reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Olasec a to duzy macie ,chociaz My w sumie mamy 265 z garazem wiec musilelisbysmy wybudowac kolosa.
Dzialke mamy 1200m wiec by sie zmiescil ale jakos wolalam oddzielic strefe dzienna od nocnej[emoji4]aczkolwiek kiedys jak mniej sie tym intereswowalam to chcialam parterowke[emoji5]a masz gotowy projekt?
Przy chorych kolanach to bardzo dobry wybor[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzialke mamy 1200m wiec by sie zmiescil ale jakos wolalam oddzielic strefe dzienna od nocnej[emoji4]aczkolwiek kiedys jak mniej sie tym intereswowalam to chcialam parterowke[emoji5]a masz gotowy projekt?
Przy chorych kolanach to bardzo dobry wybor[emoji4]
Olasec
@Funia90 nasz projekt to dom w modrzewnicy 2(G2) ale mamy większy troche i sporo zmian w nim. Z zewnątrz praktycznie taki sam mimo, że powiększony.
Link do: Projekt domu Dom w modrzewnicy 2 (G2) - ARCHON+
Ja teraz mieszkam na piętrze i ciągłe latanie po schodach z młodym mnie wykańcza. Aczkolwiek domu piętrowe są przepiękne a naszym marzeniem był dom z antresolą i wszelkie domy nowoczesne np z LK Projekt.
Link do: Projekt domu Dom w modrzewnicy 2 (G2) - ARCHON+
Ja teraz mieszkam na piętrze i ciągłe latanie po schodach z młodym mnie wykańcza. Aczkolwiek domu piętrowe są przepiękne a naszym marzeniem był dom z antresolą i wszelkie domy nowoczesne np z LK Projekt.
Funia90
@Olasec wiem chyba jaki styl masz na mysli,tez mi sie takie podobaja[emoji4]
Wasz jest piekny,cos takiego wlasnie marzylo mi sie wczesniej,nasz bardzo podobny tyle ,ze z poddaszem uzytkowym[emoji5]napisze do Ciebie na priv zeby tu nie zasmiecac[emoji4]
Wasz jest piekny,cos takiego wlasnie marzylo mi sie wczesniej,nasz bardzo podobny tyle ,ze z poddaszem uzytkowym[emoji5]napisze do Ciebie na priv zeby tu nie zasmiecac[emoji4]
D
Deleted member 170039
Gość
O matko dziewczyny ale macie wielkie te domy z jednej strony fajnie ale z drugiej strony noe zazdroszcze Wam bedziecie mialy co sprzatac wiem po sobie mimo iz mieszkam razem z tata i mezem to cale sprzatanie jest na mojej glowie faceci sie tym zbytnio nie interesuja pomagali tylko jak w ciazy bylam tesknie za czasami kiedy w bloku mieszkalam moglam sobie wyjsc na spacerek a teraz tego czasu mam malo bo wiecznie pprzadki a rzeczy przybywa wiecznie zaczelam myc okna u nas jest ich liczac wszystkie 8 w domu 3 w piwnicy i 4 na strychu i to sa podwojne albo potrojne do tego mamy dom na wsi i tam tez sprzatanie wpeawdzie razem z moimi siostrami ale jest co robic.
Funia90
Calineczka24
Cześć dziewczynki.
Nie udzielam się dziś bo mam meega lenia
Moje ciśnienie dzisiaj to 94/46 pierwszy raz w życiu mam takie ciśnienie.
Wow to faktycznie spisz na stojąco ale szczerze to ja też mam mega lenia i nic kompletnie mi się nie chce, nawet zajmować dziećmi :/ chyba pogoda przed deszczem tez jest taka di niczego bo bym spala a ze nie mam jak to chodzę złaCześć dziewczynki.
Calineczka24
Ja to sobie kawkę rozpuszczalną strzeliłam bo takie ciśnienie to nic fajnegoWow to faktycznie spisz na stojąco ale szczerze to ja też mam mega lenia i nic kompletnie mi się nie chce, nawet zajmować dziećmi :/ chyba pogoda przed deszczem tez jest taka di niczego bo bym spala a ze nie mam jak to chodzę zła
U mnie obiad dzisiaj mąż robił bo ja oczywiście spałam - dobrze, że mam takiego męża co to potrafi wszystko zrobić i że się garnie do obowiązków domowych
Ja dzisiaj tylko pranie wstawiłam a mój mąż je rozwiesił bo ja oczywiście spałam
Jutro jedziemy do doradcy finansowego, żeby wyliczył to wszystko związane z kredytem. Mam nadzieję, że dostaniemy ten kredyt
Już z K zaczeliśmy urządzać to mieszkanie, oglądać w internecie wszystko, więc muszą nam przyznać kredyt
Tylko gorzej będzie jak będe miała takie ciśnienie jak dziś bo zasnę na tym spotkaniu
reklama
Frezja_1
Oby doradca finansowy nie podniosl ci za bardzo ciśnienia ha ha. Zartuje oczywiście. Zycze Ci abyście dostali ten kredyt. Co na swoim to na swoim.Ja to sobie kawkę rozpuszczalną strzeliłam bo takie ciśnienie to nic fajnego
U mnie obiad dzisiaj mąż robił bo ja oczywiście spałam - dobrze, że mam takiego męża co to potrafi wszystko zrobić i że się garnie do obowiązków domowych
Ja dzisiaj tylko pranie wstawiłam a mój mąż je rozwiesił bo ja oczywiście spałam
Jutro jedziemy do doradcy finansowego, żeby wyliczył to wszystko związane z kredytem. Mam nadzieję, że dostaniemy ten kredyt
Już z K zaczeliśmy urządzać to mieszkanie, oglądać w internecie wszystko, więc muszą nam przyznać kredyt
Tylko gorzej będzie jak będe miała takie ciśnienie jak dziś bo zasnę na tym spotkaniu
Ja dzis wrecz przeciwnie. Energia mnie rozpiera i humor dopisuje, tylko na cmentarzu sobie poplakalam. Minelo pol roku, a boli prawie jak na poczatku, tylko teraz nauczylam sie z tym zyc.