reklama
Starałam się od razu mimo "zakazu" lekarza, mówił że powinnam odczekać "magiczne" 6 mc co olałam jak widać... Jestem przekonania, że jeśli organizm kobiety jest gotowy to przyjmie ciążę i przyjął po 4 mc@Marika92 a Ty czekalas trzy @ po stracie i udalo Ci sie za pierwszym razem czy staralas sie wczesniej?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
anja93
Fanka BB :)
Niee, mój chłopak wrócił z Norwegii wcześniej, zrobił mi niespodziankę i owocem niespodzianki jest inna niespodzianka hehe@Marika92 i dobrze, bo juz masz dzidzie i musi byc dobrze a takie czekanie jak kobieta jest gotowa to tez bez sensu. Ja tez startuje po dwoch @ ale myslalam, ze odczekalas trzy @ i udalo Ci sie w pierwszym cyklu dlatego zapytalam :-)
27.06.17 Anastazja [*]
Tak jest [emoji14] myślałam że dzidzie "przywiozę" z Majorki na której byliśmy we wrześniu a tu nici [emoji14] Polskie dziecko, krajowe hehe@Marika92 jednym slowem najlepsza niespodzianka tak musialo byc po prostu
27.06.17 Anastazja [*]
Totois30
Fanka BB :)
@membaris kciukasy zacisniete! Ja testuje tak samo tylko tydz pozniej nie ukrywam ze przy owulacji poczulam jakby cos sie zaczelo dziac ale ja tak mam ze sobie troche wkrecam dzis 20dc i jakby piersi czuje ale mysle ze tez sobie wkrecam gin kazal czekac do terminu @ wiec do kolejnego pt, pierwszy cykl starany wiec nie mam cisnienia ale sa emocje zobaczymy jak psycha sie zachowa jakby sie nie udalo.. @Marika92 a Ty jakie mialas objawy?mnie ostatnio nic jajniki nie bolaly tylko bylam humorzasta i czulam piersi i bylam zmeczona ale zmeczenie teraz to moze byc lutka bo biore od wczoraj wiec musze uwazac z interpretacja objawow ale nie mam mdlosci po tej luteinie myslalam ze to norma ze kobitki sie zle czuja .
Buziaki dla wszystkich dziewuszek:*:*:*
Buziaki dla wszystkich dziewuszek:*:*:*
reklama