reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

aod moich siost lezaly 10 lat sukienki i tez na poczatku bylo ze do przerobienia itp ale noc z tych rzeczy nigdy nawet jej nie wyciagnelysmy mpja sukienka jest sliczna jak kazdej panny mlodej ale jest odslonieta i watpie zeby ja ktos wykorzystal z mojej rodziny napisalam.jeszcze do kolezanki jak ona nie bedzie chciala za kawke to juz decuzja podjeta

reklama
@MashaFre no bardzo mądre nasze smyki są. A jak u Was z mową? Bo Michałek gada już wszystko. Byłam dzisiaj w pracy odwiedzić koleżanki to były w szoku, że mówi tak dużo a 2 lat nie ma jeszcze.

Powiem Wam dziewczynki moje kochane, że o ile w miarę dobrze znioslam poronienie lipcowe to teraz zalewam się łzami bo tak bardzo chce drugie dziecko. Dostaje szału momentami. A jeszcze mi gorzej psychicznie jak moja sąsiadka powiedziała, że chce w październiku zajść w ciążę i zapewne jej się to uda a ja będę się borykać ze staraniami i potem stres czy wszystko jest ok. Ale mi źle.

@Olasec z mową hmm.. powiedziałabym że Mania radzi sobie bardzo dobrze, powie o co jej chodzi, czego che. Ale jej zdania to póki co max. 4 słowa razem. Myślę, że Michałek ją tutaj przebija :) chociaż ostatnio spędziłyśmy w przychodni chirurgii onkologicznej 4h :o i Marysia była herszt bandy, śpiewała piosenki jakoś tam po swojemu itp., inne dzieci raczej spokojne i małomówne w jej grupie wiekowej, że tak powiem :)
Ale to sprawa pewnie bardzo indywidualna i zależna od wielu czynników... :)

Na pewno niedługo będziesz nosić pod sercem rodzeństwo dla Michałka :* a powiedz, co z wyjazdem i Bostonem? Temat nieaktualny?

@Calineczka24 jak sie wprowadzimy to juz pewnie nie beda przychodzic bo za duzo ludzi bedzie[emoji4]u nas oki a jak tam Julcia[emoji5]

@AgaB33 no to myszki pewnie beda czasem wpadac[emoji4]

@zosiak ja swoja zostawilam na pamiatke,zbyt droga byla ,zeby sprzedac ja za grosze ,poza tym jakos zal by mi bylo[emoji4]
Nie wyrzucaj do pck,jesli chcesz sie pozbyc to wystaw na olx albo zawiez do komisu,w piekarach chyba jest taki,poszperaj w necie.
Do pck szkoda,wolalabym dac ogloszenie ,ze oddam za pudelko czekoladek na olx jesli juz nie chcesz sprzedawac
Kiedys slyszlam,ze rzeczy z pck czeto laduja w lumpeksach i ktos na tym zarabia:/

@Olasec to swietnie Wam poszlo[emoji4]

@MashaFre Wam tez szybciutko ,a ile malutka ma?

@roki_1991 pociesze Cie,tez w pracy jestem[emoji4]

@roxie123 to bedziesz miala czas nadrobic[emoji4]ps brakuje tu Ciebie[emoji5]

@Olasec nie zakladaj z gory ,ze nie zajdziesz,ma sie udac i koniec[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@MashaFre no u nas piosenki też śpiewa. Omija słówka ale wiadomo co śpiewa.
U nas Boston póki co to odwołany. Tznbmaz pewnie poleci na chwilę ale nie na długo a ja stwierdziłam, że nie pojadę bo chce najpierw mieć drugie dziecko. Ewentualnie potem w 4 pojedziemy.
A właśnie jak Marysia z tą główką? Wszystko już dobrze?

@Funia90 niby wiem, że urodzę jeszcze jedno dziecko ale mam jakieś gorsze dni i doła łapie

@Calineczka24 pracuje w piekarni. W dodatku po l4 dali mnie na taki sklep, gdzie jestem sama a ludzi praktycznie wcale nie ma. Więc zwariować można siedząc i czekając aż wybije godzina wyjścia :p

Hej my po wizycie albo to zwykły wirus albo zaczyna się zapalenie krtani mam leki na te pierwsza opcje i na te druga jak będzie miał tzw szczekajacy kaszel to mam coś do inhalacji a jak wirus to syropki mamy także kurujemy się teraz dostał kataru mam nadzieję że ten kaszel był spowodwany właśnie tym katarem nadchodzącym i w nocy będzie już spokojniej.

Dziękuję Wam wszystkim i mam nadzieję że mały szybko wyzdrowieje.

reklama
Do góry