziusiem.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@Aggs myślę, ze pare "kociar" tu znajdziesz :) śliczny

Jako moderatorka tego działu witam wszystkie nowe dziewczyny z myślą, że będzie wam tu dobrze (choć szkoda, że w takich okolicznościach) (witam nowe a przytulam stałych bywalców :* )
Zapraszam was na wątek stworzony wspólnymi siłami przez dziewczyny do których uśmiechnął się los. Jest tam zarówno lista badań, które warto zrobić jak i schematy przyjmowania leków bo warto mień reke na pulsie :)
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

Asia
Imagen-animada-Usuario-de-pc-45.gif

Załączniki

• Imagen-animada-Usuario-de-pc-45.gif
    Imagen-animada-Usuario-de-pc-45.gif
    59,4 KB · Wyświetleń: 326
Hej hej :)
Witam was wszystkie ;)
Ja mam dzisiaj endokrynologa na 12 i zobaczymy czego sie dowiem.

@hona może zatestuj dziś? ;) ja trzymam kciuki ! :)

Idę wziąć tabletkę i przygotować śniadanko dla siebie i mojej małej królewny ;)

Miłego dzionka :)

@kaasia1006 no ja niestety tez nie bardzo pomoge bo mnie wlasnie nie bolalo wcale, a tez bylam w szoku bo najpierw dostalam cytotek na wywolanie skurczy, krwawic zaczelam nie obylo sie bez zabiegu ale nic mnie nie bolalo ani na poczatku ani na koncu...co dla mnie rowniez bylo dziwne.. Wiec akurat w tym nie pomoge. A dlugo krwawilas po zabiegu?? Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie jak pojdziesz z tym do lekarza..lepiej nie lekcewazyc :) i przykro mi ze kolejna osoba pisze na tym a nie innym watku :( ale tutaj jest milo, zapewniam :)

Dziewczyny pytanie do tych ktore robily testy owu te tanie, dzis w koncu wyszedl mi test z druga kreska. Jest ona jednak nieco bladsza niz ta pierwsza ale jest dosc widoczna.. (uff juz sie balam ze nigdy mi nie wyjdzie :D ) i jak myslicie to juz moze byc "to"?? Czy koniecznie muszą pokazac sie dwie bardzo mocne, identyczne?
@anja93 tak to jest to ! Owulacja nie muszą wyjść dwie takie same ciemne kreski. Ja robię dwa testy dziennie i to ładnie pokazuje jak sie pojawia i znika owulka. Ja tez juz jestem po zobaczymy jak ten cykl zaowocuje:D

Ostatnia edycja:
Witam nowe dziewczyny [emoji4]
U mnie nic nowego właśnie wracamy z Krakowa po badaniach ...
Zdjęcia z domku na zamkniętym wątku dałam [emoji4]
Przepraszam mało mnie tu teraz ale bardzo kibicuje ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry