reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
DSC_0525.JPG
takie cos :)

Załączniki

• DSC_0525.JPG
    DSC_0525.JPG
    447,6 KB · Wyświetleń: 220
Dziewczynki powiem tylko, ze jak w 2012 uslyszalam, ze nie bede miec dzieci nie uwierzylam. Potem 2 maluszkow stracilam i jak na poczatku tego roku znow uslyszalam, ze dzieci naturalnie miec nie bede, to w koncu do nas dotarlo. A mimo to probowalismy dalej. Kochane trzeba sie nie poddawac i walczyc dalej. Nasz cud poczety zupelnie naturalnie wbrew opiniom lekarzy. Walczcie, bo nagroda warta wytrwalosci. Uciekam spac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@K28 ja tez na poczatku stycznia, tylko ze u mnie to magiczna 30. Tez sie staro nie czuje. Gotowa na dziecko poczulam sie dopiero kiedy poznalam mojego obecnego partnera. A do do czucia sie staro... to ja nadal miewam infantylne poczucie humoru na poziomie gimbazy i dobrze mi z tym.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@Anja93 aaaa!! Gratulacje. Tfu aby nie zapeszyc
Edit: zaraz zaraz... to owulacyjny, tak? [emoji51] a juz sie cieszylam... ale i tak sie ciesze i powodzenia zycze. Dodam, ze orgazm u bobiety ponoc ulatwia zaplodnienie.
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Ooooj ile bym dala aby to byl test ciazowy z dwiema kreseczkami... Az mi sie zamarzyło... :) ale nie @Aggs to tylko owulka, wczesniej pytalam czy ta druga kreska juz oznacza owulacje czy to jeszcze za blada?? Bo robie pierwszy raz i nie wiem :) :)
Haha powaznie z tym orgazmem?? Jakby to faceci mogli zachodzic w ciaze to by sie nie odpedzili od dzieci w takim razie haha bo tak czesto by sie zapladniali :D :D :D

@kaasia1006 no ja niestety tez nie bardzo pomoge bo mnie wlasnie nie bolalo wcale, a tez bylam w szoku bo najpierw dostalam cytotek na wywolanie skurczy, krwawic zaczelam nie obylo sie bez zabiegu ale nic mnie nie bolalo ani na poczatku ani na koncu...co dla mnie rowniez bylo dziwne.. Wiec akurat w tym nie pomoge. A dlugo krwawilas po zabiegu?? Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie jak pojdziesz z tym do lekarza..lepiej nie lekcewazyc :) i przykro mi ze kolejna osoba pisze na tym a nie innym watku :( ale tutaj jest milo, zapewniam :)

Dziewczyny pytanie do tych ktore robily testy owu te tanie, dzis w koncu wyszedl mi test z druga kreska. Jest ona jednak nieco bladsza niz ta pierwsza ale jest dosc widoczna.. (uff juz sie balam ze nigdy mi nie wyjdzie :D ) i jak myslicie to juz moze byc "to"?? Czy koniecznie muszą pokazac sie dwie bardzo mocne, identyczne?
Mnie sie wydaje, ze to juz moze pokazac owulacje. Ja tez jestem poczatkujaca w testach owulacyjnych i robilam tylko te z allegro. I takie cos to juz byla owulacja, ktora potwierdzilo usg. Nigdy nie zobaczylam dwoch identycznych kresek. Natomiast ciążowe z allegro dla mnie sa super. Pokazaly mi ciaze, na kilka dni przed terminem @. Wedlug mnie sa wiarygodne.
@hona jak masz przeczucie, to moze cos sie kluje, bo Ty zawsze taka cierpliwa. Testuj jutro.

reklama
Do góry