reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 byłam cały dzień na chrzcinach i stąd tylko polubienie :) w sumie to czuję się dobrze, czasami brzuch pobolewa ale to chyba oznaka że dzidziuś rośnie, a poza tym jest w miarę ok :) tylko noce jakieś bezsenne...

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Jutro wizytuję u gina, zaczynam 9 tc i powiem Wam że jestem przerażona :( Od 3 dni zero mdłości, zero bólu piersi po prostu nic, jakbym w żadnej ciąży nie była :O W pierwszej ciązy tak było że jak wszystkie dolegliwości ustały to ciąża się skończyła :( Co prawda ta jest całkiem inna bo dolegliwości nie mam prawie żadnych od początku, no jedynie te mdłości mnie męczyły i od wędlin mnie odrzuciło, a teraz od 3 dni nawet tego nie ma :( Posram się ze strachu jutro do tej 15 :O

@gosia100 u mnie 13dc robie testy owu od trzech dni, bardziej dla ciekawosci bo nigdy nie robilam i sama siebie chce sprawdzic kiedy owu i jak to wygląda na moim przykladzie. Robie je zazwyczaj okolo 21:00 ale do tej pory jedna mocna czerwona kreska ale wczoraj tak jakby pojawiala sie druga ale to w okularach trzeba patrzec :D strasznie slaba. Moze mam omamy jakies a moze cos sie juz dzieje.no nie wiem...zobacze dzis wieczor :) a Ty startujesz w tym cyklu czy przeczekasz jeszcze? :) ja w tym cyklu (2 od zabiegu) jeszcze bez spiny..bedzie co ma byc..ale od stycznia zabieram sie solidnie do roboty :D :D
@madzia0902 rozumiem Twoj strach doskonale.. Ale musi byc dobrze ;)

Ja jestem ciekawym przypadkiem bo przez 9 tyg ciazy nie czulam nigdy zadnych mdlosci ani nic..moze troche odrzucalo mnie do kawy a tak to jakbym w ciazy nie byla...

@roki_1991 , @AgaB33 kurczę to chyba coś źle z ulotki przeczytałam ;) bo wydawało mi się z najlepiej z porannego moczu (tak jak ciążowe). Heheh no trudno - zmienię taktykę i zrobię w innych godzinach :) Dzięki za rady :)

@Elodia ja też mam nadzieję, że do marca zajdę w ciążę i powiem szczerze, że bardzo w to wierzę i nawet nie widzę innej opcji :) i wiem, że wtedy będzie dobrze, czuję to :) Może sprawię mojej córeczce na 3 urodziny prezent (bo jest grudniowa)

@gosia100 u mnie 13dc robie testy owu od trzech dni, bardziej dla ciekawosci bo nigdy nie robilam i sama siebie chce sprawdzic kiedy owu i jak to wygląda na moim przykladzie. Robie je zazwyczaj okolo 21:00 ale do tej pory jedna mocna czerwona kreska ale wczoraj tak jakby pojawiala sie druga ale to w okularach trzeba patrzec :D strasznie slaba. Moze mam omamy jakies a moze cos sie juz dzieje.no nie wiem...zobacze dzis wieczor :) a Ty startujesz w tym cyklu czy przeczekasz jeszcze? :) ja w tym cyklu (2 od zabiegu) jeszcze bez spiny..bedzie co ma byc..ale od stycznia zabieram sie solidnie do roboty :D :D
@madzia0902 rozumiem Twoj strach doskonale.. Ale musi byc dobrze ;)

Ja jestem ciekawym przypadkiem bo przez 9 tyg ciazy nie czulam nigdy zadnych mdlosci ani nic..moze troche odrzucalo mnie do kawy a tak to jakbym w ciazy nie byla...

My też jeszcze bez spiny, bo tak wewnetrznie trochę jeszcze obawiam, ze może być za szybko :) ale nie powiem, że bym się nie ucieszyła :) też chce sprawdzić z ciekawości jak u mnie z cyklami, kiedy owulacja, nigdy nie robiłam testów owulacyjnych, i jak widać zrobiłam w złą porę.
To jestem 2 dni za Tobą bo u mnie 11 dc :p

@madzia0902 nie nakręcaj się, postaraj się odsunąć niepojące myśli, a jutro po wizycie zdać nam wspaniałe relacje i wrzucić fotkę swojej kruszynki. Na pewno będzie dobrze! Wierzę w to :)

reklama
@Marika92 mnie bezsenność w nocy wykańcza. W dzień umieram bo ledwo żyje, chodzę z małym na drzemkę to śpię tylko pół godziny o ile w ogóle się uda usnąć. Masakra
Ja zanim znajdę sobie miejsce odpowiednie do spania to pół nocy mija.. Po czym jak już usne to za chwilę siku.. Masakra i tak w kółko

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry