reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 rany ale mi przykro. Weszlam szybko na forum, zeby zobaczyc ze napisalas ze wszystko dobrze a tu taka informacja. Przeszly mnie dreszcze..doslownie. Trzymaj sie kochana

reklama
@roki_1991 tak Ci wspolczuje znowu cala droga przed Toba a myslalam ze teraz juz wszystko bedzie w porzadku tak sie to dobrze zapowiadalo. Ciaza blizniacza jest ciaza wysokiego ryzyka na pocieszenie to przylaczylabym sie dzisiaj do Ciebie bo mam humor do d... maz wyjechal w swieta go nie bedzie dopiero 26 przylatuje:( nie chce mi sie nic robic stracilam chec na sprzatanie pieczenie gotowanie ehhh dlaczego musi byc tak do kitu a wyjechal za kasa na leczenie co i tak nie gwarantuje ze wszystko bedzie w porzadku.

No i mówiłam że raczej powtórka będzie z wrzesnia...

beta- 6.9
Tsh- 1.89 także super jak na razie
Progesteron - 10,5 jakiś niski...
Chociaż wiem że dupka nie wykrywa

Ech...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

30dc cykle mam nieregularne więc nie wiem... z tego co mi wiadomo to chyba 14dpo ow .
Aaaa wiadomo jak będzie

Dzień dobry...
Witam się niezmiernym spokojem [emoji23]
I zaczęło się...
Panika - lepszego zdj nie zrobię bo tu ciemno troche lepiej to na zywo wyglada ale jakiś blady ten test...
...to ja nie wiem jaka znowu ta beta wyjdzie
1511760807-5194c6ff8187d31f-aaaaaa.jpeg

Uuuu trzymam kciuki za betę :))) <3

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry