reklama
angie.
Fanka BB :)
Oj będzie będzie spokojnie :* zobaczysz że właśnie przyjdzie w nieoczekiwanym czasie@Marika92 ja najchętniej bym chciala juz sie starac i wiedziec ze sie wszystko ulozy ale ze względu na wesele musimy poczekac moze to i lepiej niech organizm dojdzie do siebie.. choc bardzo sie boje ze cos bedzie nie tak i nigdy nie bede miec swojego dzieciatka
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No raz lepiej raz gorzej, zależy od dnia.. Jak mam dzień marudy to nawet i łezka poleci ale nie jest to aż tak złe. W poprzedniej ciąży też musiałam także jest wprawa w przeciągu roku@Marika92 a jak znosisz zastrzyki?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
mamcia2014
@Marika92 czytalam twoje ostatnie wpisy i bardzo Ci współczuję tego co przeszlas.
I trzymam za Ciebie kciuki mocno .
Dajesz nadzieję i życzę Ci zdrowego bobasa i szczęśliwego rozwiązania.
@roxie123 jesteś dzielna bardzo jeszcze raz ściskam trzymaj się i nie trac nadziei jeszcze się uda na bank .
Ja już w łóżku, Wiktorek śpi.
A ja zjadłam coś po 22 bo to wszystko przez moją @ zawsze zanim małpa przylezie to mi się ssanie włącza a jutro ma przyjść ta małpa i to wszystko jej wina
I trzymam za Ciebie kciuki mocno .
Dajesz nadzieję i życzę Ci zdrowego bobasa i szczęśliwego rozwiązania.
@roxie123 jesteś dzielna bardzo jeszcze raz ściskam trzymaj się i nie trac nadziei jeszcze się uda na bank .
Ja już w łóżku, Wiktorek śpi.
A ja zjadłam coś po 22 bo to wszystko przez moją @ zawsze zanim małpa przylezie to mi się ssanie włącza a jutro ma przyjść ta małpa i to wszystko jej wina
ivvonka
@AgaB33 i ja też się cieszę. No i już się wypłaszcza trochę w pracy, choć to lekko złudne, bo już dzisiaj mignęła mi Pani dyrektor z pytaniem kiedy zabieram się za przedstawienie z rodzicami dla dzieci. No jedno już robię na warsztatach teatralnych w ośrodku kultury, na drugie jeszcze nie mam pomysłu.
reklama
mamcia2014
Smutne to że jest nas tyle aniolkowych mam chciałabym żeby każda z Was cierpiących z powodu strat doczekała się cudu jakim są narodziny dziecka bo inaczej tego nazwać nie mozna to prawdziwy cud i każda matka a szczegolnie taka która ma dzieci utracone to wie.
Nie wiem czy pisałam ale koresponduje z siostrą zakonna i w ostatnim liście do niej poprosilam o modlitwę za Was wszystkie.
Nie wiem czy pisałam ale koresponduje z siostrą zakonna i w ostatnim liście do niej poprosilam o modlitwę za Was wszystkie.