reklama
roxie123
Fanka BB :)
Miałam nie mówić ale tutaj żadna jeszcze nie jest na wylocie więc szepnę
...na innym wątku dziewczyna straciła córcię w 33t mała obkręciła się i udusiła pępowiną... niby nie powinno się mierzyć na tragedie , ale wynosić ciążę i stracić to ja nie wiem czy bym miała siłę dalej się starać eh nie prędko pewnie , znam też kobietę , z sąsiedniej miejscowości , która 10 lat się starała i straciła dzidzi w 5 miesiącu... jak widać nie mamy wpływu na nic trzeba się modlić i wierzyć , że uda się szczęśliwie donosić i urodzić ... każdej z Was życzę szcześcia i pomyślego przebiegu ciąży :**
U mnie rok miną końcem października za tydzień testuję
...na innym wątku dziewczyna straciła córcię w 33t mała obkręciła się i udusiła pępowiną... niby nie powinno się mierzyć na tragedie , ale wynosić ciążę i stracić to ja nie wiem czy bym miała siłę dalej się starać eh nie prędko pewnie , znam też kobietę , z sąsiedniej miejscowości , która 10 lat się starała i straciła dzidzi w 5 miesiącu... jak widać nie mamy wpływu na nic trzeba się modlić i wierzyć , że uda się szczęśliwie donosić i urodzić ... każdej z Was życzę szcześcia i pomyślego przebiegu ciąży :**
U mnie rok miną końcem października za tydzień testuję
anja93
@roxie123 odnosnie Twojej powyzszej wypowiedzi (mam nadzieje ze to komus tez doda otuchy). Znajoma stracila ciaze w 6 miesiacu po 7 latach staran !!! Trzy miesiace pozniej znow zaszala a teraz w pazdzierniku jej corcia skonczyla juz roczek. Druga znajoma starala sie 8 lat doczekala sie blizniat :-) a tak jak juz wczesniej pisalam kiedys. Sasiadka moja w wieku 44 lat urodzi teraz w grudniu :-)
Ps. Ja mialam termin na 3 maja. Ogromnie sie cieszylam ze dzidzia urodzi sie w takim pieknym miesiacu..... A teraz jakbym zaczela starania hmm w grudniu styczniu i jesli zaszlabym w ciaze szybko urodziloby sir koncem roku..ale w sumie dla mnie to juz bez znaczenia :-)
Ps. Ja mialam termin na 3 maja. Ogromnie sie cieszylam ze dzidzia urodzi sie w takim pieknym miesiacu..... A teraz jakbym zaczela starania hmm w grudniu styczniu i jesli zaszlabym w ciaze szybko urodziloby sir koncem roku..ale w sumie dla mnie to juz bez znaczenia :-)
roki_1991
@Marika92 niby jestem 3 tyg przed tobą, ale ty masz starsza troszkę ciążę, a ja młodsza o 2 tyg, tak więc mi też póki co wypada lipiec.lekarka powiedziała mi datę,ale bardzo nie chciałam jej słyszeć. Nie chce się przywiązywać i przeżywać potem tego co teraz.... Sama wiesz ze różnie może być, choć bardzo staram się wierzyć i pozytywnie myśleć
anja93
@anja93 ja też miałam zabieg 5 października, też po wywołaniu tabsami i tez mam dwuletnią córeczkę, też zabieram się po @ w okolicach 2 grudnia
@membaris trzymam kciuki żeby jednak teraz Tobie się udało
@ZoryaX77 a Ty kiedy poroniłaś? Ja pierwszą ciążę też miałam bezproblemową.
@Marika92 trzymam kciuki :* oby na wizycie były same dobre wieści
@zosiak a Ty kiedy poroniłaś? Czemu czekasz do lutego? Nie chcesz czy nie możesz wcześniej?
@gosia100 czyli czekasz do 2@? Tak? Dobrze mysle? Tzn pewnie to juz tu bylo gdzies na forum ale ciezko wszystko spamietac. Ja niby mialam czekac trzy @ ale sprobuje po dwoch
Totois30
Dzwonilam do gina, mam przyjsc w czwartek chce podejrzec moje pecherzykj i zdecyduje co z luteina super ze zadzwonilam, uswiadomilyscie mi dziewczyny w roznych postach ze luteina to wazna sprawa kazda z was to najlepsza ciotka(ciotka bo mysle o aktualnych i przyszlych dzidziach tego forum, na pewno tylu dziewczynom juz pomoglyscie :*)
Ja mialam termin na kwiecień. .tez idealnie ale jak pisze @anja93 teraz termin tez bedzie dla mnie bez roznicy
Ja mialam termin na kwiecień. .tez idealnie ale jak pisze @anja93 teraz termin tez bedzie dla mnie bez roznicy
roki_1991
Opowiem wam hit
Siedzę w pracy, a codziennie mamy inna drożdżowke w promocyjnej cenie. Dziś jest drożdżowka "ślimak ser-marmolada" więc koleżanka napisała na drzwiach "drożdżowka ślimak 1,25"
Na to wchodzi babka i pyta się co to mam za drożdżowke ze ślimakiem no myślałam że padnę
Siedzę w pracy, a codziennie mamy inna drożdżowke w promocyjnej cenie. Dziś jest drożdżowka "ślimak ser-marmolada" więc koleżanka napisała na drzwiach "drożdżowka ślimak 1,25"
Na to wchodzi babka i pyta się co to mam za drożdżowke ze ślimakiem no myślałam że padnę
muza_ton
@roki_1991 niektórym to nawet drukowanymi napisane ciężko odczytać i zrozumieć. Niby kto pyta nie błądzi ale czasem lepiej ugryźć się w jezyk :-)
roxie123
Kochane cieszcie się ciążą... to sa takie momenty do których nie wrócimy a nie można zakładać tez ze będzie źle...mimo tego strachu i rozczarowań łapcie te momenty...jak będzie coś nie tak to i tak beda łzy bez względu czy się nastawiamy czy nie jesteśmy tylko ludźmi i strata zawsze boli nawet kiedy wydaje sie ze jesteśmy silne...trzeba chyba z czasem uczyć się godzić z pewnymi zdarzeniami na które nie mamy wpływu
Marika jak tam ???
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Marika jak tam ???
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Totois30
@roxie123 dokladnie tak!niby nie chcemy sie nastawiać i sie stresujemy a zal i rozczarowanie zawsze ogromne niewazne jak bysmy sie "nie przyzwyczajaly" dokladnie tak! dziewczyny glowa do gory, jest ciaza jest dobrze, tyle bylo historii z krwawieniami bolami i donoszymi ciazami, a co ma byc to bedzie, starajmy sie cieszyc! Jakby to byl pierwszy raz