reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

moja suknia też leży i czeka... i też nie wiem na co. Miałam plan ją obciąć i zafarbować na czarno, bo miałam koronkową, i obcięta wyglądałaby spoko. Jakoś nie mam serca jej sprzedawać, niech leży. Mania kiedyś zobaczy w jakiej sukni Mama szła do ślubu :)

@Olasec u nas poszło jeszcze szybciej bo... w trzy dni dziewczyna ogarnęła i nawet w nocy wstaje i siku woła :o wracaliśmy ostatnio z nad morza, założyłam jej pampersa na drogę, to nie chciała zrobić tylko wołała siusiu i zrobiłam dopiero jak się zatrzymaliśmy, wytrzymała 4 h :o jednak mimo to, że jak wstaje to pieluszka jest sucha, jeszcze na noc i drzemki jej zakładam, ale jak gdzieś chodzimy to już nie, biorę tylko ciuchy na zmianę w razie co :)
Mądre te Nasze Dzieciaki :D

reklama
A ja chyba wrzuce ja do pck robie porzadki zeby pozniej bylo mi lzej :) jesli bede miala dzidziusia to zobaczy moja sukienke na zdjeciach jakos dzieci od moich siostr ani razu nie chcialy ogladac ich sukien dlatego zdecydowaly zebym sie ich pozbyla

Ja swoją suknie sprzedałam :) i to niecały miesiąc po weselu ;) w salonie gdzie ją kupowałam mieli możliwość też oddać do komisu, więc skorzystałam. Pewnie jakbym sama sprzedała to zarobiłabym więcej, ale tak to nie musiałam o tym myśleć :)
Eh... A ja znowu siedzę w pracy na drugiej zmianie i znowu mogę gadać do ścian... Włącza mi się wtedy depresja... :( a tu jeszcze 4.5 godziny do końca

Ja swoją suknie sprzedałam :) i to niecały miesiąc po weselu ;) w salonie gdzie ją kupowałam mieli możliwość też oddać do komisu, więc skorzystałam. Pewnie jakbym sama sprzedała to zarobiłabym więcej, ale tak to nie musiałam o tym myśleć :)
Eh... A ja znowu siedzę w pracy na drugiej zmianie i znowu mogę gadać do ścian... Włącza mi się wtedy depresja... :( a tu jeszcze 4.5 godziny do końca
To Ci się udało :)
Ja jeszcze nie zdążyłam swojej wystawić :D

A gdzie Ty kochana pracujesz, że takie nudy?

Tez chcialam sprzedac ale byla w komisie pol roku i nic kazdy chce miec nowa itp. nie wiem w sumie po co pojechalam po nia.

Ja swoją wypożyczałam i nie żałuję. Bynajmniej teraz nie zalega mi w szafie. No i dużo taniej niż kupić nową.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie moje drogie Panie :* sytuacja opanowana... uf ... ale jestem tak do tyłu ,że szok ! mam jeszcze troche do zrobienia więc odezwę się wieczorem , już jak się wykąpię , położę :) M dzisiaj pojechał na popołudniu , bo 3 dni chyba będzie robił instalacje świetlną w jakims urzędzie gdzie nie można pracować w dzień ;/ i wraca o 11 więc będę mieć czas dla siebie . no i dla Was :)

Do góry