reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mfifi04 to się chyba czuje w jakiś sposób w końcu to nie pierwszy raz ;p aczkolwiek nie chce zapeszać żeby mnie nie rozczarowało testowanie , wiesz jak to jest ... ostatnio ile tej ciąży miałam beta zaraz spadła

Dziewczyny zazdroszcze Wam ja na lizie chyba nie bardzo bede mogla raz ze monitoring mnie czeka zaluje ze mi jajowodu nie usuneli.

@mfifi04 dziękuję :* też bym bardzo chciała chociaż beta to nie wszystko tyle zagrożeń po drodze ;/

Ja czekam na małego gościa:) szwagierka mi podrzuci małą bo jedzie coś załatwić , własnie zaczyna sama chodzić więc oczy wokół głowy ciocia wycałuje sobie chociaż:D

@zosiak kurde masz przykład Madzi z drugiego wątku zaszła naturalnie co jej powiedzieli że jajowód niedrożny itd . musisz mieć dobre podejście kochana :* też miałam monitoring i jakos mi to nie przeszkadzało bo sexy były cały czas i jak jest ciąża to na pewno nie z dnia owulacji ;p w niczym mnie nie stresowało podglądanie wręcz ciekawa byłam co tam wyhodowałam i 2 lekarzy śmiało się że bliźniaki , a ja im popukałam po głowie tylko xD

@roxie123 no tak tylko u mmie inna sytuacja nawet jesli okazalby sie drozny to jest uszkodzony i tu mam kupe mysli na minute ze jest tylko 50 procent szans bo na prawy nie mam co liczyc tak lekarze mi powiedzieli tylko czemu go nie usuneli, pytanie czy lewy dobrze dziala. Ja ostatnio tez siostrzenice wycalowalam teraz ma etap zadawania pytan haha;)

reklama
Do góry