reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 bardzo mi przykro

@roxie123 a ile powinien wynosić progesteron. Ja w pierwszej ciąży niestety cały czas musiałam.brqc progesteron ,bo ciągle miałam niski, w tej drugiej ciąży co poronilam też miałam niski w 7 tc miałam tylko 15.8 i dopiero wtedy włączono mi luteinę. Yerazam brać od razu jak wyjdzie beta lub test.

Dzień dobry...
Witam się niezmiernym spokojem [emoji23]
I zaczęło się...
Panika - lepszego zdj nie zrobię bo tu ciemno troche lepiej to na zywo wyglada ale jakiś blady ten test...
...to ja nie wiem jaka znowu ta beta wyjdzie
1511760807-5194c6ff8187d31f-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Super! Dobrze widoczna ta druga kreseczka :) Gratulację :) Świetne wieści :) Oby się wszystko powiodło? Trzymam mocno kciuki :* Czekamy na wieści po wizycie od gina :)

(edit) Kiedy robisz drugą betę? Wierzę w to, że będzie piękny przyrost :*

@roxie123 a powiedz jaki powinien byc progesteron?
Nie rozumiem tego wszystkiego. Objawy ciazowe masz.
Jestes przed terminem @ beta ma prawo wyjsc niska. Powtorz. Czekam na przyrost

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
@roki_1991 bardzo Ci współczuję. przykro mi że Twoje podejrzenia się sprawdziły. Nie dociera to do mnie. Dlaczego tak się dzieje że osoba o wielkim sercu z możliwościami traci aniołki a patola pije i pali całą ciąże i rodzi... jest to dla mnie temat straszny. Dlaczego jest na tym świecie niesprawiedliwość? Niektóre usuwają, masę dzieci jest zabijanych a Ty tak bardzo chcesz i dzieją się takie rzeczy. Życzę Ci abyś jak najszybciej była już po aby przebiegło to bezboleśnie. Przytulam Cie z oddali

Do góry