reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczynki. :)
Nie udzielam się dziś bo mam meega lenia :frown:
Moje ciśnienie dzisiaj to 94/46 pierwszy raz w życiu mam takie ciśnienie. :errr:

Ja ostatnio tez mam niskie ciśnienie 96/50, u ginekologa miałam 102/50 ale czuje sie normalnie [emoji12]

Powodzenia u doradcy finansowego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oby doradca finansowy nie podniosl ci za bardzo ciśnienia:D ha ha. Zartuje oczywiście. Zycze Ci abyście dostali ten kredyt. Co na swoim to na swoim.
Ja dzis wrecz przeciwnie. Energia mnie rozpiera i humor dopisuje, tylko na cmentarzu sobie poplakalam. Minelo pol roku, a boli prawie jak na poczatku, tylko teraz nauczylam sie z tym zyc.
Dobrze jest się wypłakać.. W jakimś stopniu to pomaga.
Mam nadzieję, że pójdzie wszystko dobrze bo już mamy dość wynajmowania.

@...Margotka9022... dziś cały dzień bym spała. Tak jak pisałam wcześniej to mąż dziś obiad robił bo ja spałam. Głowa mnie też pobolewała..
Mam nadzieję, że tak niskie ciśnienie nie zaszkodzi dzidzi.
Dziś się nawet wymioty przyplątały do mnie :baffled: - żyć nie umierać. :szok:
A Ty jak się czujesz? :)

@Funia90 co się nie odzywasz?

@Katarina91 a lekarz nic nie mówił na tak niskie ciśnienie?

Brzuch mnie dziś pobolewa :(

@Frezja_1 poplacz,pomaga[emoji17]

@Calineczka24 powodzenia u doradcy[emoji4]ja sie odzywam,to Ty sie nie odzywasz.
Mojego M dzis nie bylo od rana do 17 ,naprawial auto,myslam,ze padne z nudow[emoji53]i z glodu,bo mielismy jechac na obiad,spacer i na koncu po zakupy bo lodowka pusta.
Ehhh...tez bym chciala miec M obok,a ciagle go nie ma[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane odniosę się do Was jutro [emoji8] właśnie wróciliśmy a rano na badania... raczej leków jutro nie brac prawda ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Calineczka24 z tego co ja wiem, to niskie ciśnienie nie jest groźne dla dzidzi. Ja tez mialam i mam niskie. Lekarz mi mowil ze lepiej za niskie jak za wysokie. Pij duzo wody.
@Funia90 moj maz ciagle w delegacji. Taka praca.:( bidulko wynudzilas sie.
@roxie123 mysle, ze lekow nie bierz przed badaniami.

Niestety badania od 7 30 a tak biorę sterydy a przed 7 na tarczycę o 8 acard :/ więc nic nie wezmę :/ no trudno

Co do ciśnienia ja mam wiecznie mniej jak 100 jestem niskocisnieniowcem i wiecznie chce mi się spać xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec przepraszam, że dopiero odpowiadam ale zalatany weekend... odpieluchowanie zaczynamy w piątek - zaplanowałam sobie 5 dni wolnego łącznie w ten długi weekend i chce to przeznaczyć właśnie na to:) jesteśmy dopiero po odsmoczkowaniu więc musiałam poczekać parę dni żeby nie wszystko na raz, ale cos czuje ze bedzie kiepsko szlo.. nie bardzo podoba jej się siusianie na nocnik chociaż już delikatne próby są za nami, zakończone o dziwo sukcesem :)
Trzymam kciuki za Misia na pewno sprawnie Wam pójdzie!

@Calineczka24 dokładnie tak jak @Frezja_1 mowi, lepsze niskie ciśnienie niż za wysokie. Mnie tez pobolewa brzuch, mowilam lekarce w środę i mówiła ze kłucie jest normalne bo macica sie powiększa. Raz miałam taki ból jakby mi ktoś wbił szpilkę w pochwę. Położyła moja rękę na brzuchu i powiedziała zeby wyczuć takie napięcie. O ile nie ma skurczów macicy, a wtedy robi sie jakby taka kulka to jest w porzadku, także uspokoiła mnie trochę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry