reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... pieknie wygladacie[emoji7]
Jak cykne jakas fotke to wrzuce[emoji8]

@kropkikreski4 oczywiscie [emoji4]tak w skorcie :
2 poronienia w 10/11 tyg,pierwsze rok temu w pazdzierniku drugie w marcu 2017 .
Z badan ktore zrobilam wyszla trombofilia wrodzona,probelmy z kwasem foliowym i krzepliwoscia.
Dzis 33 tydzien.
Jestem tu teraz rzadko bo do dzis pracuje i czasu brak[emoji4]

@Olasec pokaze jak zrobie jakas foteczke[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@zosiak w tych czasach ogrom ludzi chodzi do psychologa a do psychiatry jak idę się zapisać to cała przychodnia ludzi niektórzy się tego wstydzą i trochę się nie dziwię bo społeczeństwo mamy takie ze jak chodzisz do psychiatry to jesteś wariat .

Ale trzeba podniść głowę do góry i iść do przodu .

Życzę nam wszystkim tutaj zdrowia bo to najważniejsze i tego fizycznego i psychicznego bo ja za późno poszłam do specjalisty bo się wstydzilam i myślałam że mnie to nie dotyczy a jednak.
Więc dziewczyny piersi do przodu i nie poddawać się zarówno w sferze fizycznej i psychicznej bo ja wierzę że za każdą zła chwilę będzie kiedyś nagroda i tego nam wszystkim życzę.

@roxie123 jak tam ?

Kochane jeszcze nie ma mnie w domu nie ogarnę dziś chyba ale jutro opiszę [emoji4] wszystko fajnie jestem bardzo zadowolona dostałam badania jestem agresorem hah no i same wiecie trzeba po badaniach obrać plan dzialania [emoji4] doktor miodzio człowiek ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mamcia2014 mialam wsparcie psychologa z hospicjum jedna rozmawa ktora uswiadomila mi ze to nie dla mnie i rzeczywiscie sama sobie z tym poradzilam nikogo sie nie wstydze jestem raczej osoba az za bardzo otwarta:) przy znakduje sobie duzo pracy:) musialam przejsc zalobe a tesknoty nigdy sie nie pozbedne i wspomnien.

@roxie123 to super czekam relacje z wizyty;)

Hejo kochane, rany dzien mnie nie bylo a tyle do nadrobienia! Fajnie sie Was czyta. Ogolnie @mamcia2014 wywolalam Ci @ to troche moja zasluga hihi :D
Dziewczynki, te ktorym przylazla @ glowa do gory! Nowy cykl nowe szanse. Ja tez zaczynam dopiero w tym cyklu.
@Funia90 sliczna dzidzia!!! I @...Margotka9022... Cudny brzuszek, milo Cie zobaczyc, cudnaś mamuśka.
@kropkikreski4 moja hostoria jest taka ze zaszlam w ciaze w drugim cyklu staran (czyli dosc szybko) wszystko bylo dobrze, wyjatkowo dobrze sie czulam zadnych mdlosci nic... Poszlam na wizyte w rownym 9 tc a tam na usg brak akcji serca. To bylo od 8tc 3dn. Serce mi peklo ..mialam zabieg ale wczesniej mialam wywolywane poronienie cytotekiem takze zabieg byl juz tylko po to by oczyscic mnie z jakiejs drobinki jeszcze.. Noo i teraz jestem w 4dc i w tym cyklu postanowilam sprobowac ponownie :) czyli to moj trzeci cykl od zabiegu.
@roxie123 teraz juz pojdzie z gorki. A w nowym roku bedziesz miala piekny brzuszek :*

reklama
@Frezja_1 wiem ze pisalas juz kila razy ale napiszesz jeszcze raz jakie ziolka i po ktorce na co stosujesz? A pijesz same czy miód, cytryna, jakie sa w smak dziekuje z gory buzka:)
Ja pije zioła ojca klimuszki nr 1. Jest to ogólne dzialanie pobudzajace jajniki, choc ja owulke mam i bez ziół, ale ja je pije bo a noz widelec cos jest zatkane, a one sa przeciwzapalne i antyzrostowe wiec pije sobie, bo moze cos po poronieniu sie porobilo. Ja jestem bardzo zadowolona z dzialania ziół. Teraz pije drugi cykl, choc na razie nie mozemy sie starać. W smaku sa gorzkie i niedobre, ale po dwoch dniach sie przyzwyczailam. Ja osobiscie polecam. Poczytaj o nich na Bocianie, watek zielarski. Jest duzo dziewczyn, ktorym pomogły. Sa tez inne mieszanki na rozne dolegliwości.
Nie odniosę sie do wszystkich, ale caly czas wszystkim kibicuje.:)

Do góry