reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 bardzo niesprawiedliwe. Widząc jak patologia rodzi zdrowe dzieci to aż serce boli.. A tu człowiek dba o siebie, chodzi do lekarza itd i dzieją się takie rzeczy. Dlaczego? U mnie w rodzinie nigdy nie było takiego przypadku. Spotkało to dopiero mnie,nas.. Jednak nie załamujemy się, pierwsze dni były naprawdę ciężkie, ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Tak musiało być i tak trzeba to sobie tłumaczyć.

reklama
Wiecie co ...wg to jest niesamowite ,że jedziemy , wynikło to z nieprawdopodobnego zbiegu zdarzeń... ale chyba tak miało być ...jestem szczęśliwa bardzo potrzebuję tego wyjazdu ...

... im więcej media się promują, tym bardziej mam wrażenie , że jest coraz więcej psychicznych ludzi ... np.
Link do: Sama zrobiła sobie aborcję. Wszystko pokazała na Instagramie [18+]
Co lepsze świat w większości przystaje na takie rzeczy... ja rozumiem kobieta ma prawo decydować , ale nie o czyimś życiu ...

[*] dla wszystkich Aniołków , które mordują matki...

@Totois30 jesli tylko masz pytania lub potrzebujesz rady służę pomocą :) powodzenia :*
@roki_1991 kiedy kolejna beta ? jeju ale się cieszę ,że to jednak ciąża :*** n
@p_a_t_i Witaj ;* [*] bardzo mi przykro... masz nasze wsparcie

Prosze o pomoc jak zwykle zrobilam sobie badanie zelaza kwasu foliowego wit d oraz homocysteiny oto wyniki:
zelazo 157 norma 37-146
kwas foliowy 18,03 norma 4,6 -18,7
homocysteina 14,3 norma 5-15,4
wit d 39,8 poziom optymalny

@roki_1991 zaczynam pisac jak trzeba :D panikowal ze staraniami wiec odlozylismy na lipiec i to byla pierwsza strata..licze na to ze to ta przypadkowa i ze Twoja tez taka bedzie!ja chcialam bardzo miec mdlosci bo wiem ze to dobry znak, znaczy ze wysoka beta, duzo sie z dzidzia dzieje ale bez tez baaardzo czesto norma co kobitka to ciaza. @p_a_t_i hej ja miesiac temu bylam w Twojej sytuacji ale mialam hustawke nastrojow raz bojiwa i do przodu i bedzie dobrze a raz dol i nie ma szans takze na spokojnie daj sobie jeszcze pare tygodni i nie przejmoj sie nastrojami.okropne przezycia...buziaki!

@zosiak no to tak wydaje mi się ,że też pasuje zrobić mutacje...homocysteina wyyysoka powinna być max 7 więc podejrzewam ,ze ta mutacja będzie i trzeba zbić metylami ;/ z resztą po naszych doświadczeniach wiesz jak to wygląda co my bierzemy itd.
Żelazo super ale nie wiem czemu ciut podwyższone , wid D bardzo ładna jest w Pl ludzie nie mają wysokiej , możesz sobie brać co drugi dzień , ale jest ok :)

@roxie123 zmartwilo mnie to zelazo :/ bo moim zdaniem jest za duzo go czuje sie ciagle oslabiona a juz wiem czemu. Napisz mi jakie to te badania robilas dokladnie na mutacje czy to sie w ogole da zbic czemu zawsze cos pod gorke:(

reklama
@zosiak to jest taki pakiet badań @Funia90 podeśle Ci stronę gdzie możesz zamówić sobie :)
Homocysteine zbić koniecznie...podejrzewam ,że dostaniesz żelazny przy kolejnych staraniach .
Hm nie znam się na żelazie , co może powodować podwyższony poziom . Ale D super :)

Z serii obserwacja piersi :D ... u mnie cycki przechodzą jakiś dziwny etap :D od ostatniej biochemicznej cały czas są jak bomby ...bolą , są żyły i wg co ja dużych nie mam B noszę , to musiałam kupić nowy stanik bo mnie gniotło ... nie wiem czy to hormony czy jaki kij , ale cycki mam ciążowe , więc na pewno nie będą dla mnie wskaźnikiem , że II kreski...także nie sugerujcie się nimi , bo jak widać sensu brak

Do góry