reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@angie. Tak już od 4 tygodnia jestem na zastrzykach :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 ja najchętniej bym chciala juz sie starac i wiedziec ze sie wszystko ulozy ale ze względu na wesele musimy poczekac moze to i lepiej niech organizm dojdzie do siebie.. choc bardzo sie boje ze cos bedzie nie tak i nigdy nie bede miec swojego dzieciatka :( :(

@Marika92 ja najchętniej bym chciala juz sie starac i wiedziec ze sie wszystko ulozy ale ze względu na wesele musimy poczekac moze to i lepiej niech organizm dojdzie do siebie.. choc bardzo sie boje ze cos bedzie nie tak i nigdy nie bede miec swojego dzieciatka :( :(
Oj będzie będzie spokojnie :* zobaczysz że właśnie przyjdzie w nieoczekiwanym czasie :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 czytalam twoje ostatnie wpisy i bardzo Ci współczuję tego co przeszlas.
I trzymam za Ciebie kciuki mocno .
Dajesz nadzieję i życzę Ci zdrowego bobasa i szczęśliwego rozwiązania.

@roxie123 jesteś dzielna bardzo jeszcze raz ściskam trzymaj się i nie trac nadziei jeszcze się uda na bank .

Ja już w łóżku, Wiktorek śpi.
A ja zjadłam coś po 22 bo to wszystko przez moją @ zawsze zanim małpa przylezie to mi się ssanie włącza a jutro ma przyjść ta małpa i to wszystko jej wina ;)

@AgaB33 i ja też się cieszę. No i już się wypłaszcza trochę w pracy, choć to lekko złudne, bo już dzisiaj mignęła mi Pani dyrektor z pytaniem kiedy zabieram się za przedstawienie z rodzicami dla dzieci. No jedno już robię na warsztatach teatralnych w ośrodku kultury, na drugie jeszcze nie mam pomysłu.

reklama
Smutne to że jest nas tyle aniolkowych mam chciałabym żeby każda z Was cierpiących z powodu strat doczekała się cudu jakim są narodziny dziecka bo inaczej tego nazwać nie mozna to prawdziwy cud i każda matka a szczegolnie taka która ma dzieci utracone to wie.

Nie wiem czy pisałam ale koresponduje z siostrą zakonna i w ostatnim liście do niej poprosilam o modlitwę za Was wszystkie.

Do góry