reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny o 19:15 będzie zabieg. Módlcie sie wtedy za mnie i mojego aniołka. Bardzo tego terwz potrzebujemy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Witaj trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze bez komplikacji :*

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
@Elodia trzymaj się tam.... :* zrób USG koniecznie z tydzień po zabiegu.

@Totois30 mam 26 lat i nie mam jeszcze dziecka,tylko Aniołka...

A to badanie, właśnie pod kątem zespołu antyfosfolipidowego, to nazywa się tak dokładnie jak napisałas? bo nie mogę go znaleźć w inetrnecie, nie mówiąc już o moim laboratorium :/

@Totois30 ok, dziękuję, już dopisuję do listy :)
Czekam na pierwszą @ i mam wątpliwości kiedy będzie,bo miałam dwa zabiegi, w odstępie tygodniowym i się zastanawiam od któego liczyć... cykle mam 29dniowe, regularne. Od końca stycznia, mam nadzieję, starania. ;)

@Elodia witaj :* bardzo mi przykro że cię to spotkało.... Zostań z nami, pomożemy jak tylko umiemy. Nie pamiętam czy to ty wczoraj pytałaś o badania genetyczne płodu, ale jak będziesz chciała się o tym czegoś dowiedzieć, to pisz na priv, wyjaśnię Ci wszystko co i jak
@Marika92 śliczny wisiorek. Popłakałam się normalnie jak go zobaczyłam.... Jak się z ogóle czujesz?? Czekam na kolejne zdjęcia fasolki :*

@roki_1991 jak mi podali cenę badań genetycznych to musialam odpuścić. 1000 zł wydatku jednorazowego to na moją kieszeń zbyt duży wydatek w tej chwili

Obudzilam się teraz po ok 3 godzibach snu. Musieli podać mi domięśniowo relanium i pyralginę w kroplowce i dopiwro wtedy mimo lwkkiwgo bólu zasnęłam. Bo wczesniej to wrecz zwijalam się z bólu i krzyczałam. Myślę że ten ból tak intensywnie odczuwałam z nerwów. Teraz czuje tylko lekkie ćmienie jak podczas okresu tak że już jest ok. Ale po 3ch godzinach snu kompletnie spac mi sie nie chce a czuję się mwga wyspana.

Póki co nie placze ale pewnie zacznę jak do domu już wrócę. Swiadomość że w środku jestem "pusta" jeszcze do mnie nie dotarla chyba.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Elodia bedzie dobrze. Masz dla kogo zyc. Wiem, ze takie gadanie nie pomaga, ale pamietaj ze nie jestes sama. Tulam mocno

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja szukalam winnych za moja strate, analizowalam co zrobilam nie tak, ale nie w tym rzecz. To moze zabrzmiec okrutnie, ale to sie zdarza. Zreszta, gdyby tak nie bylo, nie byloby tego forum. Nie szukam juz winy ani odpowiedzi na pytanie dlczego mnie to spotkalo. Byla to moja pierwsza ciaza, bardzo wyczekiwana, ale stalo sie tak, a nie inaczej. Teraz skupiam sie na doprawadzenii swojego organizmu to jak najlepszego stanu zebym mogla starac sie dalej.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry