reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 super! Sport to zdrowie! Ja dotychczas bardzo dużo sie ruszalam, capoeira, siłownia ale po stracie cos zaczely mnie bolec te kolana i tylko na silowni cwicze i robie dlugie i szybkie spacery zawsze jak świeci slonce bo do południa mam codziennie wolne, a z dieta jakie nowości wdrożylas? Ja pylek pszczeli, staram sie ograniczyc gluten, jem zupy warzywne, rano pije sok z grapefruita pomarańczy i cytryny i wiecej kiszonek wcinam a Ty?

@Olasec @mamcia2014 @ivvonka @AgaB33 @Marika92 @mfifi04 dziękuję Wam bardzo bardzo.

@Olasec czuje się w miarę przyzwoicie. Podjęłam jeszcze jedna próbę walki z anemia i kupiłam w zielarskim żelazo w płynie z naturalnych ekstraktów. Odpukać nic mnie nie boli.

K28 malutko się tu teraz udzielam. Dziękuję bardzo za mile słowa.

@kropkikreski4 moja historia nie jest skomplikowana. Jestem mamą 5 latki. Staraliśmy się 2 lata o rodzeństwo dla Julki. Ciążę straciłam w 10 tygodniu. Nie robiłam żadnych badań. Byłam po zabiegu lyzeczkowania. Szczęśliwie w 3 cyklu zaszlam w ciążę i teraz będzie szedł 30 tydzień. Czekamy na Syneczka.

@roxie123 dużo pozytywnych opinii czytałam na temat Przybycienia. Daj znać jak wrażenia po wizycie.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 tak koniecznie napisz wszystko co sie dowiedzialas:) pewnie lista z pytaniami juz gotowa:)notuj wszystko na wizycie na pewno bedzie bardzo merytoryczna i mam nadzieje ze wszystkiego sie dowiesz, rozwiejesz watpliwosci i nakreslicie z dr SuperPlan!

Kochane moje nadrobie Was na czasie bo mnie tak polamalo ze masakra... zalewa mnie strasznie [emoji22] nie mam siły i leżę caly czas nafaszerowalam się przeciwbolowymi i spróbuje zasnąć... napisze jutro co tam jak tam

Ściskam ; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 kciuki za wizytę :* szkoda ze juz cie dopadło i nie poczekało chociaż do po wizycie... Ale dobrze ze samo się oczyści i nie potrzebujesz leków żadnych ani nic :* ściskam mocno i dawaj znać po wizycie :)
@AgaB33 dobrze zrobiłaś ;) ja wczoraj skończyłam dopiero antybiotyk, ale tak mi się wina chce ze chyba dzisiaj się napije. Tym bardziej że teść robi dziś imieniny a teściowa urodziny :)

Do góry