reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Chcialam Wam zyczyc milej i spokojnej niedzieli.
@Marika92 ja we wrzesniu plynelam promem wszyscy wymiotywali bo byl sztorm bee az mi sie to przypomnialo myslalam wtedy ze nigdy sie to skonczy gdzie sie nie spojrzalam :/

reklama
@Olasec tak tak działamy z clo i monitoringiem [emoji4] także cieszę się mimo że tak mnie polamalo ze nie dam rady z łóżka wstać

@Marika92 szczęśliwej podróży ;* jutro rano beta przede wszystkim żeby spr przyrost i homocysteina [emoji4] z Twoim v leiden zamów sobie metyle mysle na necie one naprawdę szybko robia swoje niż te suplementy z apteki z apteki kup coś tylko przejściowo .

Ja to tak dziś po krótce bo od rana poszukiwania naszego pieska ... wszyscy przemoczeni ale piesek znaleziony uff już go ogrzalam i dałam ciepłe jedzonko na koniec dostał zjebke ze poszedł za kolega a my tu wylysmy za nim

Napisane na SM-J 500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Marika92 szczesliwej podrozy[emoji4]

@roki_1991 kiedy wyniki mutacji? Ty chyba dopiero zrobialas badanie?

@zosiak wzajemnie[emoji4]wez no daj troche slonca[emoji14]

@roxie123 dodam jescze ,ze nasz kiedys tez sie zgubila ale nie nam tylko moim tescia ,nastresowali sie alw ja znalezli[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 u mnie w nadmiarze wiatr:p a ja siedze w pracy do 22 ale jutro wolne jiz nie moge sie doczekac bo dzisiaj winko pije na rozluznienie;)
@roxie123 przerabialam juz ten stres moj piesek lubil sobie podkopy robic do sasiada ehh teraz juz staruszek 15 lat za to mam z nim inny problem bo moczu nie trzyma czasami:/ ale mimo iz kocham zwierzeta to nie wiem czy sie zdecyduje na kolejne moj naprzyklad nie nawidzi podrozy i jak nam wypadnie gdzies jechac to sie bidula meczy wiec go nie bierzemy no ale trzeba prosic kogos zeby zajrzal do niego.
@Marika92 to dobrze ze nie dlugo Polska moze idz na zwykle l4 dzieci teraz bardzo choruja:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak to Ty w robocie bidulo [emoji57]leje tu u nas jak nie wiem:/ znaczy akuart teraz nie ale ogolnie leje[emoji4]

@Marika92 aaa to 400 km szybko zleci[emoji6]ja myslam ,ze Ty do tej Norwwegii na dluzej polecialas a Ty w sumie na jeden dzien chyba[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry