a co było przyczyną zakończenia ciązy w 19 tc? Bardzo Ci współczuję To już prawie połowa Ciąża od początku była problemowa? Czy tak nagle? To jest straszne ze takie rzeczy sie dziejąPod koniec czerwca zakończona w 19 t ciąża a teraz po 4mc kolejna i obecnie 6+4
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
kochana, ja tez dużo plamiłam na samym poczatku (lekarz twierdził, ze się leje), odstawilam na tydzień clexan i acard bo P bardzo sie na mnie złościł a że moja gin kazała brać wiec tylko ze strachu na tydzień przestałam Nie wiem, czy Cie to pocieszy, ale moja tylko jedna ciąża z krwawieniem skończyła się żle, na trzech pozostałych nie było, żadnych ale to zadnych ojawów, bóli, plamień itp. wierzymy w was :*Jutro wizyta popołudniu.. Będę dokładnie 7t.. Bardzo się denerwuję bo mimo duphastonu nadal mam lekkie brązowe plamienie boję się co jutro mi powie moja gin czy któraś z was tak miała a mimo ciąża trwa dalej??
27.06.17 Anastazja [*]
tak jak myslalam, był strasznie zmieszany nie sadził ze to się uda tak szybko musi oswoić sie z ta myślą
teraz mam przerwę w pracy i nie mogę się do lekarza dodzwonić no chyba zwariuje napisałam mu sms może odpisze, oddzwoni bo niestety nie mogę mieć przy sobie telefonu w pracy -,-
teraz mam przerwę w pracy i nie mogę się do lekarza dodzwonić no chyba zwariuje napisałam mu sms może odpisze, oddzwoni bo niestety nie mogę mieć przy sobie telefonu w pracy -,-
roki_1991
Fanka BB :)
@Funia90 u mnie teraz jakby lepiej. Zjadłam śniadanko, jakoś żyję. Za godzinkę muszę się zbierać do pracy. O której wizyta w czwartek? Ja mam na szczęście na 8.30, pierwszy raz nie popołudniu
@Marika92 kciuki za dzisiejszą wizytę. Dawaj znać zaraz po :*
@AgaB33 znalezienie odpowiedniego lekarza to podstawa, dlatego trzymam kciuki żebyś na takiego trafiła a taki gin na nfz to fajna sprawa, zawsze jakieś skierowanie na badanie może dać
@daria95 witam wśród nas i także trzymam kciuki żeby było dobrze wszystko piękne dwie kreski
@Marika92 kciuki za dzisiejszą wizytę. Dawaj znać zaraz po :*
@AgaB33 znalezienie odpowiedniego lekarza to podstawa, dlatego trzymam kciuki żebyś na takiego trafiła a taki gin na nfz to fajna sprawa, zawsze jakieś skierowanie na badanie może dać
@daria95 witam wśród nas i także trzymam kciuki żeby było dobrze wszystko piękne dwie kreski
roxie123
@roki_1991 kiedy idziesz na wolne ? czy cały czas chcesz pracować [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jako tako mi nie dolegało nic, brałam clexane i w sumie było w miarę ok, nie wiedziałam jeszcze wtedy o mutacji MTHFR, ale na to co wyszło było to mało istotne. Moja córka miała wadę genetyczną i wiele innych wad wrodzonych.. Ale z plamieniem nie miałam problemu. Zobaczymy co powie na wizyciea co było przyczyną zakończenia ciązy w 19 tc? Bardzo Ci współczuję To już prawie połowa Ciąża od początku była problemowa? Czy tak nagle? To jest straszne ze takie rzeczy sie dzieją
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
roki_1991