@roki_1991 ja pierwszy raz w życiu brałam luteinę jak leżałam teraz w ciąży po plamieniach. Ja aplikowałam bez żadnych patyczków. Jak wykupiłam po szpitalu to w pudełku był ten aplikator, ale stwierdziłam, że nie będe pchała tam żadnych patyków
robiłam to palcem
@Funia90 ja w połowie przyszłego miesiąca wezmę sobie ciuszki od siostry, żeby przejrzeć co tam jest i co jeszcze muszę dokupić.
Już po mału zastanawiam się nad zakupem tych wszystkich majtek poporodowych, podpasek, butelek do dziecka etc. Jednak sporo tego będzie a kupić później wszystko na hura to też nie lada wyzwanie bo jednak wszystko kosztuje a po drugie takie długie bieganie po sklepach też nie jest zalecane kobietom w ciąży.
Koleżanka mnie uczula cały czas, żebym miała już gotowe wszystko miesiąc przed porodem bo wiadomo, że różnie to bywa. Od 38 tygodnia ciążę uważa się za donoszoną, więc Julka i Asia mogą dojść do wniosku, że to już
@p_a_t_i tulę mocno :*
Ja bym na Twoim miejscu tabletek anty nie brała. Rozwalisz sobie cały cykl.
Co to za wirus?
Moja siostra w pierwszej ciąży złapała jakąś bakterię i urodziła synka Wiktorka w 26tc ważył 750gramów. Dziś taki rojbel jakich mało
@roxie123 pomódl się za Nas wszystkie
za dzidziusie które są już z Nami, za te które pływają w brzuszkach, które pływać będą i oczywiście za wszystkie Aniołki :*
Cytaty piękne.
Udanego dnia życzę :*
@Baslan jak się macie?
@nafoczka w końcu weekend co? Czas dla dzieci i męża no i dla Nas bo tęskno za Tobą
@aniaslu śniłaś mi się
Byłaś u mnie w domu i ze mną rozmawiałaś, ale nie pamiętam o czym
@ivvonka te Twoje przedszkolaki to udane
Ostatnio gdzieś przeczytałam jak 4 letnia dziewczynka mówi:
- Te drzewo jest zepsute !
- Dlaczego tak uważasz?
- Bo pogubiło wszystkie liście.
Chciałam Wam wrzucić filmik jak Julka szaleje w brzuszku, ale plik za duży
już zmniejszyłam do minimum i kapa