reklama
@roki_1991 bardzo mi przykro
@roxie123 a ile powinien wynosić progesteron. Ja w pierwszej ciąży niestety cały czas musiałam.brqc progesteron ,bo ciągle miałam niski, w tej drugiej ciąży co poronilam też miałam niski w 7 tc miałam tylko 15.8 i dopiero wtedy włączono mi luteinę. Yerazam brać od razu jak wyjdzie beta lub test.
@roxie123 a ile powinien wynosić progesteron. Ja w pierwszej ciąży niestety cały czas musiałam.brqc progesteron ,bo ciągle miałam niski, w tej drugiej ciąży co poronilam też miałam niski w 7 tc miałam tylko 15.8 i dopiero wtedy włączono mi luteinę. Yerazam brać od razu jak wyjdzie beta lub test.
Dzień dobry...
Witam się niezmiernym spokojem [emoji23]
I zaczęło się...
Panika - lepszego zdj nie zrobię bo tu ciemno troche lepiej to na zywo wyglada ale jakiś blady ten test...
...to ja nie wiem jaka znowu ta beta wyjdzie
![]()
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Dobrze widoczna ta druga kreseczka
(edit) Kiedy robisz drugą betę? Wierzę w to, że będzie piękny przyrost :*
@roki_1991 strasznie współczuję
trzymaj się ciepło. Wierzyłam, że będzie dobrze. Ale to jeszcze nie koniec. Los na pewno w końcu się do Ciebie uśmiechnie :*
reklama
muza_ton
Fanka BB :)
@roki_1991 bardzo Ci współczuję. przykro mi że Twoje podejrzenia się sprawdziły. Nie dociera to do mnie. Dlaczego tak się dzieje że osoba o wielkim sercu z możliwościami traci aniołki a patola pije i pali całą ciąże i rodzi... jest to dla mnie temat straszny. Dlaczego jest na tym świecie niesprawiedliwość? Niektóre usuwają, masę dzieci jest zabijanych a Ty tak bardzo chcesz i dzieją się takie rzeczy. Życzę Ci abyś jak najszybciej była już po aby przebiegło to bezboleśnie. Przytulam Cie z oddali