reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Widzisz @Asia2104 obie miałybysmy teraz nasze maleństwa ze sobą. Ale czy mi się dobrze wydaje ze Ty tez jesteś teraz w ciąży?jeśli się mylę, to przepraszam.
@mfifi04 witaj, dawno Cie tu nie było :) widzę że starania w toku, więc trzymam kciuki. Kiedy testujesz?? :)
@roxie123 to ty się czujesz ciążowo i nic nie mówisz??!! No ja się nie zgadzam na to :p sama mi pisałaś wyżej, że mamy się cieszyć ciąża a nie "nie przyzwyczajać" bo i tak co ma być to będzie i nie mamy wpływu. Oczywiście życzę ci jak najlepiej i mam nadzieję że maluszek się mocno wgryzie w mamę i nie puści przez 9 miesięcy :* wiem że nie da się nie myśleć o tym co może być, bo po takich przejściach każda z nas boi się bardzo.
@AgaB33 co do ludzi to uwierz mi, choć byś nie wiem jak duże literki miała na tych produktach to i tak się potrafią zapytać z czym ta jagodzianka :p ale pracuje tu już na tyle długo, że myślałam że mnie nic nie zdziwi, a tu jednak dziś się babce udało rozbawić mnie dosłownie do łez :D
@Marika92 kciuki mocno zacisnięte i dawaj od razu znać

reklama
@roki_1991 wiesz jak to z objawami przed @ :) wolę się wstrzymać z emocjami :) jak wyjadę z 2 kreskami w dniu @ to Ci wypisze objawy dzień po dniu hehhe chyba , że się mylę i będzie zonk xD

Widzisz @Asia2104 obie miałybysmy teraz nasze maleństwa ze sobą. Ale czy mi się dobrze wydaje ze Ty tez jesteś teraz w ciąży?jeśli się mylę, to przepraszam.
@mfifi04 witaj, dawno Cie tu nie było :) widzę że starania w toku, więc trzymam kciuki. Kiedy testujesz?? :)
@roxie123 to ty się czujesz ciążowo i nic nie mówisz??!! No ja się nie zgadzam na to :p sama mi pisałaś wyżej, że mamy się cieszyć ciąża a nie "nie przyzwyczajać" bo i tak co ma być to będzie i nie mamy wpływu. Oczywiście życzę ci jak najlepiej i mam nadzieję że maluszek się mocno wgryzie w mamę i nie puści przez 9 miesięcy :* wiem że nie da się nie myśleć o tym co może być, bo po takich przejściach każda z nas boi się bardzo.
@AgaB33 co do ludzi to uwierz mi, choć byś nie wiem jak duże literki miała na tych produktach to i tak się potrafią zapytać z czym ta jagodzianka :p ale pracuje tu już na tyle długo, że myślałam że mnie nic nie zdziwi, a tu jednak dziś się babce udało rozbawić mnie dosłownie do łez :D
@Marika92 kciuki mocno zacisnięte i dawaj od razu znać

Nie mylisz się kochana. Tym razem jestem w czerwcowkach...:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak @roxie123 jestem jestem. Czytam, ale nie ogarniam ostatnio. Duzo nowych dziewczyn sie pojawilo i oczywiście witam je cieplutko, ale nie moge sie ostatnio polapac. Wszystko mi sie pomieszalo co u której, wiec kibicuje z dala, ale czytam na bieżąco.:) ja za parę dni testuje, chyba kolo środy, ale i tak czuję, ze nic z tego, w dodatku w pracy niezaciekawie ostatnio i troche czasu mi brak. Czytam ostatnio o ziolach, bo jakos wzbraniam sie przed laparoskopia, ale moze będę zmuszona. Bede decydować w nowym roku, teraz luzik, choc troche smutno mi, ze sie nie udaje. Pozytywne jest to, ze juz zmienilam podejscie i nie mam takiego parcia jak mialam. Przyjmuje to co jest i cieszę sie z tego co mam.
Nieustająco trzymam kciuki i przytulam każdą z osobna.

Już po ;) wszystko dobrze z maluszkiem z usg 7+3 :) Dostałam skierowanie na badania prenatalne zdążę przed świętami :) całe 1,24cm szczęścia :)))

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 no to super!!!! Cieszę się bardzo bardzo bardzo :)
@roxie123 rozumiem i kibicuje ci mocno ;*
Eh. Mnie znowu bolą plecy, za to cycki dzisiaj odpuściły i mam nadzieję że jutro wrócą i będą boleć. Głupio to brzmi ale czekam na to.hi

Do góry