reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej laski Wiktorek jest chory katar kaszel idziemy do pediatry dzisiaj w nocy mało spalismy bo go kaszel męczył i płakał biedaczek budzil się często ja na rzesach chodzę. Może być mnie trochę mniej.

@mamcia2014 dużo zdrowia dla synka. Niestety już się zaczyna, rano czuć jesienią. A zaraz szkoła i w koło Macieju...

wczoraj robiliśmy czystki na strychu. Kurde już myszy są. Nowy dom, nowy dach. Nie wiem którędy wlaza. Poogarnialam malej zabawki i ubrania tak aby dostępu nie miały. Jeszcze dziś chcę tam odkurzyc. I cytryne zanieść. Lawende juz rozlalam. Nie mam pojęcia co jeszcze je odstrasza... i wyobrazcie sobie że zeszła jedna do domu. Wczoraj wyodkurzalam wszystko a rano bobki w ubikacji znalazłam. No szlak mnie jasny trafi. Jak ja nie znoszę tych gadów i robactwa

@mamcia2014 zdrowka dla Was[emoji8]

@AgaB33 a w jakiej okolicy macie dom?jakies pola ?my budujemy sie raczej nie na odludziu bo to bedzie cale osiedle,a chodza u nas rozne stworzenia[emoji4]bazanty tez[emoji4]
Ale pewnie jak wszyscy sie pobuduja to bedzie tych zwierzatek mniej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 mieszkam ma wsi. Sąsiadów brak, tylko pola. Muszę się zaopatrzyć w naturalne odstraszacze całego tego ustrojstwa.
Zrzucalismy ze strychu rzeczy do wyrzucenia i pewno w jakimś pudełku M jej nie zauważył.

Hej dziewczyny mam pytanie do Was wszystkich co zrobilyscie ze swoimi suknoami slubnymi ja probowalam sprzedac ale noestetynoe udalo sie i narazie lezy na strychu i czeka no wlasnie noe wiem na co jestem 3 lata po slubie. Suknie moich siostr dawno wyladowaly w pojemniku pck bo same kazaly wyrzucic a teraz mam ze swoja problem zaluje ze tylko noe porzyczylam bylby problem z glowy na szczescie duzo za sukienke noe dalam

reklama
@MashaFre u nas super z odpieluchowaniem. Trwało to 2 tygodnie. Woła siku i kupke. Pampersa zakładam na noc i jak gdzieś jadę ale jest zawsze suchy. Zdarzają się wpadki, że trochę popuści jak np się zabawi. Nie myślałam, że tak łatwo pójdzie.
Zdrówka dla Mani:)

@mamcia2014 zdrówka dla Wikusia:)

@zosiak u mnie suknia ślubna leży w szafie. Nie wyrzucam jej i nie sprzedaje. Niech se leży... tylko nie wiem po co:)

Do góry