reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie dam rady dziś Wam napisać...w każdym razie ciężki wieczór. Ojciec swoje wywody oczywiście zabrałam się z placzem i poszłam do siebie z materacem dmuchanym bo nie przesłucham . A ze musze zapłacić abonament za tel i już mi net zwolnił co Wam mówiłam to napisze jutro ... bo tutaj jeszcze nie mam neta
Nie mam siły mówię Wam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Funia90 nawet mi nie mów... Bo odkąd wróciłam po l4, to nie mogę się opanować... Co chwile coś jem. I właśnie najgorsze te drugie zmiany, bo wtedy się nudzę. A to sprzyja podjadaniu. Zanim zaszłam w ciążę, to nie miałam takiej chęci na słodkie w pracy. Wręcz były momenty że nie mogłam patrzeć na ciasta :p a teraz nadrabiam....
@roxie123 :* Trzymaj się kochana :*

@zosiak ja swoja suknię sprzedalam ostatnio po 10 latach od slubu. Na olx byla z dwa lata i wzielam za nia 10%ceny ale zawsze to cos, kupilam sobie garnki za to, a dziewczyna, ktora ja kupila byla przeszczesliwa.
@roxie123 tule Cie, nie lam sie prosze.
@roki_1991 to moze ksiazki sobie bierz do pracy. Taka praca tez ma plusy, spokój i bez stresu.;)

moja byla chyba rok na olxie na dodatek byla w salonie przez pol roku ale nikt sie nie zainteresowal ale jestem unowiona z kolezanka dobra i jesli kej podpasuje to za kawe oddam :p najwyzej sobie przerobi

Mnie by chyba było szkoda sprzedać suknię ślubną, może dlatego że jeszcze ślubu nie brałam :D A nie myślałyście np. żeby raz do roku w rocznicę się w nią ubrać i zjeść z mężem rocznicową kolację? :D jakoś to mi się fajne wydaje :D

@roxie123 nie łam się kochana, już niedługo będziesz na swoim i wszyscy będą mogli Cię pocałować w Twoją szlachetną dupkę :D Znam ból ojca pijącego dlatego ja jak widzę że jest pijany to nawet się nie zbliżam w jego stronę i nie zaczynam żadnej dyskusji bo szkoda mi moich nerwów, ja później przeżywam a ta zapijaczona gęba i tak nic nie pamięta.

Witajcie
Niestety nie nadrobie zaległości :/

@MashaFre , @Olasec podpowiedzcie mi jak zaczelyscie odpieluchowanie?
My zaczęliśmy w granicy 2 urodzinek i nie wyszło z tego nic. Nocnik był fajny ale do noszenia na głowie.
Teraz we wrześniu Nikos skończy 2,5 roku i z nocnikiem nadal jest na bakier.
Może zrobiłam coś nie tak, źle zaczęłam? Nie wiem.
Proszę o jakieś wskazówki ;)
Już czas pożegnać się z pampelunkiem !

@mamcia2014 zdrowka dla Wiktorka :*

Pozdrawiam Was wszystkie :*

@madzia0902 nigdy o tym noe pomyslalam ale bylby problem bo dwoxh ciazach przytylam az 10 kg wazylam 57 kg i rozmiar sukni to 36 ale w nast tyg widze sie z kolezanka moze ona wezmoe a jak noe to zrobie tak jak Ty mowisz schudne i sie w nia ubiore rocznica w czerwcu:)
MisiaMonisia nie mam dzieci ale moja siostra ma ima z tym tez problem nie przymusza na razie do niczego ostatnio siostrzenice posadzilam bezposrednio na kibel i pokazalam ze jak zrobi siku to wode sie spuszcza i malej sie to spodobalo dzieci bardzo nasladuja doroslych dorosli noe siedza na nocniku to i u dziecka jest z tym problem:)

Zosiak tyle ze Nikos lubi spuszczać wodę w kibelku ale nie chce na nim siadać....i tu jest problem :/
Potrafi mówić Sisi i kupa a nie chce wołać :/
Jak robi kupę w pampersa to wygania wszystkich z pomieszczenia bo musi miec spokoj. Jak kiedys szybko posadzilam go na nocnik zeby tam zrobil to wstrzymal kupe i nie zrobil....i nie mógł zrobić później przez kilka dni :/

reklama
Do góry