reklama
Totois30
Fanka BB :)
@roxie123 dzieki juz wszystko zatem wiem @roki_1991 woow jaka podobna sytuacja do mojej tez jestem rok po slubie i mielismy zaczac w styczniu ale M spanikowal, rozumiem zabieg u mnie nie rozwinelo sie serduszko i proponowali zabieg ale balam sie podjac tej decyzji ze moze cos sie jeszcze zmieni i rozwinie..no bol niesamowity straszna sprawa , ale zabieg musialam miec jakis delikatny bo nic nie planilam a @ wrocila po 28 dniach..no i nam udalo sie w lipcu ale we wrzesniu juz bylo po.na razie wssystko dobrze mam dosc tych badan i wydawania pare stów co ktorys dzien..jeszcze czekam na wyniki biopsji ale na razie nic sie nie dzieje.kurcze to trzymam kciuki! Kokezanka tez stracila raz i za teraz za miesiac rodzi to bardzo czeste mam nadzieje ze Ty bedziesz tym przypadkiem super! A jak sie czujesz masz mdlosci?ostatnio mialas?masz jakies problemy zdrowotne?no i czy jeszcze goraczkujesz?buziaki i codziennie bede trzymac kciuki!
Totois30
Troche malo znakow interpunkcyjnych i za duzo skrotow myslowych stosuje, mialam na mysli ze rozumiem zabieg u Ciebie a ja czekalam na samoistne co bylo niesamowitym bolem fizycznym a i tak mialam zabieg po 3 dniach ale chyba delikatny bo nic nie plamilam i wszystkk szybko wrocilo do normy chociaz balam sie przytulac z M i czekalam chyba z 3 tyg...buziaki
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Cześć Dziewczyny.
Witam się i ja. Jeszcze tydzień temu należałam do przyszłych majowych mam, jednak w 10tc serce przestało bić. Wczoraj minął tydzień od zabiegu łyzeczkowania. A dziś wizyta kontrolna u ginekologa.
Dzięki ogromnemu wsparciu najbliższych, jakoś sobie z tym poradziłam i oswoiłam.
Milion pytań dlaczego my.. Dziś już nie zadajemy sobie żadnych pytań. Idziemy do przodu z nadzieją. Od nowego roku zaczynamy od nowa
Witam się i ja. Jeszcze tydzień temu należałam do przyszłych majowych mam, jednak w 10tc serce przestało bić. Wczoraj minął tydzień od zabiegu łyzeczkowania. A dziś wizyta kontrolna u ginekologa.
Dzięki ogromnemu wsparciu najbliższych, jakoś sobie z tym poradziłam i oswoiłam.
Milion pytań dlaczego my.. Dziś już nie zadajemy sobie żadnych pytań. Idziemy do przodu z nadzieją. Od nowego roku zaczynamy od nowa
D
Deleted member 170039
Gość
jejku ile nowych dziewczyn bardzo mi przykro:/ przytulam Was na strate i bol potrzeba czasu.
