reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kari kochana,co ja tu slysze?? Tak po prostu nie mozna. Wiem,ze jest Ci ciezko,ale musisz sie zebrac w sobie i cos zrobic,bo tak dlugo nie pociagniesz.Matko,35 kg? Ja Cie przepraszam,ale to chyba jakies zarty,jak mozna dopuscic do takiego stanu?? Gdzie Twoj maz?? Co on na to?? Moj mlody chodzi do jednej grupy z chlopcem,ktory wazy 31kg, 5-latek.!!!!! Sorry,ale jestem po prostu wnerwiona.Dziewczyno,masz dwojke dzieci i cale zycie przed soba.Przeciez to jest choroba a kazda chorobe da sie leczyc. Prosze Cie ,zrob to dla dzieci,skoro mama sie wypiela.
Przepraszam,ale mam kuzynke ,rok starsza ode mnie.Od kiedy pamietam zawsze byla chuda,potem okazalo sie,ze cierpi na anoreksje.Potem anorksja przeszla w bulimie.Zjada wiadra jedzenia a potem godzinami siedzi w lazience i zwraca. Jest tak wyniszczona,ze wyglada,jak 70letnia kobieta,zastanawiamy sie z siostra,ze to i tak cud ,ze jeszcze zyje. Nie raz zabierala ja karetka,bo mdlala.Jej udo ma grubosc mojej reki w nadgarstku,ciagle lapie jakies ustrojstwa,teraz przyplatala sie cukrzyca,ledwo ja odratowali. Jeszcze do niedawna wychodzila ze szpitala na wlasnie zadanie,bo nie chciala sie leczyc,ale namowilismy ciocie,aby ja ubezwlasnowolnila. Co ja podlecza w szpitalu to wraca i zaczyna sie to samo.Niestety jej los jest juz przesadzony,szkoda mi tylko cioci,bo widze jak serce jej peka z bolu. To okropna choroba,niestety rowniez na tle psychicznym.Wiem,ze ludzie wychodza z tego,dla niej jest juz za pozno. Ale Ty Kari,zbierz cala swoja sile,nawet gdyby to mialo Cie kosztowac wiele wyzeczen, i wez sie dziewczyno w garsc,sprobuj znalezc specjaliste i dzialaj.Musisz,dla dzieci,dla siebie ,dla nas,prosze,blagam.....

reklama
@kari21 kochana dla mnie taka waga jest niewyobrazalna. Ja cale zycie mam nadwage wiec Twoja aktualnila wage to ja chyba w okresie niemowlecym mialam. A co jest przyczyna takiej nerwicy u Ciebie. Skad to sie wzielo? Z dziecinstwa? Pamietaj o tym ze chlopaki Cie potrzebuja. Dziwi mnie ze Twoj partner nie pomaga w problemie. Przeciez nie bedzie mogl tak sie oddawac pracy jak zostanie sam z dziecmi... Ja o zdrowie mojego M walcze bardziej niz on sam. Zdrowie jest najwazniejsze, bez tego nie ma nic.
Tak jak @roxie123 pisze, szkoda ze nie jestes blizej lub chociaz nie mozemy z Twoim M pogadac

@zosiak mogę się tylko domyślać jak Ci źle było. Dziś już po wszystkim na szczęście:)

@roki_1991 dziś mam 6+2 a wizytuje we wtorek. Wiem, że muszę przeżyć mdłości i ten fatalny stan ale łatwo nie jest. Gdyby to chociaż było rano a tu wstaje z mdłościami i idę spać z mdłościami. Do tego mam strasznie wzdęty brzuch. Ja chodzę wcześnie spać bo tak mnie wykańcza mój stan, że chce szybko zasnąć. Fakt, że wstaje wcześnie bo dziś Michałek wstał o 4:30 i ja też już wtedy nie śpię.

Ostatnia edycja:
@Olasec to trzymam kciuki za to, żebyś we wtorek ujrzała serduszko <3 wierzę że mdłości dają straszliwie popalić, ale każda ciąża jest inna, więc mam nadzieję że odpuszcza szybciej i nie będzie jak w poprzedniej ciąży ;)

@Olasec będzie ♡ To pewne ;*

A ja się mecze bo mnie boli żołądek i mi niedobrze ale to chyba jakiś wirus .
Mam nadzieje ze przejdzie szybko . U mnie zazwyczaj bez większych rewolucji także oby szybko minęło .
A jutro jadę na wizytę... I boję się żeby coś nowego nie wyszło

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ja wyjeżdżam do teściowej na tydzień obiecywałam już synkowi że pojedziemy w wakacje ale stale coś i nie pojechaliśmy. Ona siedzi sama my też to posiedzimy razem .Może mnie być mniej ale postaram się was czytać. Buziaki .

Witam serdecznie, zwłaszcza nowe kolezanki :*
Postaram się potem poczytać co tu naskrobalyscie.

Niestety moi chłopcy są chorzy. Katar gesty po kolana a mama pot na plecach od "gimnastyki". Wikus niestety musial dostac antybiotuk bo sobie nie radzi z flegma. Jakiś gorszy czas mam albo za dużo na siebiewzielam..

Ale za to pozdrawiamy serdecznie ♡
2017-10-08 10.05.47.jpg

Załączniki

• 2017-10-08 10.05.47.jpg
    2017-10-08 10.05.47.jpg
    76 KB · Wyświetleń: 333
reklama
Witam serdecznie, zwłaszcza nowe kolezanki :*
Postaram się potem poczytać co tu naskrobalyscie.

Niestety moi chłopcy są chorzy. Katar gesty po kolana a mama pot na plecach od "gimnastyki". Wikus niestety musial dostac antybiotuk bo sobie nie radzi z flegma. Jakiś gorszy czas mam albo za dużo na siebiewzielam..

Ale za to pozdrawiamy serdecznie ♡
Zobacz załącznik 824993
Ale slodziaki. Zdrowka [emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry