reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 super! Sport to zdrowie! Ja dotychczas bardzo dużo sie ruszalam, capoeira, siłownia ale po stracie cos zaczely mnie bolec te kolana i tylko na silowni cwicze i robie dlugie i szybkie spacery zawsze jak świeci slonce bo do południa mam codziennie wolne, a z dieta jakie nowości wdrożylas? Ja pylek pszczeli, staram sie ograniczyc gluten, jem zupy warzywne, rano pije sok z grapefruita pomarańczy i cytryny i wiecej kiszonek wcinam a Ty?

@Olasec @mamcia2014 @ivvonka @AgaB33 @Marika92 @mfifi04 dziękuję Wam bardzo bardzo.

@Olasec czuje się w miarę przyzwoicie. Podjęłam jeszcze jedna próbę walki z anemia i kupiłam w zielarskim żelazo w płynie z naturalnych ekstraktów. Odpukać nic mnie nie boli.

K28 malutko się tu teraz udzielam. Dziękuję bardzo za mile słowa.

@kropkikreski4 moja historia nie jest skomplikowana. Jestem mamą 5 latki. Staraliśmy się 2 lata o rodzeństwo dla Julki. Ciążę straciłam w 10 tygodniu. Nie robiłam żadnych badań. Byłam po zabiegu lyzeczkowania. Szczęśliwie w 3 cyklu zaszlam w ciążę i teraz będzie szedł 30 tydzień. Czekamy na Syneczka.

@roxie123 dużo pozytywnych opinii czytałam na temat Przybycienia. Daj znać jak wrażenia po wizycie.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 tak koniecznie napisz wszystko co sie dowiedzialas:) pewnie lista z pytaniami juz gotowa:)notuj wszystko na wizycie na pewno bedzie bardzo merytoryczna i mam nadzieje ze wszystkiego sie dowiesz, rozwiejesz watpliwosci i nakreslicie z dr SuperPlan!

Kochane moje nadrobie Was na czasie bo mnie tak polamalo ze masakra... zalewa mnie strasznie [emoji22] nie mam siły i leżę caly czas nafaszerowalam się przeciwbolowymi i spróbuje zasnąć... napisze jutro co tam jak tam

Ściskam ; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 kciuki za wizytę :* szkoda ze juz cie dopadło i nie poczekało chociaż do po wizycie... Ale dobrze ze samo się oczyści i nie potrzebujesz leków żadnych ani nic :* ściskam mocno i dawaj znać po wizycie :)
@AgaB33 dobrze zrobiłaś ;) ja wczoraj skończyłam dopiero antybiotyk, ale tak mi się wina chce ze chyba dzisiaj się napije. Tym bardziej że teść robi dziś imieniny a teściowa urodziny :)

Do góry