reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 ja tez pamietam, ze dostałam wyniki mutacji w dniu, w którym mi wyszedł pozytywny test, także tez był schiz. Ja mam te mutacje co Ty oprócz V Leiden, on jest chyba najgorszy i na to powinnaś dostać clexane na refundację, tak mi sie wydaje [emoji4] czy juz masz R bo moze mi gdzieś umknęło? Akurat V Leiden z tego co ja sie orientuje jest odpowiedzialny za krzepliwość krwi i na to powinnaś brać heparynę, a kwas foliowy metylowany to na mutacje MTHFR.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Katarina91 w poprzedniej ciąży też miałam na ryczałt clexane także myślę że teraz nie będzie z tym problemu.. Co nie zmienia faktu że bardzo się boję.. Że to wszystko wdroże za późno...

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 masz zastrzyki to bierz ;* takie info znalazłam
1509298536-2a7f2ad254eca830-aaaaaa.png

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Katarina91 w poprzedniej ciąży też miałam na ryczałt clexane także myślę że teraz nie będzie z tym problemu.. Co nie zmienia faktu że bardzo się boję.. Że to wszystko wdroże za późno...

27.06.17 Anastazja [*]

A można wiedzieć dlaczego w pierwszej ciąży brałaś heparynę? Pewnie juz pisałaś, ale nie pamietam. Spokojnie, to dopiero wczesna ciąża. Heparynę juz bierzesz, a metyle zamówisz i będziesz w tym tygodniu miała! Możesz zamówić na Allegro albo ja zamawiałam na iherb.com kwas metylowany Metafolin firmy Solgar

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A można wiedzieć dlaczego w pierwszej ciąży brałaś heparynę? Pewnie juz pisałaś, ale nie pamietam. Spokojnie, to dopiero wczesna ciąża. Heparynę juz bierzesz, a metyle zamówisz i będziesz w tym tygodniu miała! Możesz zamówić na Allegro albo ja zamawiałam na iherb.com kwas metylowany Metafolin firmy Solgar

W przeszłości przeszłam zator i zawał płuca wywołany hormonami - antykoncepcyjnymi, stąd decyzja o włączeniu heparyny w ciąży kiedy gospodarka hormonalna się zmienia, dla mojego i dziecka bezpieczeństwa co jak widać było słuszne

27.06.17 Anastazja [*]

W przeszłości przeszłam zator i zawał płuca wywołany hormonami - antykoncepcyjnymi, stąd decyzja o włączeniu heparyny w ciąży kiedy gospodarka hormonalna się zmienia, dla mojego i dziecka bezpieczeństwa co jak widać było słuszne

27.06.17 Anastazja [*]

To mozliwe ze tez znalazłaś przyczynę, bo mi genetyk tez mówiła ze przy tych mutacjach nie powinno sie brać środków antykoncepcyjnych bo jest większe ryzyko zakrzepu

reklama
Do góry