reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pod koniec czerwca zakończona w 19 t ciąża a teraz po 4mc kolejna i obecnie 6+4

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
a co było przyczyną zakończenia ciązy w 19 tc? Bardzo Ci współczuję :( To już prawie połowa :( Ciąża od początku była problemowa? Czy tak nagle? To jest straszne ze takie rzeczy sie dzieją :(

reklama
Jutro wizyta popołudniu.. Będę dokładnie 7t.. Bardzo się denerwuję bo mimo duphastonu nadal mam lekkie brązowe plamienie :( boję się co jutro mi powie moja gin :( czy któraś z was tak miała a mimo ciąża trwa dalej??

27.06.17 Anastazja [*]
kochana, ja tez dużo plamiłam na samym poczatku (lekarz twierdził, ze się leje), odstawilam na tydzień clexan i acard bo P bardzo sie na mnie złościł a że moja gin kazała brać wiec tylko ze strachu na tydzień przestałam :) Nie wiem, czy Cie to pocieszy, ale moja tylko jedna ciąża z krwawieniem skończyła się żle, na trzech pozostałych nie było, żadnych ale to zadnych ojawów, bóli, plamień itp. wierzymy w was :*

tak jak myslalam, był strasznie zmieszany nie sadził ze to się uda tak szybko musi oswoić sie z ta myślą :)
teraz mam przerwę w pracy i nie mogę się do lekarza dodzwonić no chyba zwariuje napisałam mu sms może odpisze, oddzwoni bo niestety nie mogę mieć przy sobie telefonu w pracy -,-

@daria95 a ile Wy macie lat ? :)
Niech sie cieszy nie oswaja [emoji14] i modli żeby dobrze bylo , bo to czasami wiesz różnie bywa .
Daj znać po wizycie powodzenia [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 u mnie teraz jakby lepiej. Zjadłam śniadanko, jakoś żyję. Za godzinkę muszę się zbierać do pracy. O której wizyta w czwartek? Ja mam na szczęście na 8.30, pierwszy raz nie popołudniu :p
@Marika92 kciuki za dzisiejszą wizytę. Dawaj znać zaraz po :*
@AgaB33 znalezienie odpowiedniego lekarza to podstawa, dlatego trzymam kciuki żebyś na takiego trafiła :) a taki gin na nfz to fajna sprawa, zawsze jakieś skierowanie na badanie może dać :)
@daria95 witam wśród nas i także trzymam kciuki żeby było dobrze wszystko :) piękne dwie kreski :)

a co było przyczyną zakończenia ciązy w 19 tc? Bardzo Ci współczuję :( To już prawie połowa :( Ciąża od początku była problemowa? Czy tak nagle? To jest straszne ze takie rzeczy sie dzieją :(
Jako tako mi nie dolegało nic, brałam clexane i w sumie było w miarę ok, nie wiedziałam jeszcze wtedy o mutacji MTHFR, ale na to co wyszło było to mało istotne. Moja córka miała wadę genetyczną i wiele innych wad wrodzonych.. Ale z plamieniem nie miałam problemu. Zobaczymy co powie na wizycie

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
@roxie123 nie, cały czas nie ma opcji w mojej pracy. Planuję do końca miesiąca popracować. Ale to zależy co wyjdzie na czwartkowej wizycie. Boję się bardzo co usłyszę. Póki co nikt nie wie o ciąży, bo nie chce mówić jakby potem coś miało być nie tak....

Do góry