reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak obiecuje byc silna ale wiesz przychodza dni kiedy odbieram wynik i ciezko mi byc silna[emoji4]

@Totois30 mam nadzieje,ze Ci to podciagnie pod R no ale pewnosci nie ma:/
Ja mam zaswidczenie od genetyka.

@Olasec moj gin tez mowil zebym brala clexane ,chyba ,ze na prawde bede zmuszona wziac neoparin jakby nigdzie nie udalo mi sie kupic,ostatnio chyba w 12 aptece dostalam clexane:/

Trombofilia na pewno ma R i zespol antyfosfolipidowy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 dlatego ja nie nawidze badan obojetnie jakich bo ciagle mnie przesladuje to ze odbieram wynik i kula w leb nigdy nie jest idealnie heh no moze ta wit d podskoczyla ale z powodu wyjazdu. Takze nie jestes sama;)

@Marika92 na takich promach nie czuć że się płynie, także spokojnie, pawia nie będzie :)

Eh... Coś wiem o tych wynikach. Powiem wam, zawsze miałam problemy z zylakami. Wychodzą mi na nogach bardzo łatwo. Ostatnio strasznie mocno bolała mnie noga pod kolanem, chyba z dwa dni. I były momenty że nie mogłam stanąć na nogę :( teraz od wczoraj boli mnie nad kolanem. Uczucie takie jakby ktoś mnie tam ściskał. Mam to miejsce bardzo ciepłe. No i oczywiście naczytałam się o zatorach, więc jestem przestraszona jak nie wiem co.... Do tej pory używałam maści na żylaki, ale teraz nie wiem czy mogę :(

A ja chcę jak najszybciej poniedziałek.. Iść do mojej gin i niech da receptę na co trzeba, zaleci co trzeba i oby było wszystko dobrze :( bo bardzio się boję i martwię.. Wiem że to wcześnie ale jak już wiem że mam kropusia nie chce mu zaszkodzić i do stracić..

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Witam was wieczorowa pora. Sprawdzam tylko czy jesteście "grzeczne" :*
Niestety u nas po tygodniu chorób dziś wymioty+biegunka... tajfun jakiś?
Tęskno mi do was ♡

@nafoczka my jesteśmy bardzo grzeczne :D
@Marika92 spokojnie. Stres nie służy kropce. Pójdziesz w poniedziałek do Gina, dostaniesz leki i będzie dobrze. Jest jeszcze bardzo bardzo wcześnie,także spokojnie kochana :) masz teraz lek, wzięłas go przed podróżą, będzie wszystko dobrze. Na promie możesz chodzić dużo, ruszać się. Gorzej z samochodzie. Róbcie postoje częstsze, ruszaj dużo nogami, może cofnij sobie fotel na maksa do tyłu i niej wyprostowane nogi chociaż. Będzie dobrze :)

No a ja melduję , że @ właśnie łaskawie przyszła [emoji14] także nowy cykl rozpoczęty :)

Cieszę się z nowego cyklu , tylko jestem tak rozbita jak kotlet na niedzielny obiad [emoji23] normalnie nogi mi odmawiają posłuszeństwa i kręgosłup chyba się jutro nie ruszę...
@Marika92 szczęśliwej podróży bo pogoda straszna :/ jutro biegnij na betę przede wszystkim [emoji4] z v leiden polecam zamówić witaminy metylowane z beta neta bo one naprawdę szybko działają niż te nasze suplementy z aptek

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :) o 7.30 zjechaliśmy z promu :) ojjj bujało strasznie, na morzu deszcze i spoooore wiatry więc fale było widać i spiętrzone morze... Ale jakoś to przeżyłam :) teraz jesteśmy w Danii, później Niemcy i jak dobrze pójdzie to około 20 będę w domku :) wtedy zastrzyk [emoji382], może jeszcze znajdę aptekę i kupię metyle :) zobaczymy jak się uda :-) Buzka dla was :) mama kropka

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry