reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tylko ja go biorę po śniadaniu bo wątrobę niszczy :/ no nic zobaczę kiedy mi wg krew pobiora .
3mam kciuki za testujace [emoji8] całuski w brzuszki [emoji8]
Jutro Was poczytam ;**

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 dziś to wyjątkowo się nie odzywałam bo nie miałam siły wziąć telefonu do ręki taki leniwiec byłam :D
Ja sobie nie wyobrażam jakbym miała całe dnie bez K spędzać. Jestem straszny przylepiec :p
Jak ma na popołudnie to najchętniej bym przespała resztę dnia :D

@Katarina91 i @Frezja_1 dzięki za informacje :* - już ciśnienie wróciło do normy :)

@roxie123 co masz za badania jutro?
Dziękujemy za całusa :*

Pomyliłam [emoji14] encorton po śniadaniu a letrox na czczo [emoji23] wszystko podobne [emoji4]
Calineczka homocysteine tsh i Wit D[emoji4]

@Funia90 już zrobiłam jeszcze cukier do tych badań [emoji4] zdarzyłam zjeść rogala i encorton . Jestem teraz u cioci i wrócę po południu :) więc odezwę się wieczorem ;*

Hej laski wrocilam już do szarej rzeczywistości; )

Poproszę jakiś skrót kto w ciąży bo wierze ze będą super nowiny jak ogarne pranie i cała resztę to wpadnę do was bo mam co robić hehe

Cześć dziewczyny :)
Obudziłam się dziś też z niskim ciśnieniem, ale wypiłam kawusię i się unormowało :)

@Funia90 może prosto z solniczki sobie w gardło wsypie ta sól ? :D

@mamcia2014 szybko zleciało co ?
Dużo przy garach stałaś? - mam nadzieję, że nie :p
Poopowiadaj jak znajdziesz chwilkę jak tam było :)

Dziewczyny co sądzicie o używaniu pieluch tetrowych zamiast pampersów? - oczywiście nie mówię tu tylko i wyłącznie o używaniu pieluch tetrowych. Raz na jakiś czas.
Moja teściowa mnie uświadomiła, że będę ich używać bo ten kto używa tylko i wyłącznie pampersów idzie na wygodę i robi to z czystego lenistwa :D
Nic nie dały tłumaczenia, że takie pampersy przechodzą najróżniejsze badania, żeby mogły zostać dopuszczone do sprzedaży i użytkowania etc. :baffled:
Siostra mojego K mówi " To będzie ich dziecko, więc oni będą sobie robić tak jak będą chcieli "
A moja teściowa powiedziała coś w sensie " To będzie moja wnuczka/wnuk więc też mam coś do powiedzenia w tej sprawie " :-) :)
Szkoda tylko, że przy moim K nie mówi takich rzeczy :D

@Calineczka24 ja tam jestem za pampersami , teraz raczej nikt pieluch zwykłych nie zmienia [emoji3]

Ciocia mi się pyta czy w ciąży jestem , bo ze oczy mi się szkla haha ja mówię nie wiem ale niech mi wróży [emoji23]

reklama
@Calineczka24 ja tam jestem za pampersami , teraz raczej nikt pieluch zwykłych nie zmienia [emoji3]

Ciocia mi się pyta czy w ciąży jestem , bo ze oczy mi się szkla haha ja mówię nie wiem ale niech mi wróży [emoji23]

Może ciocia ma rację ? ;)
Kiedy testujesz?

No ja też jestem za pampersami, ale wierzcie mi, że zapewne jak nasze dziecko będzie u teściów to będzie pieluchę tetrową nosiło :D
Nie mam zamiaru się wadzić z teściową bo jak dla mnie to nie jest gra warta świeczki.
U mnie w domu dziecko będzie nosiło pampersa :p

Do góry