reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kaasia1006 przykro mi ale nie pomogę. Nie miałam zabiegu ani takich bóli. Bardzo Ci współczuję że mimo sukcesu jaki osiągneliscie serduszko przestało bić. Te bóle są na tyle silne że uniemożliwiają normalne funkcjonowanie??

Sa dosc silne, zwlaszcza kiedy chodze, czuje klucie, jak bym miala tam cos ostrego. Ciezko opisac mi ten bol. No coz ,poczekam jeszcze kilka dni jak nie minie to wybiore sie do innego lekarza.

Destino piekny brzuszek, gratuluje , mam nadzieje ze wszystkie doczekamy sie takiego brzuszka :)

reklama
@Calineczka24 twardy to sie robi u mnie od 20tc. Wazne ze szyjka trzyma jest dluga i zamknieta. No i skurcze, ktore nawet ktg rejestruje. Ale jeszcze lagodne. Bolesne tez miewam sporadyczne. Pozatym brzuch mi twardnieje teraz jak tylko wstaje. Macica musi cwiczyc. A poza tym juz teraz to nawet porodu specjalnie sie nie boje. Mialam krwawienie w 29tc to bylam przerazona. Teraz moge juz rodzic. Obnizanie sie brzucha czuc. Od razu latwiej sie oddycha. A potem jeszcze czesciej sika niz do tej pory [emoji16]
Narazie ktg jest w porzadku.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Calineczka24 hmmm,najchetniej testowalabym juz jutro ale to dopiero 23 dc, choc cykle u mnie krotkie. No takie mam parcie na ten test jak nigdy dotad. Zwykle kupowalam test dopiero jak sie okres spoznial, a dzis nie moglam sie powstrzymac jak bylam w aptece :) Choinka,moze to przeczucie?

@kaasia1006 Przykro mi ,ze musisz dolaczyc do nas, ale witaj,rozgosc sie,pomozemy na ile bedziemy umialy. Mnie spojenie lonowe bolalo okropnie,ale to bylo w ciazy,juz takiej dosc wysokiej. Nie jestem specjalista, moze warto by wybrac sie do lekarza,czy bylas? Co mowil? Ja mam skleroze z racji wieku i Hashimoto, wiec prosze o wyrozumialosc ;)

IMG_20171201_184922.jpg

A to lokator pileczki

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20171201_184922.jpg
    IMG_20171201_184922.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 243
@Destino piekne fotki,zazdroszcze brzucha ;) Rosnijcie zdrowo.
@Elodia trzymam kciuki za rozmowe,oby poszla gladko :p
@Aggs dobrze,ze zmienilas lekarza, co za buc. Jak on w ogole mogl Ci powiedziec,ze Twoje lata przeminely,w tym wieku? Nie wyobrazam sobie. Ja w styczniu skoncze 29.Brzmi strasznie,hehe,ale to tylko liczba. Nie czuje sie staro :)

reklama
@kaasia1006 no ja niestety tez nie bardzo pomoge bo mnie wlasnie nie bolalo wcale, a tez bylam w szoku bo najpierw dostalam cytotek na wywolanie skurczy, krwawic zaczelam nie obylo sie bez zabiegu ale nic mnie nie bolalo ani na poczatku ani na koncu...co dla mnie rowniez bylo dziwne.. Wiec akurat w tym nie pomoge. A dlugo krwawilas po zabiegu?? Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie jak pojdziesz z tym do lekarza..lepiej nie lekcewazyc :) i przykro mi ze kolejna osoba pisze na tym a nie innym watku :( ale tutaj jest milo, zapewniam :)

Dziewczyny pytanie do tych ktore robily testy owu te tanie, dzis w koncu wyszedl mi test z druga kreska. Jest ona jednak nieco bladsza niz ta pierwsza ale jest dosc widoczna.. (uff juz sie balam ze nigdy mi nie wyjdzie :D ) i jak myslicie to juz moze byc "to"?? Czy koniecznie muszą pokazac sie dwie bardzo mocne, identyczne?

Do góry