roki_1991
@Totois30 faktycznie trochę chaotycznie to miałaś dwa poronienia za sobą? Bo nie rozumiem że piszesz ze M się bał, że zabieg u ciebie i w ogóle
@p_a_t_i witaj i Ty wśród nas. Przykro mi że Ciebie też to spotkało, ale cieszę się że masz wsparcie i dzięki temu dajesz radę. To jest ważne w takiej sytuacji
Kurcze, faktycznie mega dużo nas tutaj w tych ostatnich dniach przybyło... To takie niesprawiedliwe jest ze nas to spotyka
@p_a_t_i witaj i Ty wśród nas. Przykro mi że Ciebie też to spotkało, ale cieszę się że masz wsparcie i dzięki temu dajesz radę. To jest ważne w takiej sytuacji
Kurcze, faktycznie mega dużo nas tutaj w tych ostatnich dniach przybyło... To takie niesprawiedliwe jest ze nas to spotyka
roki_1991
@Totois30 zapomniałam odpisać. Nie mam mdłości, ale w poprzedniej ciąży też nie miałam. Fakt że to dopiero sam początek więc wszystko się może zmienić. Dziś trochę bolały mnie rano piersi, zrobiły się takie większe i nabrzmiałe trochę. A czuje się nadal średnio, wydaje mi się że jakiś lekki stan podgorączkowy mam, ale nie jakoś wybitnie wysoki także mam nadzieję że będzie lepiej. Wczoraj gin powiedziała że mogę sobie kupić lipomal dla dzieci więc będę go brać. Zdaje się że @AgaB33 też ostatnio mi radziła właśnie lipomal
ivvonka
@p_a_t_i, witaj. Bardzo Ci współczuję. Przykre, że i Was to spotkało. Trzymaj się jakoś. Jak Ci źle to pisz. Tu wszystkie jesteśmy po różnych przejściach, ale co jakiś czas któraś z nas wyskakuje z absolutnym newsem i radosną nowiną, że się udało i będzie mamą. Ty też któregoś dnia taki post wrzucisz, zobaczysz. Może nawet szybciej niż się spodziewasz.
@roxie123, ja bardzo wierzę w te ciąże wyczekane i wymodlone. Kiedyś, gdzieś usłyszałam też, że modlić się warto, bo nawet najbardziej stanowczy, najważniejszy na świecie i najbardziej zajęty rodzic ugnie się i zgodzi jak to jego dziecko codziennie będzie za nim chodziło, prosiło, jęczało i błagało o coś. Wysłucha i w końcu zgodzi się, nawet dla świętego spokoju. Jedźcie.
Swoją drogą jeśli nie dostanę do wyjazdu @, a test wyjdzie negatywny w sobotę, to nici z porządnych hulanek na uczciwych procentach, bo się będę bała, że a co jak coś tam się klei w środku?
Ooo, czemu ja na betę się nie wygoniłam dzisiaj. 31dc. Miałabym jaśniejszą sytuację. Iwona, gupolu ty.
@roxie123, ja bardzo wierzę w te ciąże wyczekane i wymodlone. Kiedyś, gdzieś usłyszałam też, że modlić się warto, bo nawet najbardziej stanowczy, najważniejszy na świecie i najbardziej zajęty rodzic ugnie się i zgodzi jak to jego dziecko codziennie będzie za nim chodziło, prosiło, jęczało i błagało o coś. Wysłucha i w końcu zgodzi się, nawet dla świętego spokoju. Jedźcie.
Jestem za, bardzo za.nie przyszła jeszcze @?
Liczę na to, że zabłądzi po drodze i znajdzie tabliczkę " Ślepa uliczka, koniec gry "
.
Swoją drogą jeśli nie dostanę do wyjazdu @, a test wyjdzie negatywny w sobotę, to nici z porządnych hulanek na uczciwych procentach, bo się będę bała, że a co jak coś tam się klei w środku?
Ooo, czemu ja na betę się nie wygoniłam dzisiaj. 31dc. Miałabym jaśniejszą sytuację. Iwona, gupolu ty.
O, u nas też tak się mówi i pasuje to do niemal wszystkiego. Takie ładne i uniwersalne.Jak to się mówi u nas na Wielkopolsce - zes_aj się a nie daj się..
reklama
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Wizytę mam dopiero na 16:30, ale dam znać po. Zabieg wykonywał mi mój lekarz prowadzący całe szczęście. Już w szpitalu mówił nam, że trzeba odczekać pół roku. Myślę, że 3 msce to minimum. Mam zamiar zrobić badania pod koniec roku i jak będzie ok to od nowego roku chcemy zacząć znów się starać. Tymbardziej, że o tego malucha staraliśmy się 8 mscy..Witaj p_a_t_i mogę Cię zapytać jak poszła ta pierwsza wizyta kontrolna po poronieniu? ja mam taką dopiero za parę dni i strasznie się denerwuję. Jak długo lekarz kazał czekać na następne starania? itd