reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak wyobraz sobie ze jestem w gorszej sytuacji. Mam uszkodzony kariotyp. Mam mniej niz polowe % na utrzymanie ciazy. Lecz nie trace nadziei :)

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
My mamy kariotypy na fundusz, ale dopiero w 12 czerwca ... nie szłam robić na już , bo koszty a u mnie nigdy nie było żadnych wad wrodzonych etc. więc nawet nie chce wiedzieć na razie ;p im wiem mniej tym w sumie lepiej dla mnie wierzę , że skoro moje kuzynki i ciocie w końcu urodziły to i ja będe miec dzidzi

@zosiak heparyna, acard, kwas metylowany. Niestety zastrzyki sa nieuniknione.

@roxie123 wlasnie u mnie tez nigdy nie bylo zadnych wad. Genetyk powiedzial ze rodzice moga byc zdrowi. Podczas zaplodnienia zawazyl jakis czynnik i stad kariotyp skopany.
Ale nigdy nie ma pewnosci ze kobieta urodzi zdrowe dziecko nawet jesli kariotyp prawidlowy

☆ Walczyć o marzenia ☆

@mfifi04 czyli to co wszyscy bierzemy? myslalam ze cos innego dodatkowego bierzesz. Ja nie zrobie sobie tych kariotypow chce miec glowe spokojna a tez bede na tym zestawie.

@zosiak heparyna, acard, kwas metylowany. Niestety zastrzyki sa nieuniknione.

@roxie123 wlasnie u mnie tez nigdy nie bylo zadnych wad. Genetyk powiedzial ze rodzice moga byc zdrowi. Podczas zaplodnienia zawazyl jakis czynnik i stad kariotyp skopany.
Ale nigdy nie ma pewnosci ze kobieta urodzi zdrowe dziecko nawet jesli kariotyp prawidlowy

☆ Walczyć o marzenia ☆

Ja jestem na to niestety dowodem. W rodzinie chorób brak, kariotypy czyste a aniołek z zespołem downa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak nie nic dodatkowego. Wiesz ja wole wiedziec wszystko . Nie lubie zyc w niepewnosci.
@Asia2104 witaj widze nowa:) przykro mi.
Widzisz reguly niestety nie ma

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
Do góry