moja dr mowila,ze jakies 2tys zl caly pakiet badan plus konsultacja genetyka. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.@K28 nie wiem jal tu z cenami jest...ale w pl tez nie malo zaplacilam ..ale teraz pracuje tu i stac mnie na to zeby zrobic te badania w pl..to mnie cieszy..
reklama
anja93
Fanka BB :)
@membaris no roznie moze byc ale to dopiero pierwszy cykl staran wiec glowa do gory. Ja tez chcialabym sie starac juz bo czas mi sie tak dluzy ze masakra ale juz blizej niz dalej. Dzisiaj dostalam drugą @ a powinna byc okolo 2-3 grudnia. W kazdym razie ciesze sie z niej bo w koncu wyglada to na normalny okres a nie jak miesiac temu trzy dni plamien i nic wiecej az zwstanawialam sie czy wszystko ok.. Tylko zazwyczaj moje cykle trwaly 31-33 dni a teraz sie cos rozregulowalo i malpa przyszla po 26 dniach. Wiec ciezko mi tersz stwierdzic kiedy mam owu. Pewnie byla kolo 15-go.. A robilam testy owu od 17stego i jedna kreska ciagle wiec sie zastanawialam co jest grane
membaris
Ja w poprzedniej straconej ciąży też od razu wiedziałam bo się nie mogłam do piersi dotknąć więc jak zrobiłam testy to wyszły piękne ciemne kreski no ale zaczęłam plamić piersi przestawały boleć i koniec ciąży. Także wiem że ta tkliwośc może coś zwiastować ale nie musi
@Marika92 trzymam kciuki ze zarodeczek wżarł się tak mocno że opuści Twój brzuch w dniu porodu
@Marika92 trzymam kciuki ze zarodeczek wżarł się tak mocno że opuści Twój brzuch w dniu porodu
U mnie akurat piersi chyba nie są wyznacznikiem w ogóle.. Bolą nie bolą i tak w kółko raz tak raz tak [emoji14] jak z humorkami heheJa w poprzedniej straconej ciąży też od razu wiedziałam bo się nie mogłam do piersi dotknąć więc jak zrobiłam testy to wyszły piękne ciemne kreski no ale zaczęłam plamić piersi przestawały boleć i koniec ciąży. Także wiem że ta tkliwośc może coś zwiastować ale nie musi
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
membaris
ivvonka
@K28, trudne decyzje są od tego żeby je podejmować. Chociaż tu, oj bym odeszła bez mrugnięcia nawet krzywym okiem. Nie musisz się szefowi tłumaczyć, a jak będzie naiwnie pytał dlaczego to powiedz, że nie jego zasr... żartuję, ale tak by należało. A na poważnie: zawsze na pytanie dlaczego można odpowiedzieć a)"niestety, nie chciałabym o tym teraz mówić", b)"to decyzja po części niezależna ode mnie" lub b + a. Nie jestem za tym, żeby wyrzucić w twarz to, co powinno się powiedzieć, bo mostów się nie powinno palić a wrogów z ludzi też nie warto robić, bo jeśli kiedyś staną przypadkiem na naszej drodze jak będziemy w czarnej d...to mogą sprawić, że będzie jeszcze czarniej.
@membaris, I Ty tę złą passę załatw jednym ciosem dwukreskowego testu. Swoją drogą czasami najlepszym objawem ciąży jest ich brak i kompletne nieczucie objawów. Czyli trzymam kciuki na sobotę.
@Marika92 a Twoja fasolka to (pytam z babskiej ciekawości, możesz mnie pogonić) to jest efektem tej niespodzianki, kiedy to luby przyjechał z zaskoczenia?
@membaris, I Ty tę złą passę załatw jednym ciosem dwukreskowego testu. Swoją drogą czasami najlepszym objawem ciąży jest ich brak i kompletne nieczucie objawów. Czyli trzymam kciuki na sobotę.
@Marika92 a Twoja fasolka to (pytam z babskiej ciekawości, możesz mnie pogonić) to jest efektem tej niespodzianki, kiedy to luby przyjechał z zaskoczenia?
No w sumie to tak przyjechał wcześniej i pach masz ci dzidzie niespodzianka za niespodziankę hehe@K28, trudne decyzje są od tego żeby je podejmować. Chociaż tu, oj bym odeszła bez mrugnięcia nawet krzywym okiem. Nie musisz się szefowi tłumaczyć, a jak będzie naiwnie pytał dlaczego to powiedz, że nie jego zasr... żartuję, ale tak by należało. A na poważnie: zawsze na pytanie dlaczego można odpowiedzieć a)"niestety, nie chciałabym o tym teraz mówić", b)"to decyzja po części niezależna ode mnie" lub b + a. Nie jestem za tym, żeby wyrzucić w twarz to, co powinno się powiedzieć, bo mostów się nie powinno palić a wrogów z ludzi też nie warto robić, bo jeśli kiedyś staną przypadkiem na naszej drodze jak będziemy w czarnej d...to mogą sprawić, że będzie jeszcze czarniej.
@membaris, I Ty tę złą passę załatw jednym ciosem dwukreskowego test. Swoją drogą czasami najlepszym objawem ciąży jest ich brak i kompletne nieczucie objawów. Czyli trzymam kciuki na sobotę.
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
nie chce robic wrogow,to na pewno. Po prostu tchorz ze mnie..sama nie moge sie okreslic,co jest lepsze dla mnie.@K28, trudne decyzje są od tego żeby je podejmować. Chociaż tu, oj bym odeszła bez mrugnięcia nawet krzywym okiem. Nie musisz się szefowi tłumaczyć, a jak będzie naiwnie pytał dlaczego to powiedz, że nie jego zasr... żartuję, ale tak by należało. A na poważnie: zawsze na pytanie dlaczego można odpowiedzieć a)"niestety, nie chciałabym o tym teraz mówić", b)"to decyzja po części niezależna ode mnie" lub b + a. Nie jestem za tym, żeby wyrzucić w twarz to, co powinno się powiedzieć, bo mostów się nie powinno palić a wrogów z ludzi też nie warto robić, bo jeśli kiedyś staną przypadkiem na naszej drodze jak będziemy w czarnej d...to mogą sprawić, że będzie jeszcze czarniej.
reklama