Dziewczyna82
Fanka BB :)
Taka jest angielska służba zdrowia. A ty ani nikt inny nic na to nie poradzi. Trzeba się nauczyć z tym funkcjonować.Eh zaszokuje was po raz kolejny angielska sluzba zdrowia. Karetka byla, zabrala, z a&e zaprowadzili od razu do szpitalnego gp gdzie czekalam na poczekalni ponad 2 h, potem przyjal mnie lekarz i kazal oddac mocz. Jako ze nie moglam to znow kazal mi siedziec na poczekalni az bede mogla choc 2 krople. Po tym jak sfalo sie to wykonalne zaprosil do siebie, zmierzyl cisnienie, wysluchal co mi jest i wsadzil papierek w mocz. Po czym stwierdzil ze mam dopiero pierwszy stopien odwodnienia i nie zleci mi kroplowki, ze mam pic a jak nie daje rady to plukac usta i wypluwac i to wystarczy, brac paracetamol i przepisal mi lek antyhistaminowy zeby zalagodzic mdlosci. Dziekuje i do domu. Tak ze no.... pomoc otrzymalam "cudna".
Ja juz poprostu nie mam nerwow. Co bym nie zrobila to mnie olewaja. Zebram o pomoc a dostaje wielkie nic. W karetce mialam cisnienie 160/120 z tych wszystkich nerwow.... szkoda mi slow.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom