reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Widzisz @Asia2104 obie miałybysmy teraz nasze maleństwa ze sobą. Ale czy mi się dobrze wydaje ze Ty tez jesteś teraz w ciąży?jeśli się mylę, to przepraszam.
@mfifi04 witaj, dawno Cie tu nie było :) widzę że starania w toku, więc trzymam kciuki. Kiedy testujesz?? :)
@roxie123 to ty się czujesz ciążowo i nic nie mówisz??!! No ja się nie zgadzam na to :p sama mi pisałaś wyżej, że mamy się cieszyć ciąża a nie "nie przyzwyczajać" bo i tak co ma być to będzie i nie mamy wpływu. Oczywiście życzę ci jak najlepiej i mam nadzieję że maluszek się mocno wgryzie w mamę i nie puści przez 9 miesięcy :* wiem że nie da się nie myśleć o tym co może być, bo po takich przejściach każda z nas boi się bardzo.
@AgaB33 co do ludzi to uwierz mi, choć byś nie wiem jak duże literki miała na tych produktach to i tak się potrafią zapytać z czym ta jagodzianka :p ale pracuje tu już na tyle długo, że myślałam że mnie nic nie zdziwi, a tu jednak dziś się babce udało rozbawić mnie dosłownie do łez :D
@Marika92 kciuki mocno zacisnięte i dawaj od razu znać

reklama
@roki_1991 wiesz jak to z objawami przed @ :) wolę się wstrzymać z emocjami :) jak wyjadę z 2 kreskami w dniu @ to Ci wypisze objawy dzień po dniu hehhe chyba , że się mylę i będzie zonk xD

Widzisz @Asia2104 obie miałybysmy teraz nasze maleństwa ze sobą. Ale czy mi się dobrze wydaje ze Ty tez jesteś teraz w ciąży?jeśli się mylę, to przepraszam.
@mfifi04 witaj, dawno Cie tu nie było :) widzę że starania w toku, więc trzymam kciuki. Kiedy testujesz?? :)
@roxie123 to ty się czujesz ciążowo i nic nie mówisz??!! No ja się nie zgadzam na to :p sama mi pisałaś wyżej, że mamy się cieszyć ciąża a nie "nie przyzwyczajać" bo i tak co ma być to będzie i nie mamy wpływu. Oczywiście życzę ci jak najlepiej i mam nadzieję że maluszek się mocno wgryzie w mamę i nie puści przez 9 miesięcy :* wiem że nie da się nie myśleć o tym co może być, bo po takich przejściach każda z nas boi się bardzo.
@AgaB33 co do ludzi to uwierz mi, choć byś nie wiem jak duże literki miała na tych produktach to i tak się potrafią zapytać z czym ta jagodzianka :p ale pracuje tu już na tyle długo, że myślałam że mnie nic nie zdziwi, a tu jednak dziś się babce udało rozbawić mnie dosłownie do łez :D
@Marika92 kciuki mocno zacisnięte i dawaj od razu znać

Nie mylisz się kochana. Tym razem jestem w czerwcowkach...:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak @roxie123 jestem jestem. Czytam, ale nie ogarniam ostatnio. Duzo nowych dziewczyn sie pojawilo i oczywiście witam je cieplutko, ale nie moge sie ostatnio polapac. Wszystko mi sie pomieszalo co u której, wiec kibicuje z dala, ale czytam na bieżąco.:) ja za parę dni testuje, chyba kolo środy, ale i tak czuję, ze nic z tego, w dodatku w pracy niezaciekawie ostatnio i troche czasu mi brak. Czytam ostatnio o ziolach, bo jakos wzbraniam sie przed laparoskopia, ale moze będę zmuszona. Bede decydować w nowym roku, teraz luzik, choc troche smutno mi, ze sie nie udaje. Pozytywne jest to, ze juz zmienilam podejscie i nie mam takiego parcia jak mialam. Przyjmuje to co jest i cieszę sie z tego co mam.
Nieustająco trzymam kciuki i przytulam każdą z osobna.

Już po ;) wszystko dobrze z maluszkiem z usg 7+3 :) Dostałam skierowanie na badania prenatalne zdążę przed świętami :) całe 1,24cm szczęścia :)))

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 no to super!!!! Cieszę się bardzo bardzo bardzo :)
@roxie123 rozumiem i kibicuje ci mocno ;*
Eh. Mnie znowu bolą plecy, za to cycki dzisiaj odpuściły i mam nadzieję że jutro wrócą i będą boleć. Głupio to brzmi ale czekam na to.hi

Do góry