reklama
Totois30
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanie odnosnie luteiny.przejde sie do rodzinnego, moze mi przepisze, tylko jaka najlepiej? i brac po owulce, to juz wiem dzieki wam, poinformuje tez gin zeby potem nie mowil ze costam sama wlaczam ale moze od razu wezme jakies skierowanie na morfologie od rodzinnego bo gin to mi nic nie daje
mamcia2014
Hej
Witam nowe Aniolkowe mamusie zostancie z nami.
U nas Wiktorek już lepiej się czuje jeszcze trochę kaszle ale mniej .
Ja też ok .
Czekam aż mąż wróci z pracy.
Jutro idę do ginekologa bo pigułki mi się kończą.
A we wtorek dentystka mnie czeka .
Jak już zaczęłam leczyć to trzeba iść za ciosem.
Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie i każda z osobna .
A nowym Aniolkowym mamusią życzę dużo siły i wytrwałości my kobiety jesteśmy silne będzie dobrze jeszcze i wiary w to również życzę .
Witam nowe Aniolkowe mamusie zostancie z nami.
U nas Wiktorek już lepiej się czuje jeszcze trochę kaszle ale mniej .
Ja też ok .
Czekam aż mąż wróci z pracy.
Jutro idę do ginekologa bo pigułki mi się kończą.
A we wtorek dentystka mnie czeka .
Jak już zaczęłam leczyć to trzeba iść za ciosem.
Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie i każda z osobna .
A nowym Aniolkowym mamusią życzę dużo siły i wytrwałości my kobiety jesteśmy silne będzie dobrze jeszcze i wiary w to również życzę .
Funia90
@Marika92 wiesz ja krwawilam(nie plamilam) do 11 tygodnia i widzisz jest w porzadku ‚tak jak j Destinki.
Plamienia nie musza oznaczac niczego zlego.
Powodzonka jutro[emoji8]
@roki_1991 a Ty tez jutro wizytujesz?z racji na pore wsztstko mi sie pomieszalo[emoji23]
@mamcia2014 idz za ciosem i lecz odrazu,dobre podejscie[emoji4]
@Totois30 ja bralam kazdy rodzaj po kolei .
Duphaston mozesz wziac albo luteine dopochwowa ,te dwa najlepsze moim zdaniem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Plamienia nie musza oznaczac niczego zlego.
Powodzonka jutro[emoji8]
@roki_1991 a Ty tez jutro wizytujesz?z racji na pore wsztstko mi sie pomieszalo[emoji23]
@mamcia2014 idz za ciosem i lecz odrazu,dobre podejscie[emoji4]
@Totois30 ja bralam kazdy rodzaj po kolei .
Duphaston mozesz wziac albo luteine dopochwowa ,te dwa najlepsze moim zdaniem
roki_1991
@Funia90 ja mam wizytę dopiero w czwartek, także do tego czasu chyba zwariuje. Od wczoraj czuje się masakrycznie, nie wiem czy to od żołądka czy jak, ale aż mi się w głowie kręciło. Godzinę temu wstawał M do pracy, obudziłam się i nie mogę zasnąć bo mam helikopter w głowie.... No masakra jakaś
Olasec
@Marika92 rozumiem Twój strach. Ja też krwawilam z synkiem i teraz bawi się moimi włosami
@daria95 Gratulacje. Daj znać jak chłopak zareagował?
@roki_1991 może masz anemię? Uważaj na siebie z tymi zawrotami głowy. Ja już mam mniejsze ale nadal są.
@mamcia2014 super, że wracacie do formy. A ząbki trzeba leczyć i dobrze, że to robisz
@daria95 Gratulacje. Daj znać jak chłopak zareagował?
@roki_1991 może masz anemię? Uważaj na siebie z tymi zawrotami głowy. Ja już mam mniejsze ale nadal są.
@mamcia2014 super, że wracacie do formy. A ząbki trzeba leczyć i dobrze, że to robisz
Funia90
@roki_1991 mi sie raz w ciazy tak konkretnie zakrecilo w glowie,dobrze,ze stalam przy blacie w kuchni
To w czwartek wizytujemy razem[emoji4]
@Olasec a mdlosci jak tam?lepiej juz?
To w czwartek wizytujemy razem[emoji4]
@Olasec a mdlosci jak tam?lepiej juz?
muza_ton
@Marika92 @roki_1991 trzymam mocno kciuki za Was i wasze kropki. Ważne że jesteście pod nadzorem lekarza któremu ufacie. Ja jestem na etapie szukania lekarza z głową na karku. Zamierzam i tak do.mojego emeryta.na nfz chodzić zawsze to jakieś skierowanie da. Ale gdybym była w ciąży to będę też chodzić prywatnie. Tylko właśnie nie do byle kogo tylko zbieram opinie od znajomych. Jednego juz namierzylam i zamierzam się do niego umówić tak probnie. Zobaczymy co to za ziółko. Najlepiej nie forsujcie sie tylko pozwólcie sobie na słodkie lenistwo.
Dziś śnieg zasypał mój świat. Dobrze że szybę mąż mi przykryl bo byłoby skrobanie. Dotarłam do pracy szczęśliwie na zimowych oponach.
Dziś śnieg zasypał mój świat. Dobrze że szybę mąż mi przykryl bo byłoby skrobanie. Dotarłam do pracy szczęśliwie na zimowych oponach.
reklama
@anja93 ja też miałam zabieg 5 października, też po wywołaniu tabsami i tez mam dwuletnią córeczkę, też zabieram się po @ w okolicach 2 grudnia
@membaris trzymam kciuki żeby jednak teraz Tobie się udało
@ZoryaX77 a Ty kiedy poroniłaś? Ja pierwszą ciążę też miałam bezproblemową.
@Marika92 trzymam kciuki :* oby na wizycie były same dobre wieści
@zosiak a Ty kiedy poroniłaś? Czemu czekasz do lutego? Nie chcesz czy nie możesz wcześniej?
@membaris trzymam kciuki żeby jednak teraz Tobie się udało
@ZoryaX77 a Ty kiedy poroniłaś? Ja pierwszą ciążę też miałam bezproblemową.
@Marika92 trzymam kciuki :* oby na wizycie były same dobre wieści
@zosiak a Ty kiedy poroniłaś? Czemu czekasz do lutego? Nie chcesz czy nie możesz wcześniej?