reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
@Funia90 dziś to wyjątkowo się nie odzywałam bo nie miałam siły wziąć telefonu do ręki taki leniwiec byłam
Ja sobie nie wyobrażam jakbym miała całe dnie bez K spędzać. Jestem straszny przylepiec
Jak ma na popołudnie to najchętniej bym przespała resztę dnia
@Katarina91 i @Frezja_1 dzięki za informacje :* - już ciśnienie wróciło do normy
@roxie123 co masz za badania jutro?
Dziękujemy za całusa :*
Ja sobie nie wyobrażam jakbym miała całe dnie bez K spędzać. Jestem straszny przylepiec
Jak ma na popołudnie to najchętniej bym przespała resztę dnia
@Katarina91 i @Frezja_1 dzięki za informacje :* - już ciśnienie wróciło do normy
@roxie123 co masz za badania jutro?
Dziękujemy za całusa :*
Funia90
@Frezja_1 to tez wiesz co to znaczy[emoji4]tylko co to bedzie jak niunia sie urodzi hmm[emoji53]
@roxie123 pokluta juz?[emoji4]rutyroxu sie nie bierze przed badaniem na pewno[emoji4]ale i tak juz za pozno
@Calineczka24 na niskie cisnienie mozna wiecej solic[emoji4]
@...Margotka9022... trzymam kciukasy za prenatlane[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roxie123 pokluta juz?[emoji4]rutyroxu sie nie bierze przed badaniem na pewno[emoji4]ale i tak juz za pozno
@Calineczka24 na niskie cisnienie mozna wiecej solic[emoji4]
@...Margotka9022... trzymam kciukasy za prenatlane[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
mamcia2014
Hej laski wrocilam już do szarej rzeczywistości; )
Poproszę jakiś skrót kto w ciąży bo wierze ze będą super nowiny jak ogarne pranie i cała resztę to wpadnę do was bo mam co robić hehe
Poproszę jakiś skrót kto w ciąży bo wierze ze będą super nowiny jak ogarne pranie i cała resztę to wpadnę do was bo mam co robić hehe
Calineczka24
Cześć dziewczyny
Obudziłam się dziś też z niskim ciśnieniem, ale wypiłam kawusię i się unormowało
@Funia90 może prosto z solniczki sobie w gardło wsypie ta sól ?
@mamcia2014 szybko zleciało co ?
Dużo przy garach stałaś? - mam nadzieję, że nie
Poopowiadaj jak znajdziesz chwilkę jak tam było
Dziewczyny co sądzicie o używaniu pieluch tetrowych zamiast pampersów? - oczywiście nie mówię tu tylko i wyłącznie o używaniu pieluch tetrowych. Raz na jakiś czas.
Moja teściowa mnie uświadomiła, że będę ich używać bo ten kto używa tylko i wyłącznie pampersów idzie na wygodę i robi to z czystego lenistwa
Nic nie dały tłumaczenia, że takie pampersy przechodzą najróżniejsze badania, żeby mogły zostać dopuszczone do sprzedaży i użytkowania etc.
Siostra mojego K mówi " To będzie ich dziecko, więc oni będą sobie robić tak jak będą chcieli "
A moja teściowa powiedziała coś w sensie " To będzie moja wnuczka/wnuk więc też mam coś do powiedzenia w tej sprawie "
Szkoda tylko, że przy moim K nie mówi takich rzeczy
Obudziłam się dziś też z niskim ciśnieniem, ale wypiłam kawusię i się unormowało
@Funia90 może prosto z solniczki sobie w gardło wsypie ta sól ?
@mamcia2014 szybko zleciało co ?
Dużo przy garach stałaś? - mam nadzieję, że nie
Poopowiadaj jak znajdziesz chwilkę jak tam było
Dziewczyny co sądzicie o używaniu pieluch tetrowych zamiast pampersów? - oczywiście nie mówię tu tylko i wyłącznie o używaniu pieluch tetrowych. Raz na jakiś czas.
Moja teściowa mnie uświadomiła, że będę ich używać bo ten kto używa tylko i wyłącznie pampersów idzie na wygodę i robi to z czystego lenistwa
Nic nie dały tłumaczenia, że takie pampersy przechodzą najróżniejsze badania, żeby mogły zostać dopuszczone do sprzedaży i użytkowania etc.
Siostra mojego K mówi " To będzie ich dziecko, więc oni będą sobie robić tak jak będą chcieli "
A moja teściowa powiedziała coś w sensie " To będzie moja wnuczka/wnuk więc też mam coś do powiedzenia w tej sprawie "
Szkoda tylko, że przy moim K nie mówi takich rzeczy
roxie123
@Calineczka24 ja tam jestem za pampersami , teraz raczej nikt pieluch zwykłych nie zmienia [emoji3]
Ciocia mi się pyta czy w ciąży jestem , bo ze oczy mi się szkla haha ja mówię nie wiem ale niech mi wróży [emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ciocia mi się pyta czy w ciąży jestem , bo ze oczy mi się szkla haha ja mówię nie wiem ale niech mi wróży [emoji23]
reklama
Calineczka24
Może ciocia ma rację ?@Calineczka24 ja tam jestem za pampersami , teraz raczej nikt pieluch zwykłych nie zmienia [emoji3]
Kiedy testujesz?
No ja też jestem za pampersami, ale wierzcie mi, że zapewne jak nasze dziecko będzie u teściów to będzie pieluchę tetrową nosiło
Nie mam zamiaru się wadzić z teściową bo jak dla mnie to nie jest gra warta świeczki.
U mnie w domu dziecko będzie nosiło pampersa