reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 nie pomieścili byście się na działce czy w domu parterowym? Nasz ma 176 metrów w tym garaż 35 metrów. My parterowy budujemy że względu na moje chore kolana. Na początku nie byłam przekonana ale teraz uważam, że super zrobiliśmy decydując się na taki dom.

reklama
@Olasec a to duzy macie ,chociaz My w sumie mamy 265 z garazem wiec musilelisbysmy wybudowac kolosa.
Dzialke mamy 1200m wiec by sie zmiescil ale jakos wolalam oddzielic strefe dzienna od nocnej[emoji4]aczkolwiek kiedys jak mniej sie tym intereswowalam to chcialam parterowke[emoji5]a masz gotowy projekt?
Przy chorych kolanach to bardzo dobry wybor[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 nasz projekt to dom w modrzewnicy 2(G2) ale mamy większy troche i sporo zmian w nim. Z zewnątrz praktycznie taki sam mimo, że powiększony.
Link do: Projekt domu Dom w modrzewnicy 2 (G2) - ARCHON+

Ja teraz mieszkam na piętrze i ciągłe latanie po schodach z młodym mnie wykańcza. Aczkolwiek domu piętrowe są przepiękne :) a naszym marzeniem był dom z antresolą i wszelkie domy nowoczesne np z LK Projekt.

@Olasec wiem chyba jaki styl masz na mysli,tez mi sie takie podobaja[emoji4]
Wasz jest piekny,cos takiego wlasnie marzylo mi sie wczesniej,nasz bardzo podobny tyle ,ze z poddaszem uzytkowym[emoji5]napisze do Ciebie na priv zeby tu nie zasmiecac[emoji4]

O matko dziewczyny ale macie wielkie te domy z jednej strony fajnie ale z drugiej strony noe zazdroszcze Wam bedziecie mialy co sprzatac wiem po sobie mimo iz mieszkam razem z tata i mezem to cale sprzatanie jest na mojej glowie faceci sie tym zbytnio nie interesuja pomagali tylko jak w ciazy bylam tesknie za czasami kiedy w bloku mieszkalam moglam sobie wyjsc na spacerek a teraz tego czasu mam malo bo wiecznie pprzadki a rzeczy przybywa wiecznie zaczelam myc okna u nas jest ich liczac wszystkie 8 w domu 3 w piwnicy i 4 na strychu i to sa podwojne albo potrojne do tego mamy dom na wsi i tam tez sprzatanie wpeawdzie razem z moimi siostrami ale jest co robic.

@zosiak ale u mnie uzytkowej bedzie 185 m i szczerze mowiac jak tam jestem to wcale dom nie wydaje mi sie ogromny[emoji4]normalny.
Mnie sie w ogole nie podoba mieszkanie w bloku ,wole wiecej posprzatac ale miec przesten i ogrod[emoji4]

Cześć dziewczynki. :)
Nie udzielam się dziś bo mam meega lenia :frown:
Moje ciśnienie dzisiaj to 94/46 pierwszy raz w życiu mam takie ciśnienie. :errr:
Wow to faktycznie spisz na stojąco :D ale szczerze to ja też mam mega lenia i nic kompletnie mi się nie chce, nawet zajmować dziećmi :/ chyba pogoda przed deszczem tez jest taka di niczego bo bym spala a ze nie mam jak to chodzę zła ;)

Wow to faktycznie spisz na stojąco :D ale szczerze to ja też mam mega lenia i nic kompletnie mi się nie chce, nawet zajmować dziećmi :/ chyba pogoda przed deszczem tez jest taka di niczego bo bym spala a ze nie mam jak to chodzę zła ;)
Ja to sobie kawkę rozpuszczalną strzeliłam bo takie ciśnienie to nic fajnego :p

U mnie obiad dzisiaj mąż robił bo ja oczywiście spałam :D - dobrze, że mam takiego męża co to potrafi wszystko zrobić i że się garnie do obowiązków domowych :)

Ja dzisiaj tylko pranie wstawiłam a mój mąż je rozwiesił bo ja oczywiście spałam :D

Jutro jedziemy do doradcy finansowego, żeby wyliczył to wszystko związane z kredytem. Mam nadzieję, że dostaniemy ten kredyt :)
Już z K zaczeliśmy urządzać to mieszkanie, oglądać w internecie wszystko, więc muszą nam przyznać kredyt :D
Tylko gorzej będzie jak będe miała takie ciśnienie jak dziś bo zasnę na tym spotkaniu :D

reklama
Ja to sobie kawkę rozpuszczalną strzeliłam bo takie ciśnienie to nic fajnego :p

U mnie obiad dzisiaj mąż robił bo ja oczywiście spałam :D - dobrze, że mam takiego męża co to potrafi wszystko zrobić i że się garnie do obowiązków domowych :)

Ja dzisiaj tylko pranie wstawiłam a mój mąż je rozwiesił bo ja oczywiście spałam :D

Jutro jedziemy do doradcy finansowego, żeby wyliczył to wszystko związane z kredytem. Mam nadzieję, że dostaniemy ten kredyt :)
Już z K zaczeliśmy urządzać to mieszkanie, oglądać w internecie wszystko, więc muszą nam przyznać kredyt :D
Tylko gorzej będzie jak będe miała takie ciśnienie jak dziś bo zasnę na tym spotkaniu :D
Oby doradca finansowy nie podniosl ci za bardzo ciśnienia:D ha ha. Zartuje oczywiście. Zycze Ci abyście dostali ten kredyt. Co na swoim to na swoim.
Ja dzis wrecz przeciwnie. Energia mnie rozpiera i humor dopisuje, tylko na cmentarzu sobie poplakalam. Minelo pol roku, a boli prawie jak na poczatku, tylko teraz nauczylam sie z tym zyc.

Do góry