reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

MisiaMonisia jak siostra znajdzie sposob to dam Ci znac ona tez jest teraz na tym etapie zemowi ze siku zrobila i pokazuje a nie cgce na nocnik siadac.

reklama
@MisiaMonisia u nas Misiu na nocnik nie lubi. Kupiłam nakładkę na kibelek i chętnie siada. Ja poprostu zdjęłam pampersa i nie zakładałam, tylko do spania i jak gdzieś jedziemy. Sikał w majtki ale tylko 2-3 dni. Często pytałam czy chce siku. Pod krzaczki też super zabawa. Zawsze biłam brawo i się cieszyliśmy razem mówiąc jupi jupi jaj. Do dziś sam sobie tak mówi i zawsze mówi po siku super, ekstra.

@MisiaMonisia Ja zrobiłam dokładnie tak jak @Olasec
Pierwszego dnia było bardzo ciepło więc i spędziliśmy ten dzień cały na dworzu, Marysia latała z gołą dupką - i podobnie, każde siusiu a trawkę to brawo i oklaski.
Drugiego dnia posciagalam wszystkie dywany w domu i też latała na golasa tylko coraz częściej udawało się jej zrobić na nocnik. Siedziała sobie na nocniku np.przy stoliczku z zabawkami i jak zrobila siusiu to znowu brawo i oklaski.
I jakoś od trzeciego dnia wolała sisi ale czasem dla zabawy, a czasem zrobiła- za każdym razem sadzalam ja na nocnik. Teraz jest juz super, w domu robi na nocnik a jak gdzieś jesteśmy to trzymam ją nad kibelkiem np. w publicznym wc i nie ma większego problemu. I kupkę też robi z tym że woła że chce się jej siusiu ale ja wiem że chce już kupkę bo z tym ma problem i zbiera się zawsze jakiś czas do tego :-)
W nocy też się budzi i robi na nocnik i rzadko się zdarza, że po drzemce lub nocy ma nasiusiane.

Cześć wszystkim :)

@Funia90 My z Julcią mamy się super :)
Wczoraj wieczorem była strasznie ruchliwa ;) ze 3 razy przed spaniem czułam jak się wierci :) - teraz się zaczną ruchy :)

@roki_1991 to może książkę sobie weź do racy? :) Ja jak robiłam u prywaciarza w sklepie a miałam wolniejsze dniówki np nocki albo ranki to czytałam ;)
Z tym podjadaniem to nie zazdroszczę :D Ja tak podjadałam cukierki i ciastka nim nie poszłam na L4 ciążowe :D

@MisiaMonisia A Ty coś się długo nie pokazujesz czy ja jakimś magicznym cudem mijam Twoje posty ? :D

@Olasec ja nie wiem czy Ty wiesz, ale my tutaj za złe myślenie lejemy po dupci pupci :p

@roxie123 Czekamy na Twój wielki powrót :)

@mamcia2014 zdrówka :) Oby to nie było zapalenie krtani :(

A my czekamy z M na telefon z banku w sprawie umowy. Mamy wrażenie, że każdy ma to w nosie. Doradca finansowy raz się z nami spotkał i dalej olał sprawę a tak wielce miał nam pomagać :growl: nie wiem za co mu płacą :errr:

Piję właśnie kawkę . Dziś M robię na obiad zapiekankę makaronową - zobaczymy co mi z tego wyjdzie :D

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie dziewczyny i życzę Wam udanego dnia...
Nawet nie nadrabiam na razie bo u mnie zła passa trwa...Dziadek mi zmarł i nie mam nastroju...:(
Jak trochę dojadę do siebie to się odezwę...
Pozdrawiam Was wszystkie...

Miłego popołudnia życzę... I obyście miały uśmiechnięte buzie [emoji16][emoji16]
U mnie podły humor... Ehh [emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry