reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak wyobraz sobie ze jestem w gorszej sytuacji. Mam uszkodzony kariotyp. Mam mniej niz polowe % na utrzymanie ciazy. Lecz nie trace nadziei :)

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
My mamy kariotypy na fundusz, ale dopiero w 12 czerwca ... nie szłam robić na już , bo koszty a u mnie nigdy nie było żadnych wad wrodzonych etc. więc nawet nie chce wiedzieć na razie ;p im wiem mniej tym w sumie lepiej dla mnie wierzę , że skoro moje kuzynki i ciocie w końcu urodziły to i ja będe miec dzidzi

@zosiak heparyna, acard, kwas metylowany. Niestety zastrzyki sa nieuniknione.

@roxie123 wlasnie u mnie tez nigdy nie bylo zadnych wad. Genetyk powiedzial ze rodzice moga byc zdrowi. Podczas zaplodnienia zawazyl jakis czynnik i stad kariotyp skopany.
Ale nigdy nie ma pewnosci ze kobieta urodzi zdrowe dziecko nawet jesli kariotyp prawidlowy

☆ Walczyć o marzenia ☆

@mfifi04 czyli to co wszyscy bierzemy? myslalam ze cos innego dodatkowego bierzesz. Ja nie zrobie sobie tych kariotypow chce miec glowe spokojna a tez bede na tym zestawie.

@zosiak heparyna, acard, kwas metylowany. Niestety zastrzyki sa nieuniknione.

@roxie123 wlasnie u mnie tez nigdy nie bylo zadnych wad. Genetyk powiedzial ze rodzice moga byc zdrowi. Podczas zaplodnienia zawazyl jakis czynnik i stad kariotyp skopany.
Ale nigdy nie ma pewnosci ze kobieta urodzi zdrowe dziecko nawet jesli kariotyp prawidlowy

☆ Walczyć o marzenia ☆

Ja jestem na to niestety dowodem. W rodzinie chorób brak, kariotypy czyste a aniołek z zespołem downa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak nie nic dodatkowego. Wiesz ja wole wiedziec wszystko . Nie lubie zyc w niepewnosci.
@Asia2104 witaj widze nowa:) przykro mi.
Widzisz reguly niestety nie ma

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
Do góry