reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja to zawsze jak czytam Twoją historię @Marika92 to łzy mi do oczy napływają. Bardzo Ci współczuję i z całego serca życzę Ci aby teraz było wszystko dobrze. Buziaki gorące

Ja to zawsze jak czytam Twoją historię @Marika92 to łzy mi do oczy napływają. Bardzo Ci współczuję i z całego serca życzę Ci aby teraz było wszystko dobrze. Buziaki gorące
No ja mam nadzieję że jakoś uda mi się teraz dotrwać. Robię wszystko co w mojej mocy. Na 23.11 miałam termin i mam zamiar pojechać na grób.. Z moim nowym maluszkiem pod sercem, podziękować mojej kruszynce i poprosić o opiekę

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja też miałam termin na 16 listopada, a teraz razem z Wami jestem na początku ciąży :) To teraz będziemy wszystkie lipcowe mamy? :) Trzymam kciuki za Wasze wizyty @Marika92 i @roki_1991 moja pierwsza wizyta dopiero za tydzień we wtorek :(
Ja wypadam jakoś na początku lipca więc myślę że roki jakoś w czerwcu bo jest 3 tyg około przede mną :) ale letnie miesiące są świetne :) od razu na spacerek

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Funia90 z mdłościami jest dużo lepiej. Mdli mnie tylko wieczorem i jak się nie pilnuje i jem nieregularnie. Generalnie czuje się lepiej.

Dziewczyny ja się bardzo cieszę, że będę rodzić w miesiącu wiosennym. Misia mam z września ale zaraz było zimno i niby wychodziłam z nim na spacery codziennie a jak deszcz był to pod balkonem staliśmy ale w lecie super jest urodzić.

Ja córcie mam z kwietnia. Na początku trochę chłodno ale potem.. nonstop na dworze. Fajny czas na poród. Gdyby nie poronienie to też w kwietniu byłby drugi Dzidz :-(

reklama
Jako tako mi nie dolegało nic, brałam clexane i w sumie było w miarę ok, nie wiedziałam jeszcze wtedy o mutacji MTHFR, ale na to co wyszło było to mało istotne. Moja córka miała wadę genetyczną i wiele innych wad wrodzonych.. Ale z plamieniem nie miałam problemu. Zobaczymy co powie na wizycie

27.06.17 Anastazja [*]

Bardzo współczuję, to musiało być straszne przeżycie. Teraz jesteś silniejsza, teraz będzie dobrze - Twoj mały Aniołek czuwa nad Wami - nie pozwoli, żeby było źle. Trzymaj się ciepło :*

Do góry