reklama
Dziewczynki powiem tylko, ze jak w 2012 uslyszalam, ze nie bede miec dzieci nie uwierzylam. Potem 2 maluszkow stracilam i jak na poczatku tego roku znow uslyszalam, ze dzieci naturalnie miec nie bede, to w koncu do nas dotarlo. A mimo to probowalismy dalej. Kochane trzeba sie nie poddawac i walczyc dalej. Nasz cud poczety zupelnie naturalnie wbrew opiniom lekarzy. Walczcie, bo nagroda warta wytrwalosci. Uciekam spac
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
@K28 ja tez na poczatku stycznia, tylko ze u mnie to magiczna 30. Tez sie staro nie czuje. Gotowa na dziecko poczulam sie dopiero kiedy poznalam mojego obecnego partnera. A do do czucia sie staro... to ja nadal miewam infantylne poczucie humoru na poziomie gimbazy i dobrze mi z tym.
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
anja93
Ooooj ile bym dala aby to byl test ciazowy z dwiema kreseczkami... Az mi sie zamarzyło... ale nie @Aggs to tylko owulka, wczesniej pytalam czy ta druga kreska juz oznacza owulacje czy to jeszcze za blada?? Bo robie pierwszy raz i nie wiem
Haha powaznie z tym orgazmem?? Jakby to faceci mogli zachodzic w ciaze to by sie nie odpedzili od dzieci w takim razie haha bo tak czesto by sie zapladniali
Haha powaznie z tym orgazmem?? Jakby to faceci mogli zachodzic w ciaze to by sie nie odpedzili od dzieci w takim razie haha bo tak czesto by sie zapladniali
Frezja_1
Mnie sie wydaje, ze to juz moze pokazac owulacje. Ja tez jestem poczatkujaca w testach owulacyjnych i robilam tylko te z allegro. I takie cos to juz byla owulacja, ktora potwierdzilo usg. Nigdy nie zobaczylam dwoch identycznych kresek. Natomiast ciążowe z allegro dla mnie sa super. Pokazaly mi ciaze, na kilka dni przed terminem @. Wedlug mnie sa wiarygodne.@kaasia1006 no ja niestety tez nie bardzo pomoge bo mnie wlasnie nie bolalo wcale, a tez bylam w szoku bo najpierw dostalam cytotek na wywolanie skurczy, krwawic zaczelam nie obylo sie bez zabiegu ale nic mnie nie bolalo ani na poczatku ani na koncu...co dla mnie rowniez bylo dziwne.. Wiec akurat w tym nie pomoge. A dlugo krwawilas po zabiegu?? Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie jak pojdziesz z tym do lekarza..lepiej nie lekcewazyc i przykro mi ze kolejna osoba pisze na tym a nie innym watku ale tutaj jest milo, zapewniam
Dziewczyny pytanie do tych ktore robily testy owu te tanie, dzis w koncu wyszedl mi test z druga kreska. Jest ona jednak nieco bladsza niz ta pierwsza ale jest dosc widoczna.. (uff juz sie balam ze nigdy mi nie wyjdzie ) i jak myslicie to juz moze byc "to"?? Czy koniecznie muszą pokazac sie dwie bardzo mocne, identyczne?
@hona jak masz przeczucie, to moze cos sie kluje, bo Ty zawsze taka cierpliwa. Testuj jutro.
reklama