reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie zgadzam się na brzydką pogodę!! Idę na wesele i mam zamiar mieć ładnie, a nie męczyć się z parasolem!! Także @Funia90 nie zgadzam się na brzydka pogodę na Śląsku :p

@roki_1991 kurka nie pociesze Cie:/
Ale pod parasolem tez jest spoczko[emoji1]
1504114719-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.. Dziś miałam ciężki dzień w pracy... Masakra, dzieci były dziś okropne i może nie powinnam tak pisać ale właśnie tak było.. Zgraja rozwrzeszczanych maluchów.. Ale jakoś to przeżyłam...

Dziś 30 dzień cyklu a @ ani widu ani słychu.. Sama już nie wiem.. Zrobiłam test i wyszła jedna kreska więc pewnie na dniach pojawi się i ona - zgreda i popsuje mi humor.. Chyba nie realne żeby wyszedł negatywny w 30dc jakby miała być ciąża.. Ehh już się nie łudze, jak ma być to niech już będzie bo tak trzyma mnie w napięciu. A 5 przylatuje mój chłopak i wolałabym już być po. Nie tyle żeby znów planować ciążę ale żeby się "pobawić" :D

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 u mnie niestety nie wygląda wcale lepiej... No cóż, jakoś to będzie. Parasol mam granatowo-czerwony, a kiecke szafirowa, więc trochę podobny będzie :p
U mnie dzisiaj 17dc, coś mnie dziwnie dzisiaj w dole brzucha ciągnęło, ale nie będę się nastawiac. Przy moich cyklach pewnie dopiero za dwa tygodnie się coś okaże, ale próbujemy co drugi dzień :) jakiś taki lepszy humor dzisiaj mam :)

@ivvonka Nie w sensie jabłko z gwoździami zjeść - tylko wieczorem włożyć duży gwóźdź w jabłko, a rano go wyjąć i zjeść jabłko.
A to jeszcze insza metodyka. Ta nowa technologia...Mój wieczorny rozum tego nie ogarnia. Zwalniają mi obroty na noc.

Jeszcze jutro szkolenie BHP. Wiem, że ważne i potrzebne, ale ojejku no... dlugie to szkolenie. I jeszcze prowadzący taki nieprzystojny, jakiegoś ładniejszego by dali. Tak ogólnie to mało jest rzeczy, których nie lubię, ale tego szkolenia nie lubię. W dodatku trzeba w miarę grzecznie słuchać, bo na koniec tych dramatycznych siedmiu godzin jest test. Pocieszające jest to, że jak już wchłonę tę wiedzę to będę taka bezpieczna i higieniczna, że niech się opatrunek jałowy w gumowe rękawiczki schowa.

@ivvonka nie zazdroszczę szkolenia bhp.. Wybitnie nudne były te na których ja byłam. Trwały krócej, bo tylko 5h ale myślałam że zwariuje... A jeszcze po 2h szef na nie przyszedł i powtarzał to samo co już było wcześniej. Tyle że chociaż nie było testu na koniec :) a szkolenie pewnie trwałoby dłużej, ale ktoś się zlitowal i stwierdził że niektórzy muszą wstać na pierwszą zmianę do pracy, czyli na 5.30 a była już 21.30 :p

@roki_1991 no widzę, że to nie tylko ja mam je w hmm... ,,ulubionych,, :) Jakoś mi raźniej. U nas jednak nie będzie litości, bo od 8.00-15.00 i wszyscy się wyśpią nawet na najrańsze rano. Wyjątkowo perfidne zagranie, uważam. :D no mercy !!!

Katarina gratuluję synusia :*

Olasec, Masha Dziekuje :) W takim razie w następny weekend na nowo ruszamy z pozegnaniem pampka.....w ten weekend będę w pracy wiec nie wypali.

