Olasec
Fanka BB :)
@AgaB33 czuje się kiepsko. Mdlości straszne i ta ogólna słabość to jakiś dramat. Ale nie wymiotuje od kąd biore leki na obniżenie TSH. Zmieniłam nastawienie do życia i jest troche lepiej ze mną psychicznie. Przecież bardzo chce tego dziecka i mdłości to dobry znak i kiedyś się skończą, bardzo możliwe, że dopiero po porodzie ale kiedyś to nastąpi. Mam lepsze i gorsze dni.
@roxie123 wstyd się przyznać ale do Łagiewnik mam 18 km i jeszcze nigdy nie byłam w Sanktuarium
@Totois30 po poronieniach to chyba każdy lekarz zabezpiecza pacjentkę progesteronem w formie luteteiny czy duphastonu. Ja w pierwszej ciązy nie brałam i poroniłam ale każdej nastepnej już brałam.
@Baslan jeszcze dużo przed Wami ale fajnie, że początki nie są tak ciężkie. Super, że się karmicie cycem
@roxie123 wstyd się przyznać ale do Łagiewnik mam 18 km i jeszcze nigdy nie byłam w Sanktuarium
@Totois30 po poronieniach to chyba każdy lekarz zabezpiecza pacjentkę progesteronem w formie luteteiny czy duphastonu. Ja w pierwszej ciązy nie brałam i poroniłam ale każdej nastepnej już brałam.
@Baslan jeszcze dużo przed Wami ale fajnie, że początki nie są tak ciężkie. Super, że się karmicie cycem