reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 pospieszylam sie z gratulkami, a moze trzeba uznac to za dobry omen [emoji41]
A co do orgazmu to nie jest to co prawda naukowo potwierdzone, ale punt G tez nie jest pitwierdzony, ani kobiecy wytrysk. Fakt jest taki, ze podczas orgazmu szyjka sie obniza, a skurcze zasysaja nasienie. Ot co.[emoji1]

A co do kreski, to nie wydaje mi sie za blada. Ale ja dla przezornosci w okolicach owulacji to codziennie. W pozostale dni oznaczone jakakolwiek szansa na ciaze co drugi dzien.

Skonczylo mi sie krwawienie po poronieniu i zastanawiam sie, kiedy @ przyjdzie... i chyba dostalam jakiejs lekkiej infekcji, moze nie powinnam byla pchac kubeczka menstruacyjnego, tylko jak normalny czlowiek, podpaski. Ale taka ja madra i chcialam sobie pomierzyc ile ml ze mnie wyplynie i teraz mam...

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Gosia0210 ale to taka @ jak zawsze moze to plamienie implatacyjne? Beta byla spora xhyba 18 tak? Moze zrob jutro powtorke bety i bedziesz miec pewność no chyba ze ta @ to normalna malpa.. @anja93 najlepiej brac 2 dni po owu wtedy utrzymuje i pomaga sie zagniezdzic tzn nasz naturalny progesteron pewnie ogarnia zeby wszystko bylo bezpieczniwme jak jest niedomoga lutealna to wtedy trzeba brac bo wytwarza sie za malo progesteronu, na pewno ciaza jest bezpieczniejsza jak sie bierze luteine w poczatkach , ale sporo dziewczyn bierze juz od pozytywu, ja bym chciala bo mize cos u mnie tez tu zaszwankowalo, poczatek byl super, test ladny, objawy no oprocz mdlosi ale mialam smaki na cos, na zapachy odrzucalk i piersi mega bolace i brodawki bolaly jak poparzone od slonca..ale nawet pare dni przed strata to czulam:( ale jak gin sie zgodzi bym brala od pozytywu:)

Edit. Ale krecha! No zobacz jutro z ciekawosci bo noze byc juz blada albo wcale ja mysle ze to TA krecha:) powodzeniaaaa:*:*:*

Ostatnia edycja:
@Elodia Kiedy slub ;)?

Dziewczyny mam wyniki...prześle fotki tylko nie wiem jak bo wyskakuje blad ze pliki sa zaduze.....tylko nie mam wyniku BIAŁKA S WOLNEGO bo dzwonili z lab dzis ze maja za malo materialu i musze pobrac nowy tajze dopiero w styczniu jak bd w polsce :)

@angie 18 sierpnia. Ale tylko cywilny i male przyjecie robimy :-) oboje chcielismy niewielkie przyjęcie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@angie a robicie duże wesele czy też jakieś mniejsze?
P.S. mnie tu najbardziej jara zmiana nazwiska :-) siostra mojego M jest moją imienniczką tak że będzie wesoło :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Calineczka24 hmmm,najchetniej testowalabym juz jutro ale to dopiero 23 dc, choc cykle u mnie krotkie. No takie mam parcie na ten test jak nigdy dotad. Zwykle kupowalam test dopiero jak sie okres spoznial, a dzis nie moglam sie powstrzymac jak bylam w aptece :) Choinka,moze to przeczucie?

@kaasia1006 Przykro mi ,ze musisz dolaczyc do nas, ale witaj,rozgosc sie,pomozemy na ile bedziemy umialy. Mnie spojenie lonowe bolalo okropnie,ale to bylo w ciazy,juz takiej dosc wysokiej. Nie jestem specjalista, moze warto by wybrac sie do lekarza,czy bylas? Co mowil? Ja mam skleroze z racji wieku i Hashimoto, wiec prosze o wyrozumialosc ;)
Ja robiłam w 23 dc i wyszedł pozytywny :) przy 30 dniowych cyklach :)

p19u3e3k2z17e1rf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Elodia duze na 100/120 osob.. alr mamy duza rodzine ;)
My to tak średnio wlasnie duże rodziny mamy....a też inna sprawa że calosc chcemy sfinansowac sami bez brania kredytów. Tak że tylko na małe przyjęcie sobie możemy pozwolić :-) ale nie żałuję bo zawsze małe przyjęcie chcialam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
1513200569-1594541163ce2c4e-aaaaaa.jpeg

Moja ciocia czarownica przyslala mi takie runy na zajscie w szczesliwa ciaze. Mam je zapisac czerwonym dlugopisem na karteczce, wlozyc do malenkiego wozeczka i postawic w sypialni. I wiecie co... ja chyba to zrobie...

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry