reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 bardzo niesprawiedliwe. Widząc jak patologia rodzi zdrowe dzieci to aż serce boli.. A tu człowiek dba o siebie, chodzi do lekarza itd i dzieją się takie rzeczy. Dlaczego? U mnie w rodzinie nigdy nie było takiego przypadku. Spotkało to dopiero mnie,nas.. Jednak nie załamujemy się, pierwsze dni były naprawdę ciężkie, ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Tak musiało być i tak trzeba to sobie tłumaczyć.

reklama
Wiecie co ...wg to jest niesamowite ,że jedziemy , wynikło to z nieprawdopodobnego zbiegu zdarzeń... ale chyba tak miało być ...jestem szczęśliwa bardzo potrzebuję tego wyjazdu ...

... im więcej media się promują, tym bardziej mam wrażenie , że jest coraz więcej psychicznych ludzi ... np.
Link do: Sama zrobiła sobie aborcję. Wszystko pokazała na Instagramie [18+]
Co lepsze świat w większości przystaje na takie rzeczy... ja rozumiem kobieta ma prawo decydować , ale nie o czyimś życiu ...

[*] dla wszystkich Aniołków , które mordują matki...

@Totois30 jesli tylko masz pytania lub potrzebujesz rady służę pomocą :) powodzenia :*
@roki_1991 kiedy kolejna beta ? jeju ale się cieszę ,że to jednak ciąża :*** n
@p_a_t_i Witaj ;* [*] bardzo mi przykro... masz nasze wsparcie

Prosze o pomoc jak zwykle zrobilam sobie badanie zelaza kwasu foliowego wit d oraz homocysteiny oto wyniki:
zelazo 157 norma 37-146
kwas foliowy 18,03 norma 4,6 -18,7
homocysteina 14,3 norma 5-15,4
wit d 39,8 poziom optymalny

@roki_1991 zaczynam pisac jak trzeba :D panikowal ze staraniami wiec odlozylismy na lipiec i to byla pierwsza strata..licze na to ze to ta przypadkowa i ze Twoja tez taka bedzie!ja chcialam bardzo miec mdlosci bo wiem ze to dobry znak, znaczy ze wysoka beta, duzo sie z dzidzia dzieje ale bez tez baaardzo czesto norma co kobitka to ciaza. @p_a_t_i hej ja miesiac temu bylam w Twojej sytuacji ale mialam hustawke nastrojow raz bojiwa i do przodu i bedzie dobrze a raz dol i nie ma szans takze na spokojnie daj sobie jeszcze pare tygodni i nie przejmoj sie nastrojami.okropne przezycia...buziaki!

@zosiak no to tak wydaje mi się ,że też pasuje zrobić mutacje...homocysteina wyyysoka powinna być max 7 więc podejrzewam ,ze ta mutacja będzie i trzeba zbić metylami ;/ z resztą po naszych doświadczeniach wiesz jak to wygląda co my bierzemy itd.
Żelazo super ale nie wiem czemu ciut podwyższone , wid D bardzo ładna jest w Pl ludzie nie mają wysokiej , możesz sobie brać co drugi dzień , ale jest ok :)

@roxie123 zmartwilo mnie to zelazo :/ bo moim zdaniem jest za duzo go czuje sie ciagle oslabiona a juz wiem czemu. Napisz mi jakie to te badania robilas dokladnie na mutacje czy to sie w ogole da zbic czemu zawsze cos pod gorke:(

reklama
@zosiak to jest taki pakiet badań @Funia90 podeśle Ci stronę gdzie możesz zamówić sobie :)
Homocysteine zbić koniecznie...podejrzewam ,że dostaniesz żelazny przy kolejnych staraniach .
Hm nie znam się na żelazie , co może powodować podwyższony poziom . Ale D super :)

Z serii obserwacja piersi :D ... u mnie cycki przechodzą jakiś dziwny etap :D od ostatniej biochemicznej cały czas są jak bomby ...bolą , są żyły i wg co ja dużych nie mam B noszę , to musiałam kupić nowy stanik bo mnie gniotło ... nie wiem czy to hormony czy jaki kij , ale cycki mam ciążowe , więc na pewno nie będą dla mnie wskaźnikiem , że II kreski...także nie sugerujcie się nimi , bo jak widać sensu brak

Do góry