Calineczka nie omijasz moich postów ;) odzywam się bardzo rzadko ponieważ nie mam czasu :/ czasami marzy mi się choć krótka drzemka w ciągu dnia, ale niestety właśnie mogę sobie tylko pomarzyć :/

reklama
Witam się po przerwie :) pewnie w tym miesiącu będę mieć ich więcej , albo po prostu będzie mnie mniej :) jestem taka zabiegana ,że masakra ... dla mnie to plus bo zupełnie zapomniałam o wszystkim związanym z zaciążaniem , doktorach , kiedy co jak itd . Oczywiście ciekawość co tam u Was wygrała i musiałam się zmobilizować przeczytać milion stron w tył :D w końcu musze wiedziec co tam u moich koleżanek się dzieje :) u mnie w sumie to tak ... 5dc @ się kończy i dobrze bo mi się tak bzykać chce ,że masakra haha , a M teraz też widze może z godzinę w ciągu dnia bo tez miał busy dni ;/ co tam Wam jeszcze powiem ...dostaliśmy kredycik to wpadłam w zakupowy szał xD problem bo musze z głową podzielić pieniądze a nie ma ich nie wiadomo ile ;/ no i tak sobie oglądam bo sama nie wiem co chce do końca...ciężko się zdecydować . Dzwonię , piszę , zamawiam , tu mi przyjezdzaja kurierzy tu znowu ktos na budowe no i obowiązki inne obiad itd. i to tak , mówie Wam jak się kończy dzień to myślę ,że dalej nic nie załatwione :p
Roczek był super Niunia szczęśliwa < wstawię fotkę na czasie > :) Wg zasypana jestem zdjęciami z sesji i musze je jeszcze obrobić a nie mam kiedy ! ludzie czekają a ja sobie nadgodziny robię po nocy xD Jeszcze problemy z internetami odłączyli mnie od świata ! jak na złość :p
Jak mi się przypomni coś to dopiszę innym razem :D Teraz chcę się odnieść do Was :) przepraszam z góry jeśli kogoś pominę , ale nie jestem w stanie ogarnąć , postaram się :* przytulam Was wszystkie :) Mam taką cichą nadzieję , że troszkę tęskniłyście tak chociaż ciut ciut ? :*** :)

