reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 kochana widzisz dobrych ludzi nie brakuje[emoji5]oczywiscie ,ze bedzie biegac gromadka [emoji8]

@Marika92 masz mutacje ,ja tez mam ,tylko czynnik v-leiden jest troszke trudniejsza odmiana,u Ciebie bardzo trzeba zwracac uwage na krzepliwosc.
Wybierz sie do hematologa.
Clexane bedziesz miala w pon?dobrze pamietam?masz acard poki co?
Bierzesz metyle? Przy mthfr trzeba,w innym wypadku moga pojawiac sie wady wrodzone

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Marika92 o kurcze takie wyniki? Przyjmujesz juz acard i heparyne?po powrocie chyba bedziesz miala zalecone a ile w ogole czekalas na wynik? A Bratowa jednak nie powinna oceniac w ten sposob waszej decyzji ktora byla bardzo trudna i osobista.ja jestem oczywiscie po Twojej stronie 100%i nikt nie powinien byc wystawiany na taka probe.moze zadzwon do swojego gin zeby Cie uspokoil, po powrocie metolowane witaminki i inne i bedzie dobrze :*

Zdenerwowałam i zestresowałam się :((
1509183971-a0e3eea023ace073-aaaaaa.jpeg

Moje wyniki

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Spokojnie. Twój stres fasolce nie służy. Od razu po powrocie idź do lekarza- będziesz potrzebowała Heparyny. Plus metyle. Więcej nie jesteś w stanie zrobić. Przy długiej podróży proponuje jednak się zatrzymywać na krótki spacer żeby krew w nogach rozruszać. Jesteś silna. Będzie wszystko dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Metyle??? Przybliż mi proszę temat :( dostanę to normalnie bez recepty??? Już się zmartwiłam aż mi się w brzuchu zagotowało

27.06.17 Anastazja [*]

Spokojnie. Twój stres fasolce nie służy. Od razu po powrocie idź do lekarza- będziesz potrzebowała Heparyny. Plus metyle. Więcej nie jesteś w stanie zrobić. Przy długiej podróży proponuje jednak się zatrzymywać na krótki spacer żeby krew w nogach rozruszać. Jesteś silna. Będzie wszystko dobrze.

Mam jeden clexane ze sobą to wezmę na drogę... :( płakac mi się chce. Bardzo się teraz boję

27.06.17 Anastazja [*]

@Marika92 tylko sie nie stresuj,proponuje wziac ten celaxane przed wyjazdem i predko do gin .
Metyle albo przez neta albo ja biore prenatal uno z apteki normalnie.
Idz w Norwegii do apteki i poszukaj,powinny byc jakies witaminy dla kobiet w ciazy z metylowanym kwasem,porownaj sklad i przetlumacz.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie wiem jak z resztą ale ja spotkalam sie z kwasem foliowym metylowanym w aptece.oczywiscie sporo drozszy.metylowane czy lepiej przyswajalne.w 1 aptece na 10 spotkalam ale bywaja.

Tam zrobię @Funia90... Kupię coś jak nasz acard i ten kwas metylowany, na trasę autem clexane, a w domu mam jeszcze dwa zastrzyki, w pon mam wizytę u ginekologa i myślę że będzie ok :( musi być :(

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Mam nadzieję że jest na tyle wcześnie że wszystko będzie dobrze :(

27.06.17 Anastazja [*]

Spokojnie. Ważne ze wiesz. A to już połowa sukcesu. W aptece jest dostępny Folian z solgaru. On jest metylowany. Ew. Femibion. On tez ma metyle. Nosek do góry;)

Do góry