reklama
@Totois30 zaczęło się od tego że byłam co chwile podziębiona.. Stan podgorączkowy co 2 dzień
.. Później po 2 dniach zaczął boleć mnie jajnik na tyle zauważalnie i odczuwalnie że zwijałam się jakbym grypę jelitową miała (wszystko mnie myliło bo pracuje wśród żłobiaków) ale ból jajnika utrzymywał się jakoś 4-5 dni, w weekend kiedy to się działo spotykałam się z kumpelą i wypiłam trochę wina i od razu bomba.. W sensie ze szybko byłam pijana.. Jak nigdy właśnie... i to była sobota. W pon już było ok ale czułam się zmęczona, płaczliwa, rozdrażniona, podminowana... Jajnik zaczął doskwierać jakoś 19.10, ostatnia miesiączka 2.10 a 25.10 jak zrobiłam test to zobaczyłam cień cienia aż sama nie wierzyłam.. A wróciłam z pracy tego dnia wcześniej bo miałam znów gorączkę i nawet to tu na forum pisałam co chwile.. Dziewczyny pewnie pamiętają jak narzekałam ciągle na złe samopoczucie.. I masz babo co chciałaś test w 23 dc pozytywny a w 28dc jak zrobiłam betę to już wyszła 1126. Kolejnej nie robiłam bo nie świruje z betą. I dziś mam 8+2 mam nadzieję że tym razem z arsenałem leków dotrwam
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
.. Później po 2 dniach zaczął boleć mnie jajnik na tyle zauważalnie i odczuwalnie że zwijałam się jakbym grypę jelitową miała (wszystko mnie myliło bo pracuje wśród żłobiaków) ale ból jajnika utrzymywał się jakoś 4-5 dni, w weekend kiedy to się działo spotykałam się z kumpelą i wypiłam trochę wina i od razu bomba.. W sensie ze szybko byłam pijana.. Jak nigdy właśnie... i to była sobota. W pon już było ok ale czułam się zmęczona, płaczliwa, rozdrażniona, podminowana... Jajnik zaczął doskwierać jakoś 19.10, ostatnia miesiączka 2.10 a 25.10 jak zrobiłam test to zobaczyłam cień cienia aż sama nie wierzyłam.. A wróciłam z pracy tego dnia wcześniej bo miałam znów gorączkę i nawet to tu na forum pisałam co chwile.. Dziewczyny pewnie pamiętają jak narzekałam ciągle na złe samopoczucie.. I masz babo co chciałaś test w 23 dc pozytywny a w 28dc jak zrobiłam betę to już wyszła 1126. Kolejnej nie robiłam bo nie świruje z betą. I dziś mam 8+2 mam nadzieję że tym razem z arsenałem leków dotrwam
27.06.17 Anastazja [*]
Ostatnia edycja:
Polski w 100%Haha @Marika92 polskie najlepsze, wazne ze chop tez polski a nie norweski
27.06.17 Anastazja [*]
Druga. w pierwszą zaszłam w lutym tego roku i niestety z powodu wady genetyczne mojej córki ciąża zakończona w czerwcu@Marika92 dotrwasz na pewno trzymam kciuki !! Nie bylam wstanie przeczytac calego forum dlatego zapytam - ktora to Twoja ciaza?
Teraz kolejna i oby szczęśliwa
27.06.17 Anastazja [*]
angie.
Fanka BB :)
Robiłam badania prenatalne i zaraz po amniopunkcje i wyszła wada genetyczna niestety nie miałam nic do stracenia robiąc amnio bo już na usg genetycznym lekarz mówil same ślę rzeczy.. ale już w 10t lekarz widział coś niepokojącego, dlatego szybko byłam wszędzie kierowana.@Marika92 ja o pierwszej ciazy dowiedzialam sie w lutym ale tydz później ja stracilam..bardzo ci współczuję i ślę caluski robilas jakieś badania ze wiesz ze to byla wada genetyczna? I czy po tej straconej ciazy jakies inne badania wykonywalas??
Zanim zaszłam w kolejną ciążę zrobiłam badania na trombofilie i wyszły mi 3 mutacje ale one nie miały wpływu na powstanie wady genetycznej bo monosomia którą miała moja córka powstaje przypadkowo..
27.06.17 Anastazja [*]
No w sumie mają - mam V leiden, PAI-1 - dlatego muszę mieć zastrzyki z heparyny, bez nich ani rusz, i mam MTHFR więc kwas foliowy metylowany jedynie wchodzi w grę z tym myślę że będzie ok@Marika92 tym razem na pewno bedzie dobrze ja czekam za wynikami ..tez robilam trombofilie i czekan ..a te 3 mutacje maja wplyw na kolejna ciaze?
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
angie.
Fanka BB :)