@Funia90 widze , że dzień płaczki miałas kochanie :* ojej...ale ja wiem co to znaczy "samotność " mojego M tez nigdy nie ma... On ciągle to tłumaczy , że wszystko się zmieni kiedy pójdziemy do siebie bo teraz musi robić tu i tu żeby było gdzie iść i mieć święty spokój bo żyjemy teraz tak jak musimy a nie chcemy . Tęsknię za nim , bo mało go widze teraz , ale doceniam tez , bo jest bardzo pracowity i wiem ,że chce dla nas jak najlepiej i jest okrutnie zmęczony jak przychodzi to pada . Wiem ,że kocha , bo jak się rano wtuli, to aż nie chce go puszczać do tej pracy :) ale wiem ,że taka " samotność " potrafi dac w kość . Niebawem będzie Asia i będziesz miała komu poświęcić swój czas :) Mam nadzieję jednak ,że M trochę więcej da Wam swojego czasu , bo ciąża to czas wyjątkowy...i te chwile nie wrócą ...nawet jesli będzie kolejna ciąża to już będzie inna z innym człowieczkiem pod sercem :) a tatuś musi uczestniczyć w rozwoju swojego dzidzi przynajmniej cześciowo :) zawsze możesz się wyżalić ile chcesz nie tu to wiesz gdzie :) buziakuje :*
@hona hm odnośnie tego gościa , to może faktycznie się zauroczył :) no co zrobisz ... musisz jakoś dać mu do zrozumienia ,ze masz szczesliwa rodzine i nie w głowie Ci romanse :)
@zosiak ja tez skończyłam jakis tydzień temu odmawiac kolejna nowenne :) i powiedziałam sobie ,że kolejną zacznę odmawiać jak zajdę w ciążę . Oby Nowy Rok zaczą się dla Ciebie szczęśliwie :* moja suknia leży sobie w pokrowcu była droga bardzo ale moja ... sentyment mam do niej :)
@hajmal coraz bliżej mety :) pięknie :)
@...Margotka9022... całe szczęście że nic Ci się nie stało przy upadku ! faktycznie pechowy dzien miałas
@ivvonka masz zarąbisty styl pisania :) pomyśl o pisaniu książek ::) ale serio :D
@kari21 szanuję Twoje zdanie i to ,że masz własne poglądy masz do tego prawo i nie czuj się gorsza swoją drogą jeszcze wszystkie Twoje poglądy w jednej chwili moga się zmienić :) ...Kochana może spróbuj spojrzeć na wszystko inaczej i w tych swoich ciężkich przeżyciach trudach odnaleźć Boga...
...ja gdybym nie miała Boga w sercu , nie miałabym nadziei to tak tylko moje odczucie , nie musisz brac do siebie oczywiście :) każdy z nas jest inny ...ale ludzie często nawracają się , kiedy życie daje im znaki . A powiedz mi gdzie według Ciebie są teraz dusze Twoich dzieciątek ? ...bo dla na wierzących to wiadomo ciekawi mnie jakie Ty masz na to spojrzenie . Widze że dopadła Cie angielska pogoda ... współczuje , do dzisiaj pamiętam jak przemoczona wracałam do mieszkania i wiatr tak piździł że mało mi głowy nie urwało xD
@Olasec ja jestem zdania , że Bóg słyszy nas wszędzie , tak jak piszesz zawsze możemy się zwrócić ku niebu...oczywiście do kościoła chodzimy po to ., aby zjednoczyć się i we wspólnocie uwielbić Boga w Najświętszym Sakramencie , nie dzielić się na bogatych i biednych tylko tworzyć jedną całość równych sobie ludzi bez podziałów ...z tym ,ze w tych czasach wiadomo nie zawsze jest tak jak powinno , nie każdy ksiądz jest księdzem z powołania i nie każdy mówi z sensem, tak samo jedni idą do kościoła na pokaz inni z przyzwyczajenia a inni z głęboką wiarą . Ja mimo wszystko staram się chodzić w niedziele i święta , nie latam codziennie , bo wiadomo nie jestem zakonnicą ;p
Wiadomo nie zawsze podzielam zdanie obecnego księdza ale on też jest tylko człowiekiem ...apostołowie też nie byli idealni , a to tam na górze będą nas rozliczac więc nie zwracam uwagi na to co tam sobie ktoś powie tylko uczestnicze w mszy po swojemu :) A jak tam mają się sprawy ? :) staranka testowanka ? bo ja się pogubiłam już która kiedy co :) doczytałam ,ze i Ciebie złapał gorszy dzień ... nie łam się ! damy radę kurde ... :*
@Ewarut zobaczysz niebawem zaczniecie staranka i znowu wszystko nabierze sensu :) przy kolejnej ciąży jednak nie mów zbyt szybko synkowi o dzidziusiu będzie już brzuszek .. będzie łatwiej :*
@roki_1991 czyli u Ciebie staranka pełną parą rozumiem :)
@AgaB33 jak u Ciebie się mają sprawy ? :)
@Ania199 piękne wieści !!! :* bd dobrze :)
@Zaaaneta o jesteś :) mówisz , że mała daje kopniaki :) ciesze się bardzo ,że u Was pozytywnie :)
@Calineczka24 no już jestem :D a jak u Was ile to tyg ? bo już nie ogarniam :)
@nafoczka artykuły są bardzo pomocne :) ja nie raz jeszcze skorzystam :)
@mfifi04 kiedy wyniki ?:) wszystko myślę będzie tak jak trzeba :)
@Frezja_1 &&& ja już 3mam kciuki za Twój test :D i dziękuję ... :* nie łamię się , bo już jestem , próbuję się poskładac jak na razie :)
@mamcia2014 @MashaFre zdrówka :* mam nadzieje że już lepiej z dzieciaczkami
@madzia0902 odliczam dni do przeprowadzki :D ojciec jest na 2 tyg... wczoraj nie spił sie az tak ale dał popis głupoty , a ja nie jestem w stanie słuchac takich wywodów , bo mi teraz dużo nie trzeba żeby wyć ... po prostu nie lubie kiedy ktos uważa się za nie wiadomo kogo i o to poszło w sumie powoedziałam co wiedzialam i poszłam ;p
@Lido wyrazy współczucia...
@Katarina91 ale niespodzianka ! synuś będzie :D to nam się rodzynek trafił na forum :) niech rośnie zdrowo :*
@Marika92 czasami cykl się może pochrzanić po poronianiach...ja teraz @ dostałam w 37dc ;/ ale póki nie ma tetsowac możesz w tych tematach nigdy nie wiadomo :)

U mnie ma być do soboty 33 stopnie a w niedziele 16 i deszcz także powodzenia :p idzie jesień...

Do góry