reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ania no to super wiesci,ciesze sie razem z Toba.Mam nadzieje,ze zaraz za Toba posypia sie kolejne fasolki,kto wie,moze i ja bede w tym szczesliwym gronie ;)

Zaneta ciesze sie,ze czujesz juz ruchy,ja jestem chudzielcem i tez czulam wczesnie.Uczucie chyba najpiekniejsze na swiecie :) Zdrowka dla Ciebie i malej.Swoja droga,same dziewczynki beda,ja tez chcccceeee.:)

Roxie pewnie czujesz sie ,jakbys byla odcieta od swiata.W kazdym badz razie,czekamy ,czekamy.

Dziewczynki jestem mega szczesliwa ,homocysteina z 11,59 spadla na 7,94. Mam nadzieje,ze dzieki metylkom spadnie jeszcze bardziej,pije non stop sok z czerwonych burakow,jem czerwone barszcze.Do pelni szczescia brakuje tylko brzuszka :)

Olasek mam ustalona wizyte na 13:20 a do pielegniarek mam podejsc najpozniej do 12:40.
Lekarz nazywa sie Pabias. Mialam zamiar tam podejsc najpozniej o 12 stej.
Dziekuje Ci za te wszystkie informacjie i podpowiedzi.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ania199 mam nadzieje, ze zarazisz nas ciążą. Wysylajcie dziewczyny fluidki ciazowe, bo na bociany juz nie ma co liczyc, polecialy sobie, ale moze przed odlotem cos zadziałały i jak wroca wiosna beda roznoscic w dziobach pakuneczki po 3 kilo.
Wiecie co, ja to bym chciała bliźniaki.:D
Poki co, czekam na wyniki tych wymazow i za tydzień testuje.:)

Kochane jadę załatwić te
Internety bo mnie trafi brak kontaktu z ludźmi w tel chodzi niby ale odcina i ładuje 5h...tutaj jak wchodzę to milion razy mnie wywala i nie mogę załadować stron . Ale mam nadzieje ze wrócę dziś do Was i nadrobie [emoji8] chociaż powiem ze miałam pusty umysł przez te 3 dni odcięłam się całkiem .
@hona czytałam posta ostatnio...wszystko zrozumiałe i wiadomo co to stracić dziecko kiedy nie mamy na to wpływu niestety każda z nas przez to przeszła :(...jednak urzekło mnie zdanie ''Nie wiem jak kobiety bez dzieci sobie ze stratą radzą. Nie wiem i najszczerzej was podziwiam! Bo strata to jedno ale codzienność to drugie '' coś w tym jest ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry